• 31.05.2017, 20:11

TERRORFRYKT = REISEFRYKT


Hei dere! Etter gårsdagens innlegg hvor jeg fortalte at jeg skulle ut å reise til Spania fikk jeg flere spørsmål som gjaldt om jeg ikke var redd for terror. Altså, det er umenneskelig å ikke være redd for terror overhode mener jeg, for terror er dødelig og mennesker skal være redde for å dø. Selvfølgelig kan jeg være redd for det, sikkert mer enn en del andre også. Jeg er helt for at det ikke er lurt å dra dit UD anbefaler oss å ikke dra og jeg ser ingen grunn til å ta unødvendige sjanser. Men samtidig kan vi ikke tenke så mye på det og man er jo bare nødt til å leve som normalt. Jeg tror ikke jeg kommer til å være noe mer redd for terror der enn hva jeg er her, for selvom det er turiststedene de ofte tar så kan det virkelig skje overalt. For alt jeg vet kan det hende det er et terrorangrep i Oslo mens jeg er på Gran Canaria, og at jeg overlever nettopp fordi jeg dro. Det kjipeste noen sinne må jo være å droppe en tur i frykt for terror for så å oppleve det nettopp fordi man ikke dro?

Jeg virkelig hater terror og synes vi skal være forsiktige, og det er flere ganger jeg tenker at "shit, dette er jo et skikkelig terrortarget" til forskjellige steder, men uansett hvor sinnsykt det er så må vi kunne fortsette å leve som normalt. I fjor var jeg i Paris, og noen dager før jeg skulle dit ble det tatt en mann i Eiffeltårnet som hadde en selvmordsbombe på seg. Da den nyheten kom husker jeg at jeg ble ganske redd, men samtidig viste jo dette hvor godt sikret alt der var. Han fikk jo ikke gjennomført terroren han hadde tenkt til å utføre, nettopp fordi sikkerherten var for bra. Mens jeg var der ofret jeg ikke terror en eneste tanke og det er jeg veldig glad for at jeg klarer. Det jeg vil fram til er at jeg råder dere til å ikke reise til de mest utsatte stedene, men alikevel ikke være redde for å reise. De vil ødelegge land og flere land her i verden lever av turister, og dette klarer jo IS så godt. Vi avbestiller turer i hytt og pine akkurat som de ønsker. Det er så trist at flere mennesker i Tyrkia er arbeidsløse nå fordi det ikke er nok turister der som betaler for vannaktiviteter osv. Selvfølgelig kan det være risky å reise til de stedene vi vet det ofte er bråk, men til andre steder synes jeg vi skal kunne dra- for som sagt kan det hende det skjer her hjemme, og tenk så kjipt om du dør her fordi du ikke dro i frykt for å dø der?

Processed with VSCO with f2 preset
Bilde fra da jeg var i fine Paris forrige året og ikke ofret terror one single thought. 

 • 28.05.2017, 17:59

JEG SKAL UT Å REISE


Heii! På lørdag bestilte jeg og kjæresten min en reise til Puerto Rico på Gran Canaria. Vi reiser 22.juni og blir der i én uke. Jeg har aldri vært der før, så jeg er skikkelig spent og gleder meg veldig til å reise nå kjenner jeg. Jeg elsker jo å være i varmere strøk, så det skal bli kjempe deilig å bare kunne sole meg, bade og gjøre masse morsomme ting en bare gjør når man er på ferie! Tenk at om 23 dager ligger jeg på stranden og soler meg med en cocktail da dere. Altså bare se på de bildene her da, ser det ikke fint ut???

Bildene er lånt fra Ving.no som er selskapet vi bestilte turen gjennom. Du finner den samme reisen vi skal på her.

Vi skulle egentlig på Forza festival i Lillestrøm 23. - 25.juni i Lillestrøm, men dette må vi jo droppe. Derfor selger kjæresten min 2 weekend pass til 1500kr. Ny pris for 2 billetter er 1940kr. Du sparer altså 440kr. Send en mail til fredrikkegustavsen@hotmail.com dersom du er interessert!

 • 25.05.2017, 14:07

SVAR PÅ DET DERE HAR LURT PÅ


Har du gjort noen plastitske inngrep eller fillers osv? Jeg har ikke tatt noe som helst. Skulle meeer enn gjerne hatt fillers i leppene da! Hadde jeg hatt råd til det hadde jeg lett fikset det.

Er du med på russebuss? Nei :)

Hvor mye veier du? Vet du hva, jeg har ikke veid meg siden jeg gikk på barneskolen. I 8.klasse måtte jeg veie meg hos helsesøster, men da valgte jeg å ikke se på tallet, og ba henne om å sjekke det uten å si det høyt. Vekt er så mye mer enn fett og det tror jeg mange av oss glemmer, selvom du veier mer/mindre enn venninna di betyr ikke det at du automatisk er større/mindre enn hun av den grunn. Muskler og høyde veier også, vet dere. 

Hva heter du på snapchat? @gustavseen

Har du et godt forhold til moren din? Veldig! Man kan si at vi er gode venner samtidig som det er et klart skille på hvem som er forelder og hvem som er datter, noe jeg synes er veldig viktig.

Hva er øverst på ønskelista akkurat nå? Hvis vi tenker bortsett fra småting som sminke og klær osv så er det vel volum-vippeextensions, kameraobjektiv og leppefillers som er øverst på ønskelista nå

Hvis du måtte flytte til et annet land for ett år neste uke, hvor ville det blitt? Da ville jeg nok flyttet til Los Angeles eller Miami. LA-lifestyle tror jeg ville passet meg veldig godt så ett år der ville vært sykt gøy!

Processed with VSCO with c1 preset

Hvordan kamera bruker du? Jeg bruker Olympus pen e-PL7

Hvem av Kardashians-jentene liker du best? Queen Kim! Før var jeg veeldig fan av Khloe, men jeg må si jeg begynner å få mer sansen for Kim. Hun virker så utrolig snill, morsom og jordnær i de nyeste sesongene. Episoden der hun forteller om Paris-hendelsen er så sterk og alle som er uenige med meg i beskrivelsen min av henne kan se denne episoden, så endrer du nok mening.

Hva bestiller du oftest på restaurant? Pizza, pasta blolognese eller hamburger, mmmm.

Hvis du skulle tatt en ny tatovering nå, hva ville det vært? En bølge! Synes de typiske "strek-bølgene" er så fine og enkle.

Hva bruker du på leppene dine? Jeg er ekstrem på å bruke Carmex, i tillegg til det bruker jeg lipliner fra Inglot i fargen 74 og iblant lipgloss fra Clarins i farge 1.

Hvem er din favoritt instagrammer? For tiden må det nok bli Sarah Ashcroft. Hun er helt utrolig pen og legger ut skikkelig good-vibes bilder!

Hvor er de fleste klærne dine fra? Nelly tror jeg :)

 • 24.05.2017, 18:21

JEG VIL REISE


Heii alle! Nå ligger jeg ute i sola med sommerlista på spotify og vannmelon og tenker kan livet bli herligere??? Resten av kvelden skal jeg bare bruke til skolearbeid, men jeg tenkte å stikke innom å si hei uansett. Jeg jobber ganske sjeldent med skolearbeid hjemme, for når jeg først gjør det så ender jeg typ alltid opp med å se på sydenturer, altså - det er krise. Blir sikkert helt oppgitt å tenker å drømme meg bort i null-skole-hverdagen eller noe, for ender seriøst alltid opp med en niiice Ibizaplass på skjermen, real struggle og jeg trenger å reise - helst igår. Nå må jeg prøve å hvertfall legge en liten innsats i denne konsentrasjonen, så vi snakkes. 

 • 23.05.2017, 18:06

SHOEADDICT


Heii dere! Husker dere innlegget der jeg skrev at jeg lette etter thigh-high boots? Guess who found it! Fikk disse skoene i posten i dag og jeg er så fornøyd! Har visst at Nelly selger disse lenge, men siden jeg ikke var så interessert i høye heler så har jeg sett bort fra dem. Da jeg leste en kommentar om at de ikke var  høye tenkte jeg å gi dem en sjanse, og de er sååå fine! Er virkelig helt forelsket i de og gleder meg så mye til å kunne bruke dem. Tror jeg har lett etter denne type sko i ett år! Har så mange antrekk som kommer til å se mye bedre ut med disse skoene. Før brydde jeg meg null om sko og de eneste skoene jeg synes var fine var Converse og Toms, men i det siste har jeg funnet så mange fine - både heels og sneakers. Vet ikke helt om det er en bra eller dårlig ting.. Bra for antrekkene, dårlig for lommeboka. Var vel egentlig bare et spørsmål om tid for når jeg skulle bli shoeaddict også, haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan finne skoene her!

 

 • 22.05.2017, 16:48

SPØRSMÅLSRUNDE


Etter at jeg postet ukens spørsmål så kom det inn en del nye spørsmål, så jeg tenkte jeg kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde. Jeg fikk heller ikke tatt med alle spørsmålene som hadde blitt stilt før ukens spørsmål, da ville innlegget blitt alt for langt. Var noen av spørsmålene jeg ikke fikk tatt med som jeg gjerne ville likt å få svart på så da passer jo dette bra! Er jo fortsatt ganske tidlig i bloggingen så da er det jo også en fin måte å kunne gi dere et litt mer inntrykk av meg på. Så spør om hva enn du måtte lure på, så svarer jeg senere! 

 

 • 21.05.2017, 17:33

DEN BESTE DAGEN HITTIL I ÅR


Heii! Nå sitter jeg ute i sola og blogger faktisk, hvor digg er ikke det? Begynte å tenke over hvor mye bedre alt blir så fort det er sol, så jeg tenkte å fortelle dere om den fineste soldagen jeg har hatt hittil dette året!

Ettersom sola ikke titter frem så ofte her i Norge så må man jo nyte det når det først skjer. For to uker siden var det 23 grader og sol i Oslo, så da dro jeg og kjæresten min til Aker Brygge for å spise på Lekter'n. Jeg spiste den grillede burgeren deres og den måå dere smake om dere ikke allerede har gjort det! Såå god. Etter vi hadde spist ble vi sittende der en god stund å bare nøt noen cidere i sola. Ettersom dette var på en fredag dro vi etterhvert hjem å vorset med noen venner før vi dro ut. Denne dagen var såå perfekt, og man merker hvor værsyke vi Nordmenn er. Så fort det er sol og varme er alle ute, gjør ting og bare nyter livet. Er det grått ute så skjer det jo så lite. Bare ta en tur til Karl Johan eller Aker Brygge liksom, er det sol så er folkemengden helt insane. Tenk så digg om vi hadde så fint vær hver dag! Norge, pliiis gi meg fler dager som dette!!

 • 20.05.2017, 13:16

UKENS SPØRSMÅL


Fester du mye og drikker du mye alkohol? Nå vet ikke jeg hva mye er, men jeg fester/drikker alkohol de fleste helger. Selvfølgelig er det noen unntak, noen helger drikker jeg ikke overhode mens andre ganger kan jeg feste både fredag og lørdag. Jeg drikker aalltid sprit med halvt glass Fanta Lemon og halvt glass Fanta strawberry & kiwi - test det ut og thank me later. 

Er økonomien din bra og hva bruker du mest penger på? Økonomien var bedre før når jeg hadde jobb. Pengene mine går for det meste til klær og festing. Alkohol er dyrt og det blir enda dyrere om man betaler både inngang og sjåfør. Jeg elsker å shoppe og det er alltid noe jeg trenger, så mye av pengene mine henger på klesstativet. Ellers går det med litt til resturangmat, buss, tog osv dersom jeg skal til Oslo for eksempel. 

Hvor er kjolen og korsettbeltet fra? Kjolen er fra Nelly og beltet er fra Bikbok.Har du vippeextensions? Nei, jeg bruker bare løsvipper. Har evig lyst på vippeextensions da, volumvipper vel og merke. Sååå fint og må være super deilig å våkne opp med fine vipper og slippe å bruke lang tid på løsvipper, hvertfall for oss som bruker det daglig.

Har du egen bil? Nei, tror jeg skal vente en stund med å investere i noe bil, uansett når jeg får lappen. Jeg kan ha bruk for bil mens jeg bor hjemme, men da kan jeg bare bruke mamma sin. Når jeg flytter ut flytter jeg nok mer sentralt og da blir det bare en kjip utgift dersom bilen bare står der og ikke blir brukt pga lett tilgang til ofentlig transport.

Hvordan prevansjon bruker du? Mtp alt som står i media om bivirkning av P-piller for tiden. Jeg bruker P-piller. Har lest veldig mye om folk som blir deprimerte, triste, får dårlig temperament osv. Jeg har det helt fint så om jeg kunne sluppet å gråte over den ene tingen den ene gangen er ikke noe jeg tenker på, om det er pga P-piller eller ei. Hadde jeg vært mye lei meg osv ville jeg helt klart tatt en pause og sjekket om det hjalp, så det anbefaler jeg alle. Kjipt å ha det fælt dersom du ikke trenger det, liksom. Jeg tror ikke jeg har fått noen psykiske bivirkninger :)

 • 19.05.2017, 16:56

WILD&FREE


Hei dere! Endeliig helg. I dag er en av de dagene der det å være fotogen bare ikke funker men a blogger shows both good and bad sides ikke sant;) I morgen legger jeg ut ukens spørsmål, ettersom det har kommet inn litt her og der. Er det noe mer dere lurer på så er det bare å stille spørsmål så svarer jeg imorgen! Vet ikke helt hva planene for denne helgen er bortsett fra at jeg skal ut i kveld, men neste helg tenkte jeg å sette av til å få fikset litt ordentlig blogg-materiale. Sounds good? Føler jeg har blogget veldig kjedelig hittil, haha. Det må det være en stopper for hvertfall! Ha en fiin helg alle sammen, vi snakkes ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra Nelly, skinnjakke fra Zara, veske fra bikbok, bukse fra Topshop

 • 18.05.2017, 16:58

SUNNE CRÊPES


Hei dere!! En stund tilbake lagde jeg disse crepes-pannekakene og jeg tenkte å tipse dere om de nå. Man ser de jo på bilder fra resturanger hele tiden og det ser jo døds komplisert ut men det er det virkelig ikke! Får jeg det til, så får du det til og for å si det sånn. Disse er i tillegg sunnere enn vanlige pannekaker (se bort i fra sjokoladen, haha) så spis med god samvittighet selv om det ser ut som tidenes kaloribombe. DELICIOUS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Det eneste du trenger er 2 dl sammalt hvetemel finmalt, en halv most moden banan, 2 spiseskjeer kesam, 2 egg og biiittelitt salt. Til toppingen trenger du oppkuttet jordbær, 3 dl kremfløte, 2 spiseskjeern sukrin melis + litt sukrin melis til å drysse over til slutt og ønsket mengde melkesjokolade (kan selvfølgelig velge mørk kokesjokolade som er sunnere, men her svikter jeg litt hahah) Du kan selvfølgelig bytte ut til din vanlige pannekake-oppskrift og bruke "vanlig" krem, men dette er et sunnere alternativ og smaker like godt!

Eneste du gjør er å sette stekepannen på middels varme og ha litt smør/olje i pannen. Miks alle ingrediensene i en bolle, slik at det blir en tykk røre. Hell litt av røren i pannen. Stek i ca 2-3 min til kantene ser sprø ut.

Pisk krem av kremfløte og sukrin melis, og kutt opp jordbær. Smelt sjokoladen, her stiller jeg bare microen inn på "medium" og lar det stå i et par minutter, men du kan også gjøre det med vannbad. Fyll pannekakene med krem og jordbær, og strø sjokolade og sukrin melis over. Bruk gjerne en gaffel til å ra sjokoladen renne ned på pannekaken dersom du ønsker at de skal se like ut som mine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 • 17.05.2017, 18:24

17. MAI


Stooort grattis med dagen alle sammen!! Håper alle har en kjempe fin dag. Jeg tilbringte natt til 17. med noen venner så er liiitt redusert i dag, men er det nasjonaldag så er det nasjonaldag så jeg måtte jo ut en tur alikevel. Denne dagen er ganske travel så blir dessverre ikke store bloggingen nå, men regner med mange uansett ikke har tid til så mye blogglesing i dag. Ha en fin dag videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 

 • 16.05.2017, 17:25

Mine tatoveringer


Heii dere! Har fått et par spørsmål i kommentarfeltet om hva det står på tattoveringen min. Forresten så svarer jeg på spørsmålene deres i et eget innlegg senere i et "ukens spørsmål"- innlegg. Uansett, derfor tenkte jeg å vise dere begge tatoveringene mine nå.

Jeg tok rosen jeg har på skulderen i Lanzarote og jeg betalte 1000 kroner. Sjekket selvfølgelig ut studioet på forhånd osv, men man får jo det man betaler for haha! Husker en tatoverings-konto på Instagram med skikkelig mange følgere publiserte bilde av tatoveringen min og de fleste kommentarene var negative og det var tilogmed en som sa at bladene på rosen så ut som kjønnslepper, score Fredrikke hahah. Jeg er fornøyd og det er vel det viktigste. Jeg synes det var ganske vondt, men det kan komme mye av at jeg kan ha vært var solbrent ettersom dette var siste dagen i syden. Ellers har jeg hørt at skulderen skal være av de minst smertefulle stedene å ta.

Sitatet jeg har på kragebenet sier "We rise by lifting others" og den tok jeg på Tattoo Tom. Jeg betalte 1600 kroner for den og er veeldig fornøyd! Det var liitt ille da hun tatoverte nærmest kragebenet, men ellers gikk det fort og greit. Meningen bak det sier vel kanskje seg selv, men jeg synes det er såå viktig å hjelpe og heie hverandre opp. Det er alt for mye konkurranse her i verden og istede for å dra andre ned for reise seg selv synes jeg vi skal reise oss ved å reise andre.   

 • 15.05.2017, 17:52

5 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG


Jeg er en skikkelig paranoid person. Jeg har vært sånn så lenge jeg kan huske, når jeg var liten spurte jeg hver eneste kveld når mamma og pappa gikk å la seg om de hadde husket å låse døren. Jeg husker også at jeg ikke turte å lukke øynene mine lenge om gangen i tilfelle det skulle gå noen uønskede gjester forbi rommet mitt, haha! Så krise er det heldgvis ikke nå, men jeg synes det er sinnsykt skummelt å være alene hjemme når det mørkt, så det er jeg så og si aldri. Jeg går heller ikke ute alene i mørket frivillig. Tror greia er at jeg er redd for å bli tatt eller noe, for jeg får helt panikk dersom jeg føler at en bil senker farten mot meg eller noe - paranoid much haha!! Neida, men det er faktisk en skikkelig irriterende greie selvom det høres teit ut, ikke minst så er det jo veldig stressende og slitsomt.

Jeg snakker veeldig mye. Alle som kjenner meg vet nok dette already, men jeg kan være veldig skravlete av meg. Det har jeg hørt siden jeg var biitteliten så jeg har vel bare alltid hatt mye å si, haha. Velger å se på det positivt og at dette gjør at jeg lettere blir kjent med folk og slipper awkward silence. Så yes, jeg snakker mye, høyt og fort. Men det går litt inn i hverandre da, liksom skal jeg fortelle den bra storyen så må det gå fort så folk ikke kobler ut og bare teenk så krise dersom jeg snakket så lavt at noen andre overdøvet meg iløpet av storyen;) I'm extra 

Jeg trives godt i mitt eget selskap. Altså, jeg eeelsker å sosialiseres, men å være med meg selv er også veldig greit. Jeg kjeder meg omtrent aldri, enten synger jeg, snakker med meg selv, danser osv. Ser på det som en veldig god egenskap!

Jeg takler ikke smatting. Du vet de personene som klikker av den minste lyd, I'm one of them! Jeg klaaarer seriøst ikke å høre på smatting, og dersom du puster på en eller annen unormal måte får jeg helt packern. Altså hvor vanskelig kan det være å unngå å gjøre det. Har prøvd alle mulige tips jeg har lest meg opp på og det at jo mer smatting man hører jo mer takler du det er helt feil as.

Flyktningkrisen er min hjertesak. Alle som er venn med meg på Facebook får en liten dose flyktningartikler her og der, haha! Jeg diskuterer så mye i kommentarfelt på Facebook under artikler om flyktninger at jeg sikkert har dratt på meg en haug av haters blant menn 30-50 år, haha! Jeg klarer ikke å se hvordan mennesker ikke klarer å sette seg inn i flyktningers rolle og se dems side. Denne hjertesaken omfatter vel forsåvidt alt rundt terrorisme, mennesker som blir sendt ut av land, fattigdom osv. Jeg kan se artikler om dette og gråte meg gjennom hver eneste linje dersom det er noe som er helt fryktelig. Jeg synes det er så trist at verden selv i 2017 er  urettferdig og at det fortsatt er raseskille. Du kan si jeg er tiiidenes antirasist da<33

 • 14.05.2017, 17:16

MUST-HAVE TIL HUDPLEIERUTINEN


Annonse

Jeg har vært så heldig å få teste Foreo LUNA mini 2, som virkelig er tiidenes must-have til hudpleie-rutinen. Jeg har alltid synes det har vært viktig å fjerne sminken før jeg legger meg (selv etter fest) og smøre inn med fuktighetskrem morgen og kveld, men ellers er ikke hudpleieprodukter noe jeg har lagt så mye penger og tid i. Men etter å ha testet Foreo LUNA mini 2 og night cleanseren til Foreo så skjønner jeg viiirkelig hvorfor folk investerer i dette. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foreo LUNA mini 2 er veldig enkel å bruke. Det eneste jeg gjør etter å ha ladet den opp og skrudd den på er å påføre night cleanseren ved kinnbena, nesen og pannen for så å bløtlegge LUNA mini 2 og aktivere rensemodusen. Deretter masserer jeg inn renseproduktet med LUNA mini 2 i ca 1 minutt før jeg vasker det av, tørker og bruker en fuktighetskrem. Så enkelt er det, og resultatet er såå digg. Den lukter sykt godt, gir en veldig smooth finish på huden og gjør så huden holder seg jevn og fresh. I tillegg synes jeg huden har fått en mye finere glød etter å ha brukt denne. Dersom du bruker den jevnlig vil den redusere aldringstegn, og hvem sier vel neitakk til det, haha! Den passer forresten til alle hudtyper og du får den i 5 forskjellige farger. Prisen er 1295,- og det er sooo worth it! Du kan bruke et valgfritt renseprodukt, men jeg anbefaler virkelig Foreo Night Cleanser. Du kan gå til shopen her

 • 13.05.2017, 14:04

CRUISIN'


Hei babes♥ Altså jeg må bare starte med å si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene! Jeg var skikkelig nervøs i det jeg publiserte de to første innleggene i går men dere har jo bare vært helt skjønne. Det gir jo tons of motivation så klokken 11 idag var jeg ferdig med dagens bloggbilder (gira) og siden det er sol ute så tenker jeg å gå ut igjen så fort jeg har fått oppdatert dere nå. Forresten, antrekket mitt på bildene nedenfor ville gått fra 0-100 dersom jeg hadde thigh-high boots så pliis hvis noen selger eller vet hvor jeg får tak i noen fine i størrelse 40 - hit me up!!

Neii jeg har ikke lappen, bare øvelseskjører som en gaaaal for å kunne ta den snart, hahah. Må jo ha lappen i boks til roadtrips i sommerferien.. Ha en fin lørdag! 

 • 12.05.2017, 17:25

TRACY JACKETBluse: h&m bukse: Gina Tricot (veeerdens beste Molly bukser) jakke: Bikbok choker: Glitter

Hva synes du?

 • 12.05.2017, 17:25

LET'S DO THIS


Heiiii alle dere!! Såå deilig det er å endelig bare sette i gang med dette (og skummelt??). Dette blir så gøy og jeg har mange planer med dette prosjektet som jeg tror blir skikkelig skikkelig bra. Jeg heter Fredrikke og jeg er 18 år, jeg interesserer meg utrolig mye for mote og skjønhet og det er vel det det kommer til å gå i her på bloggen + en god dose me myself and I ofc. Jeg har lite tro på at det er disse innleggene man lærer mest om en av, så dere får bare klikke innom senere så lærer dere nok å bli litt bedre kjent med meg pretty easy.

På Instagram heter jeg forresten @fredrikkegustavsen så følg meg gjerne der så du lettere får vite når jeg har postet et nytt innlegg og litt som ikke kommer på bloggen.

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits