• 21.08.2017, 17:06

FINDINGS 2017


Heii dere! Jeg fikk ikke tid til å blogge i helgen, så jeg tar heller alt her! Jeg var jo på Findings festivalen i Oslo i helgen, og herregud for et show! Alt var så bra og gjennomført og det å avslutte hele festivalen med én og en halv time med Karpe Diem er jo bare top notch. Kjæresten min, noen kompiser av oss og jeg leide en leilighet i Oslo for helgen og vi hadde det såå gøy. Anbefaler virkelig alle å dra på Findings neste år, jeg skal hvertfall dit! Anbefaler dog ingen å lage moshpitter det er dødslame.

 • 18.08.2017, 10:23

NEW SHOES


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fine!! Som sagt dro jeg å kjøpte meg et nytt par sko som en liten feiring over at jeg besto teoriprøven, haha. Jeg er såå fornøyd med de! De er fra Roots og så sinnsykt behagelige å gå i. Synes det er så stilig med høy hvit såle og endelig eier jeg et par selv! Hva synes dere?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 17.08.2017, 17:44

FIRST DAY OF SHCOOL


Hey babes! I dag var det tilbake på skolebenken igjen og tilbake i rutiner. Jeg skal jo gå påbygg dette året og shit det virker som et stressende år! Jeg får bare do my best og tenke på at det blir verdt det når jeg kommer inn på det studiet jeg ønsker senere. Dagen idag var bare sånn typisk skolestartprogram, så jeg kjenner det skal bli litt digg å få startet opp ordentlig og få skikkelig fokus. Enough about that, resten av dagen skal jeg bare pakke og gjøre klart til Findingshelg som er mye gøyere å tenke på enn skole, wwwwoho!! 

 • 16.08.2017, 14:59

JEG KLARTE DET


Æææ! I går brukte jeg omtrent hele dagen og kvelden på å øve på teoriprøven og i dag dro jeg inn å tok den. Kan ikke huske sist jeg var så stresset! Gruet meg såå mye og var skikkelig redd jeg skulle stryke, men det gikk jo helt fint!! Etter prøven var bestått dro jeg å feiret ved å kjøpe meg et nytt par sko som jeg skal vise dere senere, haha! Jeg har besvart det før men jeg ser det er mange som fortsatt spør - jeg brukte teoritentamen til å øve med! Først bestilte jeg månedspakken som inneholder oppgaver, fasit og forklaringer. Etter det tok jeg en ekstra uke med det samme! Anbefaler å ta skiltprøvene også, selvom det er med et par skilt-spørsmål i de "vanlige" spørsmålene. Åhh nå er jeg SÅ lettet dere, så sinnsykt deilig å være et steg videre til lappen og i tillegg slippe å stresse mer over denne prøven, wii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 13.08.2017, 13:57

THIS WEEKEND


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Dinner at Casa Mia..


Heii alle dere! Jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere tidligere denne helgen, så jeg tenkte å gi et livstegn fra meg nå. På fredag hadde vi såå fint vær, så jeg og kjæresten min dro ut for å spise. Senere møtte vi noen venner og vorset før vi tok en spontantur på byen. Skulle ønske vi hadde hatt fler dager denne sommeren med det været, alt blir jo så mye bedre! I går var vi i Sverige ++ og var ikke hjemme før på kvelden, så derfor sparte jeg heller dette innlegget til idag. Håper dere har hatt en fin helg, vi blogges!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 • 10.08.2017, 15:46

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan har folk i nærområdet ditt reagert på at du blogger? Veldig greit, egentlig. Klart det sikkert er noen jenter som sitter en stusselig fredagskveld og sender screenshots av innleggene mine og rakker ned til hverandre men de er jo bare waaay behind me så de kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Ofrer de virkelig ikke en tanke engang når jeg skriver innleggene, haha! Mange som sender melding og bare gir masse ros så alle har egentlig bare vært kjempe koselige!! Man skal jo helst ikke stikke seg alt for mye ut her og det meste blir sett på som kleint, så man må egentlig bare ikke tenke så mye over hva andre synes og mener. 

Skal du på Findings? Jaaaa det skal jeg! Gleder meg så mye at jeg har ikke ord for det, anbefaler absolutt alle å kjøpe seg billetter!! 

Hvilken foundation bruker du? L'oreal True Match, men prøver å se etter en ny nå. Må ha en som er litt lysere mot vinteren og har brukt det samme merket så lenge nå. Vipper litt mot å prøve Mac Studio Fix Fluid, men vi får se! Skummelt å prøve ny, haha. Rop ut om du har noe tips!

Hvilket skjerf fra Ganni har du? Kan vise det til høsten, eeelsker det! Så varmt og fint.

Kan du legge ut antrekk oftere? Synes du har så fin stil, hvor får du inspirasjon fra? Elsker å legge ut antrekk, men da vil jeg ha en nice location som bakgrunn og det er ikke alltid like lett å finne på landet, haha. Elsker at dere liker stilen min da, det betyr kjempe masse!! Når det kommer til hvor jeg henter inspirasjon fra så tror jeg det er litt overalt. Mest bloggere og andre influencers, men ellers sjekker jeg "siste nytt" på Nelly, Gina Tricot og Bikbok hver eneste dag så jeg henter jo inn mye der og.

Hvor er hatten fra? Jeg kjøpte den på Bikbok, men det er jo en god stund siden så er ikke sikkert den er å finne lenger..

Hva synes du om alt rundt musikkvideoen til Sophie Elise? Trist, sykt og håpløst. At vi ikke har kommet lenger? Vi er i 2017 og mennesker med mørkere hud blir fortsatt kalt aper og det som verre er. Ble så lei meg av å lese alle kommentarene, stod jo tilogmed at de fortjente å bli kastet i gasskammer??? Sykt at noen mener det. Var noen som spurte etter et innlegg angående dette men jeg har virkelig ikke ord på hvor vanvittig og trist jeg synes det er. Anbefaler dere å sjekke videoen Fetisha la ut der hun snakker om dette, bare søk opp navnet hennes på YouTube.

Hva bruker du til å øve på teori til billappen og er du fornøyd med det? Jeg bruker Teoritentamen. Der får jeg spørsmål i tillegg til tilgang til fasit og forklaringer. Jeg er veldig fornøyd med hvordan den funker, men om den er bra å øve med vet jeg jo forsåvidt ikke før jeg har tatt teoriprøven - som jeg forresten skal om iiikke veldig lenge!Jeg må bare si tuuusen takk for all responsen jeg fikk i går, så utrolig gøy at dere likte innlegget! Vi snakkes senere :-)

 • 08.08.2017, 19:03

BLOGGE OFTERE?


Heiihei dere! Nå kom jeg nettopp hjem fra en kjøretime og skal straks ut døren igjen for å hente en pakke på postkontoret. Jeg får så mange kommentarer om at dere vil jeg skal blogge oftere og poste fler innlegg om dagen, meeen for å få til dette så trenger jeg litt hjelp av dere. Kommer en tid der alle bloggere spør om dette and now it's my turn- hva vil dere lese om? Dagene i sommerferien har vært ganske like og da blir det etterhvert litt vanskelig å komme opp med noe å blogge om med mindre det har skjedd noe spennende den dagen. Jeg synes jo dette er kjempe gøy og vil egentlig komme med enda fler innlegg, men da lurer jeg på hva dere synes ville vært interessant å se. Nå hender det jo ganske ofte at jeg tar en day off noe jeg egentlig ikke vil, så pliiis gi meg noe respons her, haha! Vi snakkes senere med et forhåpentligvis liiitt mer interessant innlegg enn dette, ha en fin kveld!

Hva vil du lese om?

 • 07.08.2017, 14:14

THROWBACK TO PARIS


PARIS 2016

  <3 // Et finere måltid i kjærlighetsbyen // en av alle de fine shoppinggatene i Paris

Vi gikk opp i Eiffeltårnet like før 00:00, såå fantastisk // makroner straight from LADURÈE // shop shop shop

 • 06.08.2017, 15:00

AW:17 THE FANCY PANTS


Inneholder adlinks

THE FANCY PANTS....

En ting jeg prøver å bli flinkere på er å bytte ut den svarte jeansen iblant. Den passer til omtrent alt, så den er veldig enkel å ha som vane å bare slenge på seg og heller spille på at overdelen ser bra ut. Spør du meg, så kan buksa være like viktig! Tenk hvor mange hakk du løfter antrekket ved å bytte ut den jeansen av og til? Nå som vi går mot høsten er det jo såå fint med gode strikka-gensere og disse passer kjempe fint til litt løsere bukser! Dette er jo også noe Nelly vet at blir populært til høsten, så jeg tenkte å vise dere tre bukser som spriter opp antrekket litt mer. Dersom du vil ha de litt mer spesielle burde du absolutt sjekke ut buksekategorien på Nelly, såå mye fint der nå! Du kommer direkte dit ved å trykke HER.  

....SUNDAYS ARE FOR SHOPPING

HER / HER / HER

De røde her er jo liiitt scary, men altså tenk så kul med en hvit lett overdel eller en stor grå eller hvit strikka-genser og litt tilbehør! Spesielt nå mot sen-sommeren. Både den hvite og svarte er jo litt mer nøytrale, men de gjør en stor forskjell dersom du bytter ut jeansen med disse i ny og ne. Nå skal jeg lete internettet rundt etter et fint antrekk til Findings festivalen, vi blogges!

 • 02.08.2017, 12:52

THE PERFECT ACCESSORY FOR THE UPCOMING SEASON


Nå er vi allerede to dager inn i August og høstsesongen er ikke så altfor langt unna. Selvom sommeren er min favorittsesong, så gleder jeg meg til å kunne ta i bruk Acne og Ganni skjerfene mine som virkelig er de beste skjerfene, men også denne fine ullhatten. Jeg synes den har en såå fin form! Jeg kjøpte den for litt over et år siden, men jeg synes ikke den passet så bra til min daværende hårfarge - men nå derimot, haha! Så mye mer naturlig ut med litt mørkere hår under (my opinion vel og merke). Så og si alle motebloggere snakker jo om hvor mye de elsker høsten med tanke på klesutvalget i butikkene, så denne høsten skal jeg virkelig fikse en fin høstgarderobe. Som regel går jeg litt i dvale i høst/vinter-sesongene, but not this year! 

 • 01.08.2017, 12:19

TODAY'S LISTHer ser dere dagens liste! GJETT om det var vanskelig å stå opp tidlig idag da dere? Jeg våkner egentlig alltid tidlig, men i sommerferien har jeg klart å ødelegge døgnrytmen min helt! Dette må(!) fikses på før skolestart, for dette orker jeg ikke igjen, haha!

I hele sommer har jeg synes det vært så fint med solbrune hender og en fresh gulfarge på neglene, så i dag er jeg nødt til å skaffe meg dette! Kresen som jeg er så er det ikke hvilken som helst gulfarge jeg er ute etter, haha. Det passer jo like bra til grått og hvitt som til en rosa bluse - the perfect color! Vi snakkes senere, ha en fiiin dag.

 • 31.07.2017, 13:30

BACK TO SCHOOL BAGS


With Malene Birger...

Sekk her, bag her, veske her

Nå er det bare litt over 2 uker til skolen starter igjen, så jeg tenkte å gi dere et par tips dersom dere trenger en ny sekk eller veske til høsten. Malene Birger har jo tiidenes fineste design og bagen derfra er virkelig høyt opp på ønskelisten min. Her har dere en stor veske, enda større bag og en litt mindre sekk - alt til en hver smak. De fåes også i brun og en enda lysere farge, men disse er mine favoritter.

 • 28.07.2017, 15:30

UKENS SPØRSMÅL


Hva synes du om at paradise-deltakerne havner på topplista? Hahah, dette spørsmålet har jeg ventet på. Jeg følger ingen av dem, men kan titte innom dersom det er en spennende overskrift. Noen av dem gjør jo en god jobb, så det eneste er jo at de på en måte får markedsføringen litt enklere. Altså, at de slapp å måtte slite med å bli oppdaget slik som de fleste andre bloggere. Jeg har faktisk ikke sett på en eneste Paradise Hotel sesong, men synes fler av jentene er flinke bloggere!

Kan du ha et nytt innlegg med 'ting dere kanskje ikke visste om meg'? Jaaa! Synes det innlegget var kjempe gøy å lage og har fått flere spørsmål om enda et innlegg som det så regner med det var noe dere likte også. 

Kommer du til å selge den grå fjærjakka? Hehe, nei - dessverre. Den eeelsker jeg!

Hva kjøpte du? Dette spørsmålet fikk jeg etter å ha nevnt at jeg for første gang hadde kjøpt noe brukt. Hva jeg kjøpte venter jeg med å skrive med til sesongen den kan brukes i kommer, hihi!

Hvorfor har du ikke ukens spørsmål hver uke? Iblant kommer det inn mindre spørsmål iløpet av en uke enn andre ganger, derfor sparer jeg de heller opp til et fyldigere innlegg. Det er fler av dere som spør om jeg kan ha det oftere, men disse kommentarene kommer fra IP adresser som aldri har stilt et spørsmål selv.. Så for at det skal bli slike innlegg oftere så er dere nødt til å stille spørsmål, haha!

Bruker du noe kosttilskudd for håret? Nope! Hørt mye bra om både SugarBearHair og Hair luxious, da.

Bryr du deg mye om merkeklær? Absolutt ikke, haha. Da er det isåfall fordi det er fint. Ta Gucci vesken jeg nevnte for eksempel, jeg synes selv den er finere enn Michael Kors sin, så det har ingenting med selve merket å gjøre men at denne bare var finere. Men jeg forstår meg godt på de som er opptatte av merket med tanke på at det ofte er mye bedre kvalitet. Selv kjøper jeg mest i de vanlige kjedebutikkene og bryr meg lite om hvilket merke det er så lenge produktet er fint.

Hva bruker du til kontur? Jeg bruker en concealer fra Mac, en gulere concealer fra consealer kittet til Zoeva (kun under øynene) og Bahama Mama bronzeren fra The Balm.

 • 27.07.2017, 12:47

STATEMENT BLOUSE


Processed with VSCO with c1 preset

Eeer ikke denne blusen fin?? Den er fra Gina Tricot og jeg eeelsker den!! Tenkte bare stikke innom å si hei før jeg drar. Jeg reiser på en sommerhytte vi har i Sverige i dag og blir der til i overimorgen, men jeg har forhåndsskrevet et par innlegg til dere - blant annet svar på ukens spørsmål. Vi snakkes!Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 • 25.07.2017, 18:36

TISE IT


Heiihei! I går kveld kjøpte jeg meg for første gang noe brukt. Jeg har lenge brukt appen Tise, men kun for å selge selv. I går derimot, fant jeg meg en skatt som jeg gleeeder meg til å få i posten! I dag har jeg lagt ut litt nytt i appen (må gjøre opp for pengene jeg brukte der inne igår, haha), så jeg tenkte å informere dere om hvordan dere kan finne meg der. Brukeren min heter @fredrikkegustavsen og jeg selger blant annet ting fra Ralph Lauren, Gant og Michael Kors + mange andre treasures. Dersom du ikke har testet ut appen før, så er det tidenes enkleste brukt-app. Bare last ned appen og lag deg en bruker, så kan du søke opp både ting og folk. Jeg følger en haug med bloggere og andre fashionistas der inne, og det er sykt hvor mye fine ting folk faktisk kvitter seg med! Husk å sjekke ut brukeren min for å se om det er noe du kunne tenkt deg der. Selger alt veldig billig :-)

Et par tips..

Svar kundene kjapt - da er de mest motiverte til å kjøpe produktet. Venter du for lenge kan interessen dems dale og de dropper kjøpet.

Ta ordentlige bilder - Hvis ikke kan du like så godt droppe.. Uansett hvor fin den Gucci vesken er så hjelper det ikke dersom den er fotografert i en hullete skinnsofa og mørkt lys..

 • 24.07.2017, 19:24

BEACH ESSENTIALS


Inneholder adlinks


Stråhatt, havaianas flipflops, laceup badedrakt, stripete kjole, strandnett, grå kjole, solbriller


God kveld dere! Tenkte å komme med litt tips dersom det er noen som ikke har fått tak i strandplaggene sine for sommeren enda, eller om det er noen som venter en sydentur mot slutten av sommerferien. Når jeg skal på stranden liker jeg å ha på meg noe jeg lett kan ta på igjen dersom jeg skal spise eller noe, som for eksempel en enkel sommerlig kjole. I tillegg er en stråhatt obligatorisk, både når ansiktet har blitt brent av solen og dersom du trenger skygge for å lese en bok. Make sure it matches your outfit!

 • 23.07.2017, 16:11

MISS INDEPENDENT


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MISS INDEPENDENT

Dere, jeg har ikke ord! Like før helgen mottok jeg endelig denne boken i posten og den ble utlest på et blunk. Jeg har vært trofast leser av bloggen til Eirín Kristiansen siden 2013, men har ikke hatt kjøpt boken hennes før nå (shame on me). Dette er nødt til å være en av de beste bøkene jeg har lest! Altså, den har alt jeg ønsker i en bok. Alt fra karriere og personlige, sterke historier til tips til bedre Instagram-bilder. Etter å ha lest denne boken sitter man virkelig igjen med en god selvfølelse og Eirín vet virkelig hvordan man skal heie og løfte opp andre! For et fint menneske hun er, og for en utrolig bra bok hun har skrevet. I highly recommend!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 20.07.2017, 11:25

AVOCADO N BOILED EGG


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

AVOCADO N BOILED EGG

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gooood morgen!! Det er så fint vær ute i dag, så nå skal jeg bare kjappe meg å bli ferdig for så å reise på stranda. Vi snakkes senere, ha en fiin dag alle sammen!

 • 17.07.2017, 18:27

8 TING JEG VIL GJØRE I HØST


Hei dere! Hvert år lager jeg en liste med nyttårsforsetter, men av en eller annen grunn gjorde jeg ikke dette i år. Derfor lagde jeg meg noen høstforsetter jeg tenkte å dele med dere! Kanskje litt tidlig å komme med innlegget nå og ingen vil vel egentlig lese ordet høst helt enda, men jeg liker å være godt forberedt! I tillegg er det fint å tenke ut litt mål for høsten med tanke på at tiden vi er i nå ikke har så mye rutiner, selv om det også er veldig godt.

Gjøre det bra på skolen. Høsten betyr et nytt skoleår og for meg er dette det siste skoleåret på videregående og da skal siste innspurt være bra. For å komme inn på skolen jeg ønsker er jeg nødt til å ha bra karakterer, så dette blir motivasjonen min. Føler alle sier dette i sommerferiene uten at det egentlig blir noe forandring, men jeg pleier å være like skolelei i ferien som ellers dessverre, haha, så disse ordene hører man sjeldent fra meg. Jeg hadde ganske gode karakterer nå til sommeren men jeg ønsker dem enda bedre! Som sagt tidligere er ikke dette skoleåret noe jeg gleder meg så mye til, så da kan jeg ha all fokus på skole når jeg er der! 

Oppdatere høstgarderoben. Mot høsten starter jeg alltid supertidlig med vinterjakke for jeg er en frysepinne ute av like! I tillegg bor jeg i tykke strikkagenseren og svarte jeans, men nå er jeg nødt til å få inn litt farger i høstgarderoben også! Varme klær kan være fine Fredrikke!!!!

Ta billappen. Innen høsten er over skal jeg ha klart å ta lappen!

Holde motivasjonen til blogging oppe. På slutten av høsten går vi mot mørkere tider og kjenner jeg meg selv rett er jeg ganske så sliten etter en lang skoledag. Verken at jeg er sliten eller mørketiden skal få være en unnskyldning - ut å ta bilder!

Få solgt unna klær som bare henger der. Skal høstgarderoben oppdateres, må noe ut! 

Bli flinkere til å oppdatere Instagram. Etter jeg begynte å blogge legger jeg så og si bare ut det samme der som her og egentlig bare for å fortelle at det er et nytt innlegg på bloggen. Jeg ønsker å få en finere feed og legge ut mer passende bilder til Instagram, slik at den ikke bare er koblet opp mot bloggen.

Kjøpe nye sko. Converse skal ikke brukes daglig denne høsten, haha!

Dra på café. Café er egentlig perfekt for meg, ettersom jeg elsker brødmat! I tillegg er jeg en sucker for sjokolademilkshake og andre typer kald kakao (chocolate chip fra starbucks er heaven), men jeg er så og si aldri på café! Er man ute med noen stikker man liksom kun på restaurant. Joe and the juice har jeg faktisk aldri testet, noe jeg må!! I høst skal jeg prøve å få til noen cozy cafébesøk. Skriiiiik ut om noen vil på cafédate 

 • 16.07.2017, 21:14

UKENS SPØRSMÅL


QUESTIONS FROM THE LAST WEEK

Bruker du betakaroten? Faktisk ikke! Jeg brukte det i fjor og hadde igjen noen kapsler som jeg tok tidlig i vår/sommer, men nå er jeg dessverre helt tom.. Synes det funket veldig bra da!

Kan du ha et innlegg med dine favoritt Instagrammere? Slik du gjorde med youtubers? Absolutt! Dette er noe jeg faktisk har hatt lyst til å gjøre, men har ikke visst om det egentlig er interessant for dere. Derfor ble jeg veldig glad når dette spørsmålet kom! Si gjerne i fra om dette er noe fler av dere kunne tenkt dere.

Hva er favorittfargen din? Guuuul gul gul gul! Av alle farger i seg selv så er dette den fineste å se på og i tillegg synes jeg det er den fineste fargen på ting. Si det er en topp du kan få i alle verdens farger så kommer jeg til å synes den gule er den fineste, haha! Riktig gulfarge da, vel og merke. Typ knall gul, sånn lys og glaaad farge! Sikler etter en gul Gucci veske jeg har funnet, herregud det er kriise.. Dessverre koster den 14 000, rip den drømmen..

Hvor er bodyen fra? Den er fra Gina Tricot!Bruker du tumblr eller weheartit? Jeg bruker weheartit, eeelsker det! fredrikkegustavsen1 heter jeg der :-)

Hva heter løsvippene du bruker? Temptress! Vurderer å teste ut Iconic da jeg synes Temptress blir litt for lite i blant.

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits