• 28.07.2017, 15:30

UKENS SPØRSMÅL


Hva synes du om at paradise-deltakerne havner på topplista? Hahah, dette spørsmålet har jeg ventet på. Jeg følger ingen av dem, men kan titte innom dersom det er en spennende overskrift. Noen av dem gjør jo en god jobb, så det eneste er jo at de på en måte får markedsføringen litt enklere. Altså, at de slapp å måtte slite med å bli oppdaget slik som de fleste andre bloggere. Jeg har faktisk ikke sett på en eneste Paradise Hotel sesong, men synes fler av jentene er flinke bloggere!

Kan du ha et nytt innlegg med 'ting dere kanskje ikke visste om meg'? Jaaa! Synes det innlegget var kjempe gøy å lage og har fått flere spørsmål om enda et innlegg som det så regner med det var noe dere likte også. 

Kommer du til å selge den grå fjærjakka? Hehe, nei - dessverre. Den eeelsker jeg!

Hva kjøpte du? Dette spørsmålet fikk jeg etter å ha nevnt at jeg for første gang hadde kjøpt noe brukt. Hva jeg kjøpte venter jeg med å skrive med til sesongen den kan brukes i kommer, hihi!

Hvorfor har du ikke ukens spørsmål hver uke? Iblant kommer det inn mindre spørsmål iløpet av en uke enn andre ganger, derfor sparer jeg de heller opp til et fyldigere innlegg. Det er fler av dere som spør om jeg kan ha det oftere, men disse kommentarene kommer fra IP adresser som aldri har stilt et spørsmål selv.. Så for at det skal bli slike innlegg oftere så er dere nødt til å stille spørsmål, haha!

Bruker du noe kosttilskudd for håret? Nope! Hørt mye bra om både SugarBearHair og Hair luxious, da.

Bryr du deg mye om merkeklær? Absolutt ikke, haha. Da er det isåfall fordi det er fint. Ta Gucci vesken jeg nevnte for eksempel, jeg synes selv den er finere enn Michael Kors sin, så det har ingenting med selve merket å gjøre men at denne bare var finere. Men jeg forstår meg godt på de som er opptatte av merket med tanke på at det ofte er mye bedre kvalitet. Selv kjøper jeg mest i de vanlige kjedebutikkene og bryr meg lite om hvilket merke det er så lenge produktet er fint.

Hva bruker du til kontur? Jeg bruker en concealer fra Mac, en gulere concealer fra consealer kittet til Zoeva (kun under øynene) og Bahama Mama bronzeren fra The Balm.

livetmitt93

28.07.2017 kl. 15:39
hva jobber du med?

hva gjør du på fritiden :)

Ingrid Elise

28.07.2017 kl. 18:23
Så gøy! Det med PH-deltakerne: Jeg synes også det er litt "irriterende" i mangel på riktig ord, at de bare seiler seg opp på topplista, bare fordi de allerede har et kjent ansikt. De aller fleste er også flittig bruker av clickbait overskrifter. Derfor er Martine Lunde den eneste bloggen jeg leser av årets ph-deltakere!

Victoria Larsen

28.07.2017 kl. 18:46
Såå fine og utfyllende svar! :-)

28.07.2017 kl. 19:34
Jeg bruker også bahama mama men på meg blir den helt grå, du har jo så fin gylden farge??

sandra

28.07.2017 kl. 21:19
Fine svar!

29.07.2017 kl. 11:07
Du er sååå pen😍

Charlene N. Nedrum

29.07.2017 kl. 16:36
hehe, får stille noen spørsmål da :P hvordan vil du beskrive stilen din? :)

29.07.2017 kl. 22:32
Merker du liker badboys, men er det ikke på tide å se etter en familiemann/karrieremann? Bare lurer :P
Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits