• 01.06.2017, 20:04

TING JEG VIL GJØRE I SOMMERFERIEN


Heii! Lengter så mye til sommerferie nå så jeg tenkte å lage et innlegg med ting jeg vil gjøre i sommer. Håper bare at det blir skikkelig fint vær, fordi da bli jo alle disse punktene enda bedre!

Reise til syden. Selvføøølgelig haha! Jeg skal jo til Spania, så det håper jeg og vet at blir en fantastisk tur!!

Dra på Findings. Dette vet jeg jo at jeg skal! 18-19.August er det Findings Festival og jeg gleder meg så mye!! Jeg og kjæresten min tenker å booke hotell i Oslo denne helgen, slik at vi slipper å dra frem og tilbake ettersom vi har helgepass. Her ser jeg for meg å spise en god frokost, gå i Karl Johan og titte i butikker på dagen, spise middag på Aker Brygge, vorse på hotellrommet for så å stikke på Findings! Høres ikke det herlig ut?? Blir en helt fantastisk måte å avslutte sommerferien på hvertfall!

Være mer sosial. Ifjor sommer husker jeg at jeg så for meg tidenes summer-parties med grilling osv, men det skjedde veldig lite. Det håper jeg det blir en forandring på! 

Ta masse bilder. Dette blir nok lettere å huske på nå som jeg har blogg! Gleder meg til å ha masse herlige sommer-bilder å se tilbake på.

Bli kjent med nye mennesker. Altså jeg elsker elsker elsker å bli kjent med nye folk! Jeg synes det er såå gøy å bli kjent med nye folk og heldigvis har jeg veldig lett for å gå ut til folk og i tillegg bli kjent med dem. Denne sommeren håper jeg på mange nye bekjente<33

Oppgradere sommergarderoben. I fjor rundt disse tider hadde jeg jobb og en del penger og kjøpte derfor en del. Alikevel føler jeg at jeg må oppdatere garderoben litt da det er mye av det jeg kjøpte i fjor som jeg ikke liker like godt i år (the struggle). Nye sommertopper er et must å få tak i!

Sole meg masse. Hver gang jeg får anledningen! Jeg har heldigvis ingen problemer med å bli brun, men nå er jeg så blek at det er helt krise. Vi har jo ikke fått så mye naturlig sol før nå i det siste og jeg har ikke hatt mulighet til å ta solarium, så nå gleder jeg meg skikkelig til å kunne bli brun igjen! Man føler seg jo såå mye bedre.

Ta ny tatovering. Jeg har såå lyst på en ny tatovering og det står mellom 3 forskjellige ting. Tenker å se an prisen i Gran Canaria da ingen av de er så kompliserte!

Andrea

01.06.2017 kl. 20:27
Åh så mye gøy

Pernille

01.06.2017 kl. 20:51
Kjenner at jeg gleder meg til sommerferie nå :)

Alexandra Flaa

01.06.2017 kl. 20:58
Håper du får gjort mesteparten av det i løpet av sommeren! :D

Lise Brevik

01.06.2017 kl. 21:41
Åh, så mye fint du skal gjøre :) spennende med ny tattovering! Kjempefint bildet og litke antrekket :) Hvor er buksen fra?

02.06.2017 kl. 15:13
hvor er jakken/kimoen fra??

02.06.2017 kl. 15:13
ooog! hvor tok du nesepiercingen din?
Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits