• 20.09.2017, 16:03

CLASSY LITTLE DETAIL


OLYMPUS DIGITAL CAMERATenk at noe så lite hjelper så mye? Jeg elsker denne strikken, eller scrunchien som vi sier. Etter jeg begynte å jobbe på Glitter finner jeg såå mye fint og det er så masse jeg gjerne skulle tatt med meg hjem. Vi har en hel haug av slike scrunchies i mange forskjellige farger og varianter! Jeg falt helt for denne rosafargen i silke så jeg lot denne bli med i tilbehør-samlingen min. Utrolig fin til å bare løfte opp et hvitt/svart/grått antrekk til et nytt nivå dersom du setter håret i en hestehale med den, eller bare tar den enkelt og greit rundt håndleddet. I det siste har jeg virkelig fått øynene opp for tilbehør, bare tenk hvor mye et par statement øredobber kan gjøre med et antrekk for eksempel? Det samme gjelder for smykker, hodeplagg, skjerf og lignende! Så mange måter å gi et antrekk det lille ekstra på. Hva synes dere?
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6154535401"

 • 19.09.2017, 17:53

PLANS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heiihei! Endelig har jeg mottatt almanakken min og endelig kan jeg få oversikt på livet si. Skal bli så deilig og få alt av skole, kjøretimer, jobb og andre avtaler på ett og samme sted! Startmåneden på almanakken min er Oktober, så jeg har bare fått begynt å skrible ned et par planer for høstferien. Gir meg ro i sjela å vite at det nå blir vanskelig og dobbeltbooke noen avtaler, haha! Ting går liitt i surr når det er mye å tenke på, så dette skal bli godt. Anbefaler alle som ikke allerede har en almanakk å kjøpe sin fra personligalmanakk.no, her kan du designe den helt selv. Just a little tip!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innmaten og oppsettet kan du også velge helt selv, så jeg gikk for noe veldig enkelt og oversiktlig. Superpraktisk og jeg elsker de rosa detaljene! På det øverste bildet ser dere forsiden, mens under her er baksiden på almanakken min:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 18.09.2017, 15:53

UKEN SOM GIKK


UKENS HØYDEPUNKT

Denne ukens høydepunkt må være at jeg liker den nye jobben min like godt som det jeg håpet. Kjempe hyggelige kollegaer, mange kunder og fine omgivelser. Håper det fortsetter slik, hihi!


UKENS NEDTUR

Vet ikke om dette regnes som en nedtur, men jeg har en eller annen forbannelse over meg - på ekte! Så og si alltid når jeg bestiller meg noe på nettet kommer varen på salg etter typ én dag. Jeg skjønner at ting ofte kommer på salg etterhvert, men trenger det å komme dagen etter og bare gni det inn eller:( denne uken bestilte jeg meg noe for så å motta en mail et par dager senere fra denne nettbutikken som spurte om jeg ville motta (et lite samarbeid) dette produktet.. ALTSÅ?! Ser ut til at det går ganske fint å motta pengene i ettertid istede så akkurat denne casen løser seg vel, men dere skjønner tegninga? 


UKENS TANKE

Jeg vil gjøre noe nytt med håret mitt! Synes det er såå fint med litt kortere hår, men jeg tror jeg blir å angre etter en ukes tid, haha. Jeg elsker å gjøre forandringer (når det blir bra resultat vel og merke), men såå risky da.. Jeg blir nok ikke å gjøre det med det første, men samtidig er det liitt typisk meg å bare brågjøre det etter å ha sagt noe slikt.. Ups! Tenker typ sånn Ingrid Bjugan - Eirín Kristiansen kort-ish. Skulderkort, sier man kanskje?


PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA DENNE UKEN

Verdens fineste belte står på ønskelista, nemlig et blomstrete fra Gucci.. Kjente med en gang jeg oppdaget det at dette beltet kommer jeg til obsesse over helt til jeg får tak på det, hvilket kan bli evig lenge til med tanke på prisen.. Dersom jeg reiser til en eller annen storby som har en Gucci butikk skal dette beltet bli med meg hjem i kofferten. Koste hva det koste vil.


UKENS OUTFIT

Tenkte legge til dette punktet i spalten! Da blir jeg kanskje litt flinkere på å oppdatere dere med antrekk også. Denne uken ble det bare ett, så satser på jeg har flere antrekk å vise i neste 'uken som gikk'.

Genser utsolgt, lignende HER 
Bukse (som egentlig er en jumpsuit, haha) HER 
Sko ROOTS
Veske Bikbok
Jewelry til vesken H&M

 • 17.09.2017, 13:03

WEEKEND SOON OVER


Heii dere! Denne helgen har gått så fort.. På fredag dro vi ut på byen, før jeg måtte opp tidlig på lørdag for å reise på jobb. Etter en kort og fin arbeidsdag dro jeg hjem å møtte kjæresten min, så gikk resten av lørdagen til å være med nevøen min og bare slappe av hjemme, kjempe kooos!! I dag er det mattepugging som står på planen, ettersom lucky me har en prøve i noe jeg absolutt ikke får til! Jaja, satser på at jeg legger meg noe smartere i kveld. Håper dere har hatt en fin helg, vi snakkes!

 • 14.09.2017, 15:30

AUTUMN IN A CUP


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Heihei dere! I går gikk virkelig alt i ett og jeg rakk ikke oppdatere bloggen. Jeg var ikke hjemme fra en lang skoledag før nærmere halv fem, så da var det bare å spise middag før jeg allerede klokken halv seks var på vei til jobb. Hadde en fin arbeidsdag med mer opplæring og ser frem til å jobbe her videre. Såå koselig og fint sted, og jeg har spennende ting i vente. Jeg var ikke hjemme før halv elleve på kvelden, da mamma hadde disket opp med nybakte boller og kakao til kvelds. En superkoselig avslutning etter en dag med både skole og jobb!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 • 11.09.2017, 16:09

4 TIPS TIL SKOLELUNSJ


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at jeg spurte i et innlegg tidligere om noen var interesserte i tips til matpakke/skolelunsj virket det som at mange ønsket det. Derfor tenkte jeg å komme med noen av mine favoritter nå. Jeg har aldri skjønt meg på de som gidder å bruke pengene sine på mat i kantina når man bare kan ta med noe hjemmefra. Det kan jo komme av at jeg generelt synes bruk av penger på mat er litt waste, med mindre det på restaurant o.l. Typ å kjøpe med seg en pizzabolle hver dag til skolen fra egne lommepenger hadde jeg aldri giddet, haha. Derfor er jeg heldig som har en mor som tenker likt og som disker opp noen gode lunsj-pakker her og der. En god lunsj har virkelig power til å gjøre skoledagen et par hakk bedre, no doubt! Her er mine tips til å erstatte den tørre brødskiven:

Kyllingsalat med pasta. Her tar jeg bare en boks og fyller den med den salaten jeg liker (isbergsalat ++ og agurk), kald pasta penne og kyllingbiter and I'm good to go. Her er et lite tips å bruke chili tortilla-chips, men det passer best uten pastaen spør du meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Middagsrester. Det er utrooolig hvor mange midagsretter som faktisk er like gode i kjølig tilstand. Favoritten min her er nok pasta, kjøttboller og brokkoli. Dersom skolen din har en microbølgeovn kan du jo også varme det dersom du liker det best!

Fruktsalat. Bland sammen alle dine bær- og frukt favoritter! Her pleier jeg å ta med meg en yoghurt eller noe lignende i tillegg, slik at jeg blir mett nok. Skikkelig vitaminboost!

Kyllingsalat i pitabrød. Da fyller jeg et hjemmelaget pitabrød (grovt om du ønsker en sunn lunsj) med salat og kylling, i tillegg til litt revet ost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 09.09.2017, 18:51

10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER


Closet detox - Jeg er nødt til å sette av noen dager til garderoben min. Jeg må finne ut av hva jeg har for den sesongen vi er kommet inn i og hva jeg trenger. I tillegg er det mange sommerplagg som kan ryddes bort!

Gjøre mitt beste på skolen - Såklart! Skolehverdagen er kjedelig og det blir nok enda verre dersom karakterene blir dårlige. Derfor skal jeg gjøre mitt beste for å oppnå karakterer jeg blir fornøyd med på de vurderingene vi har denne måneden.

Finne nye blogger - I det siste har jeg funnet et par nye blogger å følge, men jeg vil gjerne lese enda flere. Jeg finner så mye inspirasjon på forskjellige blogger!

Legge ut flere antrekksbilder - Dette er noe jeg synes er veldig gøy, samtidig som jeg har et par antrekk jeg gjerne vil vise dere. Derfor må jeg bare sette av en tid til å finne en fin location og shoote litt! Bare dette regnet gir seg. 

Fortsette å gi vippene mine en pause fra løsvipper - Jeg har som sagt prøvd å gi vippene mine litt pause i håp om at de skal bli lengre og sterkere. Dette er noe jeg vil fortsette med, så jeg vurderer faktisk å prøve å ta noen bilder uten løsvipper. Haha, sykt I-lands dilemma. Men, er helt utrolig hvor stor forskjell jeg føler det er på løsvipper og når jeg ikke har løsvipper. Jeg er nødt til å bli mer komfortabel uten! Ser jo med mine egne øyne hvor mye løsvippene skader de naturlige vippene, uff.

Finne meg en serie - Den eneste serien jeg følger ordentlig med på er Home&Away, men nå er det på tide å finne seg en ordentlig Netflix-serie med typ 4 sesonger liggende å vente, haha. Jeg har ikke så mye tid til serietitting, men i høstferien har jeg forhåpentligvis noe tid til overs!

Gå til innskaffelse av en almanakk - Dette har jeg allerede nevnt litt, men det er fortsatt på to-do listen. Jeg er gjeeerrig og sliter med å bruke penger på en planlegger....

Oppdatere stilen min - i det siste har jeg virkelig funnet ut hvordan stil jeg liker og hvilke klær jeg ønsker, så da gjelder det å selge unna litt gammelt som jeg har hatt et par år og heller bruke pengene på nye plagg! Så følg meg på Tise for å følge med når jeg legger ut noe, @fredrikkegustavsen heter jeg der. Er allerede en del ting ute der for salg!

Jobbe med bloggen - Jeg synes det bare blir gøyere og gøyere å blogge, så dette er selvfølgelig noe jeg også vil prioritere. Jeg vil prøve å få til innlegg hver eneste dag, i tillegg til å legge ut mer enn et innlegg per dag iblant!

Bli kjent med nye mennesker - Jeg elsker nye bekjentskaper, så denne måneden skal jeg være flink til å ta initiativ til å skape nye!

 • 08.09.2017, 16:50

UKENS SPØRSMÅL


Bruker du høye heler på fest? Jeg har brukt det to ganger. Ender jo opp med helt kriiise vonde ben! En kul fact er jo at det blir mye lettere å gå på de når man har fått litt innabords, haha. Jeg har alltid trodd det må være håpløst å være full med høye heler, men jo mer jeg drikker utover kvelden jo lettere blir stegene. Altså, på Lørdag så sjanglet jeg meg edru inn i en butikk før bursdag i høye heler, mens når vi skulle ut på byen senere på kvelden små-løp jeg til toget i de liksom, haha!

Snuser du? Nei :-)

Har du noen gang vært på et event pga bloggen? Hvis jeg skjønte deg rett, så mener du type lansering eller noe der influencers ofte blir invitert? Nei, det har jeg ikke. Før jeg blogget var jeg på pressday på showroomet til Vass PR hvor jeg var invitert, så det er det nærmeste jeg kommer spørsmålet ditt, hihi. Det husker jeg var veldig stas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hvor jobber du? Jobben jeg fikk er på Glitter! Kom nettopp hjem fra min første dag der faktisk.

Er du 99-er eller 98-er? Jeg er født i 1999.

Hvor er den rosa genseren fra? HM!

Har du noen tips til skolelunsj? Hmm, dette kan jeg kanskje lage et innlegg om, dersom det er interessant? Har et par tips nemlig.

Hvordan får du løsvippene til å ikke slite på dine egne vipper? Det får jeg ikke til, haha :-( Jeg er fan av en del volum så jeg liker at de står litt oppover og ikke rett fram, men da fester de seg lett til dine egne vipper, hvilket gjør at de fester seg i limet og blir dratt av sammen med løsvippen. Sinnsykt irriterende, for jeg har så få og korte egne vipper så jeg føler meg ikke komfortabel uten løsvipper. I det siste har jeg prøvd å gå en del uten og har bare brukt de én gang denne uken faktisk. Vippene mine trenger det virkelig! Har ikke akkurat nok med naturlige vipper til å tillate meg å dra av et par av de hver kveld. Trenger vippeextensions

Hvor kjøpte du Hunter-støvlene dine? De kjøpte jeg på Studio G12. Til de som lurte på hvordan de er i størrelsen vil jeg si de kanskje er liiitt små i størrelsen. 

Bruker du extensions? Nei.

Hvilken dag er din favorittdag i året? Julaften! Jeg eeeelsker jul og alt det som følger med av tradisjoner. Jeg har nedtelling på mobilen min til julekalenderen på TV starter, for jeg er helt i ekstase over at det blir jul i svingen i år og ikke noe nyere saker. Kan ikke NRK lære seg at visse ting trenger ikke oppgraderes??? 

 • 07.09.2017, 19:53

ALL DAY KNITS + 20% OFF


//Inneholder adlinks

HER / HER / HER

HER / HER / HER

Tid for å kjøpe varme, deilige og fine strikka-gensere, dere! Det har virkelig begynt å bli høst ute og hos Nelly får du nå 20% rabatt på alt av knit-wears, hvilket passer helt perfekt akkurat nå. Jeg valgte ut noen favoritter over i dette innlegget, så klikk deg gjerne inn HER for å se hele utvalget. Husk å legge inn koden "KNITS20" i kassen. Ha en fin kveld alle sammen, og enjoy your shopping! 

 • 07.09.2017, 16:54

SURREHODE


Heii dere! I går hadde jeg tidenes mest surrete dag, men jeg har ikke engang tenk å gå inn på alt som ble glemt igjen på steder osv. Bortsett fra at jeg klarte å glemme Mac-laderen på skolen, slik at jeg ikke fikk blogget i går. Klarte å glemme den i et klasserom jeg så og si aldri er i så i dag måtte jeg dra ekstra tidlig for å være først ute så jeg kunne hente den, haha. Jeg har så mye på agendaen om dagen med tanke på skole(!!), kjøretimer, opplæring på jobb og i tillegg til dette sette av tid til familie og kjæreste OG klemme inn litt sosiale sammenkomster. Ikke rart ting går litt i surr, haha, men etter gårsdagen har jeg skjønt at jeg virkelig trenger å gå til innkjøp av en almanakk asap. Før hadde jeg alltid så lyst på det, men så hadde jeg ikke så mye å huske på så jeg visste ikke hva jeg kunne bruke den til- nå virker den tankegangen helt fjern! Notatene på mobilen min sprrrrenger snart av hvor flittig den blir brukt. Huff nei, nå skal jeg sette av noen kroner til en ordentlig fin almanakk!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Nå kom jeg nettopp hjem fra kjøretime, så jeg tenkte bare å oppdatere dere litt ettersom dere ikke hørte noe fra meg i går. Kommer enda et innelgg i kveld, så husk å sjekke bloggen senere. Endelig to innlegg på en dag, haha. Det har vel ikke skjedd siden dagen jeg la ut første blogginnlegg, men siden jeg får en del spørsmål om flere poster burde jeg vel prøve å få klemt inn et par innlegg om dagen litt oftere. I morgen skal jeg forresten på min første dag på ny jobb, så det er jeg veldig spent på! Dette har vært en travel uke så det at det er fredag og helg imorgen blir såå deilig!!

 • 05.09.2017, 16:19

UKEN SOM GIKK


UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt må bli bursdagen til Sarah på lørdag. Det var såå koselig! I tillegg var det jo veldig gøy at jeg fikk meg ny jobb da. Satser på at det blir veldig bra!

UKENS NEDTUR

Nå har jeg sittet i evigheter å prøvd å komme på noe, men jeg tror ikke jeg klarer å komme på én spesifikk ting? Det sier jeg meg fornøyd med! Ellers er jo det å måtte på skolen hver dag en liten nedtur i seg selv, haha. Jeg vil bli ferdig med dette stressende skoleåret! 

UKENS CRAVING

Pasta! Har hatt lyst på pasta til alle måltider, åhh. Kan ha noe med at jeg så på en video av en konkurranse der noen spiste en crazy stor bolognese-porsjon i starten av denne uken, lol. Ellers elsker jeg pasta så det var bare spørsmål om tid for når det skulle bli nevnt i denne spalten! Hot wings fra McDonalds må også bli nevnt her. Det craver jeg egentlig dag inn og dag ut hele året, men denne uken har det vært insane. Fikk faktisk kjøpt meg hot wings hele to ganger denne uken. Good week, good week.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

UKENS TANKE

Jeg har så lyst til å dra ut å reise! Vil på en weekend-tur til et eller annet sted og se masse nytt. Bare gå rundt i en ny by, spise på fine restauranter og caféer, titte i butikker, ta bilder og bare nyte. I det siste har jeg sett mye på blant annet København! Synd vi har en fraværsgrense (og en bankkonto) som ikke helt adds up..

PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA DENNE UKEN

Gul regnjakke! Jeg blir så misunnelig på alle som bruker det nå som det regner så mye ute. Må bare finne den perfekte som i tillegg finnes i min størrelse, hvilket er vanskeligere enn det høres ut som.. Den passer jo perfekt til Hunter-støvlene mine!

 • 03.09.2017, 15:32

BDAY


Heii alle dere! Åh, nå er det noen dager siden sist.. Jeg har hatt mye skolearbeid og andre ting på agendaen de siste dagene, så jeg har ikke hatt tid til å lage noe innlegg. På Torsdag var jeg på et intervju som gikk kjempe bra og jeg fikk jobben, utrolig deilig med tanke på hvor lenge jeg har lett etter jobb, haha. I tillegg passer stillingen perfekt da den er ganske liten og jeg har lite tid til overs etter alt skolearbeidet er gjort.

I går var det tid for bursdagsfeiring av fineste Sarah som har blitt 18, noe som var utroolig koselig and I had a blast! Vi tok en haug med bilder, men da var det allerede litt innabords (sier folk det??) så jeg var ikke spesielt flatterende på de bildene gitt. Jeg synes det er så koselig når flere jenter samles og det var kjempe gøy å bli kjent med et par nye fjes også! 

Meg, Ava og Silje Emilie <3

 • 30.08.2017, 14:54

I FOUND THE PERFECT SCARF


Ahh, jeg har funnet det perfekte skjerfet, dere! Skjerf er noe jeg virkelig har likt de siste to årene og noen av skjerfene mine er blant de dyreste plaggene jeg eier. Jeg finner faktisk ikke så veldig ofte skjerf som bare skiller seg skikkelig ut som jeg faller helt pladask for, men this time.. Åh - må ta meg en réal runde å skaffe litt ekstra selvkontroll før utstyrsstipendet mitt kommer slik at jeg ikke bruker opp hele greia på dette skjerfet. Det er jo såå fint! Elsker den lille rosa detaljen som gjør at det blir litt mer unikt. FWSS har jo så mange andre fine skjerf også!

Dette er ikke reklame og inneholder heller ikke noe form for adlinks, jeg bare elsker å dele inntrykk av stilen min og ting jeg liker med dere. Jeg så dette skjerfet først på hjemmesiden til Kristina Andersen i går, og siden det har jeg bare tenkt på alle antrekk jeg kunne laget ut av dette skjerfet, haha! 
 

Som sagt er skjerfet fra FWSS.

 • 28.08.2017, 15:50

UKEN SOM GIKK


Ukens høydepunkt

Her klarer jeg ikke bestemme meg for bare én ting, men det er vel egentlig bare bra? Sier ikke neitakk til flere høydepunkter iløpet av en uke. Jeg fikk vite tid  og dato for oppkjøring og det går visst fortere enn jeg trodde. Jeg ble også innkalt på intervju til en jobb jeg har søkt på som jeg har veldig lyst på. Ellers var jeg i en bursdagsfest på Lørdag som var utrolig hyggelig og gøy. I går feiret vi bursdagen til faren min og det er alltid gøy å være med familien, så det var også veldig koselig!  

Ukens nedtur

Det må være at jeg har blitt syk. Har fått en kraftig forkjølelse som bare blir verre og verre. Dette har jo vært det første hele uken i påbyggs-året, hvilket er et skikkelig slit i seg selv, så det å bli syk nå gjør jo ting bare åttehundre ganger mer slitsomt. Krysser fingrene for at jeg blir frisk snart!

Ukens tanke

Denne posten kommer til å bli så vanskelig for meg å bestemme hva jeg skal skrive på. Altså, jeg har jo en million ting jeg går å grunner og tenker på i løpet av en uke, haha! Men denne gangen tror jeg jeg må rette denne posten til BI-studenten som er forsvunnet. Jeg synes den saken er så ufattelig trist og har et så stort ønske om at han skal bli funnet i god behold.. Ble så oppgitt da det var en haug av artikler om dommen til Johaug i alle nettaviser og man måtte bla langt ned for å finne etterlysningen av Rakavan. I tillegg synes jeg det er utrolig trist at de tror de har funnet Evje omkommet, for han var jeg virkelig sikker på at var i livet.. Ukens tanke går vel derfor til forsvunnede personer. Jeg klarer ikke engang tenke meg hvor fælt det må være for de pårørende når en person er forsvunnet og alt kan ha skjedd. Neste 'ukens tanke' lover jeg at skal være mer positiv!

Ukens craving

Riskaker!!! Hahaha, kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har smakt det før i sommerferien. Eller, jeg kjøper svenske da, så der heter de maiskaker. Synes det er så digg og har virkelig cravet det denne uken. Med ostesmak, vel og merke.

På toppen av ønskelista denne uken

Vil egentlig bare nevne den gule Gucci vesken hver uke, meeen jeg får vel droppe det. Jeg har utrolig lyst til å investere i et annet objektiv til kameraet, et som gjør at bakgrunnen blir mer blurry og fokuset blir skarpere. Jeg burde gjøre om denne posten til en wishlist istedet merker jeg for her har jeg en haug med ting jeg kunne skrevet opp, haha!


Hva synes dere om denne type innlegg? Jeg bare valgte ut et par poster fra andre blogger, så si ifra dersom det er noe dere synes mangler. 

 • 24.08.2017, 18:09

FALL IS RIGHT AROUND THE CORNER


Jeg har såvidt nevnt det her før, men denne høsten skal jeg virkelig nyte. Jeg har tidligere mislikt høsten og sett på det som en grå og regnfull årstid hvor alle er værsyke og smådeppa, men det trenger jo ikke være sånn! Før kunne jeg ikke skjønne meg på de som likte kleskolleksjonene på høsten best, for selv foretrakk jeg highwaist-shorts og slippe å bruke en jakke. Men altså, nå har jeg virkelig fått øynene opp! Nelly får jo inn flere sider med klær hver dag så utvalget er jo mye større, i tillegg er fargene så sinnsykt fine. Jeg har også begynt å like den lag-på-lag stilen folk kjører på høsten, det er jo dødsstilig. I tillegg har jeg allerede investert i et varmt plagg jeg gleder meg skikkelig til å ta i bruk, så det i seg selv er jo noe å se fram til. Hjelper med slike ting, haha! Jeg har såå mange høstplagg på ønskelisten min nå som jeg bare sikler etter. Gleder meg til å pakke meg inn i strikkagensere og store skjerf!

Processed with VSCO with f2 preset Processed with Snapseed.

Some of my favorites from my fall-closet

//jeg hadde tidenes not-my-day i går og klarte å miste løsvippene mine og får ikke tak i nye, så om noen har en supersmart spontanløsning setter jeg evig pris på det, ellers så får dere vente med å se tryyynet mitt til jeg har fått tak i nye vippsss:(

 • 22.08.2017, 17:42

PARIS GUIDE - WHERE TO SHOP?


Innlegg i samarbeid med Boon Edam

Hei dere! Etter jeg la ut innlegget <THROWBACK TO PARIS>  var det flere som ønsket en Paris-guide. Jeg elsker jo å lese slikt på blogger selv, så jeg tenkte det kunne være gøy. Ettersom det er en god stund siden jeg var der og jeg ikke blogget på den tiden, så husker jeg ikke navn på de forskjellige restaurantene og hotellene, så jeg tenkte å ta en forkortet Paris-guide der jeg gir dere mine shoppingtips.

Avenue des Champs-Elysées: Dette er nødt til å være den største turistgaten og det for god grunn. Her var det alle mulige butikker som Sephora, Zara, Abercombie & Fitch og Louis Vuitton. Alle butikkene ser såå fine ut og inngangen til A&F er grunn nok til å ta turen innom den butikken. Her ligger det også flere fine resturanger å velge mellom langs gaten. Øverst er jo også Triumfbuen som er verdt å se!

Chanel, 31 Rue CambonDette er den første Chanel-butikken som ble åpnet, så det er jo litt ikonisk. Det er også her den kjente glasstrappen her, så hit anbefaler jeg dere å ta turen innom typ bare for å ha vært der, haha!

Kiliwatch: Her var jeg ikke selv, men aaaalle er jo der! Det er en butikk som er blitt veldig kjent med masse vintageklær, så dersom du er interessert i det anbefaler jeg å ta turen dit. 

Galeries Lafayette: Tidenes kjøpesenter! Hit må alle dere shoppinggale. Her har du alt du måtte tenke deg; Acne Studios, Alexander Wang, Bobbi Brown, By Malene Birger, Isabel Marant, Marc Jacobs, MAC og massemasse mer! Som dere skjønner, litt av alt mulig, haha! I tillegg ser det sinnsykt fint ut der inne.

Når vi snakker om utseende på shoppingsenteret.. Legger dere noen gang merke til dørene? Altså, for ei som aldri vet hvordan dører skal åpnes og alltid står der som et spørsmålstegn i det døra ikke åpner seg av seg selv, så har det faktisk en betydning. Tenkte bare fortelle dere kjapt om Boon Edam som er ledende produsent av karuselldører for energibesparelse, samt sikkerhetssperrer og sluser for økt personkontroll som er superimportant spør du meg. Får jo helt noia om jeg ser noe på for eksempel en flylpass som får meg til å tenke at "shit, han der kom kanskje gjennom med et eller annet creepy" fordi du bare ser at sikkerheten ikke var "god nok". (Mest sannsynslig var det sikkert nok men I'm sure you get the point). De har som mål å utvikle verdens mest avanserte, nyskapende og funksjonelle inngangsløsninger. Du finner også disse inngangsløsningene på steder som blant annet flyplasser og hoteller. Noen av prosjektene de har utført er blant annet på Titanic Belfast og China World Trade Center. De er også opptatt av global miljøpåvirkning hvilket vi trenger mer av. Dere kommer til nettsiden deres ved å trykke her: Boon Edam.

Ellers anbefaler jeg dere å stikke innom Ladurée i Jardin Des Tuileries og kjøpe makroner! Vi tok de med oss til en utrolig stor park som lå i nærheten, så det er highly recommended. I tillegg er dere jo nødt til å se Eiffeltårnet. Vi var der på kvelden når det var mørkt ute, slik at vi så ekstra godt det glitrende tårnet. Anbefaler også å betale litt for å ta turen opp i selve tårnet, utsikten er såå fin! Håper dere likte denne lille miniguiden, neste gang jeg skal til en storby skal jeg definitivt skrible ned favorittstedene mine og lage en ordentlig guide!

 • 21.08.2017, 17:06

FINDINGS 2017


Heii dere! Jeg fikk ikke tid til å blogge i helgen, så jeg tar heller alt her! Jeg var jo på Findings festivalen i Oslo i helgen, og herregud for et show! Alt var så bra og gjennomført og det å avslutte hele festivalen med én og en halv time med Karpe Diem er jo bare top notch. Kjæresten min, noen kompiser av oss og jeg leide en leilighet i Oslo for helgen og vi hadde det såå gøy. Anbefaler virkelig alle å dra på Findings neste år, jeg skal hvertfall dit! Anbefaler dog ingen å lage moshpitter det er dødslame.

 • 18.08.2017, 10:23

NEW SHOES


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fine!! Som sagt dro jeg å kjøpte meg et nytt par sko som en liten feiring over at jeg besto teoriprøven, haha. Jeg er såå fornøyd med de! De er fra Roots og så sinnsykt behagelige å gå i. Synes det er så stilig med høy hvit såle og endelig eier jeg et par selv! Hva synes dere?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 17.08.2017, 17:44

FIRST DAY OF SHCOOL


Hey babes! I dag var det tilbake på skolebenken igjen og tilbake i rutiner. Jeg skal jo gå påbygg dette året og shit det virker som et stressende år! Jeg får bare do my best og tenke på at det blir verdt det når jeg kommer inn på det studiet jeg ønsker senere. Dagen idag var bare sånn typisk skolestartprogram, så jeg kjenner det skal bli litt digg å få startet opp ordentlig og få skikkelig fokus. Enough about that, resten av dagen skal jeg bare pakke og gjøre klart til Findingshelg som er mye gøyere å tenke på enn skole, wwwwoho!! 

 • 16.08.2017, 14:59

JEG KLARTE DET


Æææ! I går brukte jeg omtrent hele dagen og kvelden på å øve på teoriprøven og i dag dro jeg inn å tok den. Kan ikke huske sist jeg var så stresset! Gruet meg såå mye og var skikkelig redd jeg skulle stryke, men det gikk jo helt fint!! Etter prøven var bestått dro jeg å feiret ved å kjøpe meg et nytt par sko som jeg skal vise dere senere, haha! Jeg har besvart det før men jeg ser det er mange som fortsatt spør - jeg brukte teoritentamen til å øve med! Først bestilte jeg månedspakken som inneholder oppgaver, fasit og forklaringer. Etter det tok jeg en ekstra uke med det samme! Anbefaler å ta skiltprøvene også, selvom det er med et par skilt-spørsmål i de "vanlige" spørsmålene. Åhh nå er jeg SÅ lettet dere, så sinnsykt deilig å være et steg videre til lappen og i tillegg slippe å stresse mer over denne prøven, wii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits