• 14.06.2017, 18:04

SCHOOL ESSENTIALS


reklamelenker

Heii babes! Nå er det jo ikke lenge til dette skoleåret finally er over og det er sommerferie, men jeg tenkte alikvel å vise dere hva jeg som regel har med meg på skolen. Jeg driver med tverrfaglig eksamen nå, så det er jo skole jeg fokuserer mest på om dagen så da passer jo dette bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg bruker denne sekken fra Day Birger et Mikkelsen som jeg fikk i vinter. Jeg synes den er såå fin og absolutt verdt prisen! Dersom dere ønsker å ha plass til pc/mac i den anbefaler jeg den største modellen. Den kostet 999kr og ble kjøpt på Boozt, men den er dessverre utsolgt der nå.. HER har dere link til samme sekken bare i en annen farge og størrelse som også er billigere + den er på 25% akkurat nå! Men de har bare èn igjen, så hurrrry! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne laptop-vesken har vel de fleste sett, men den er hvertfall fra Marc By Marc Jacobs + min kjære Macbook Air. Jeg har pc-mappen i en størrelse større så jeg får plass til alle ark og de holder seg overraskende rette - just a little tip

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dersom jeg skal noe etter skolen pleier jeg ofte å ha med meg litt refreshing essentials. Urban Decay sin all nighter settingspray er et must for å friske opp sminken. Du vet når du redigerer et bilde så kan du redigere lys, kontraster osv, eller du kan bare trykke autoforbedre? Jeg liker å tro at denne er som autoforbedring på sminkelooken, altså den fikser opp litt generelt, haha! Ellers er Sexy Mama fra The Balm superfin til å matte ned skinnende hud i løpet av dagen og skulle det duse ut konturen så har jeg Bahama Mama solpudder (her) til å fikse opp. Ellers har jeg alltid med en hårbørste og fuktighetskrem, ofte denne fra Marc Jacobs som du kan finne her.

14.06.2017 kl. 18:13
Åååå hvordan holder du sminken så ren??? bruker du ikke sminkepung?

Trenger!!!

14.06.2017 kl. 18:15
Hvor er sminkemappa kjøpt? Ser den er fra lulu men finner ikke i den fargen og den var sykt fin

Tone V. Vinningland

14.06.2017 kl. 20:25
Skolesekken var skikkelig fine <3
Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits