• 30.06.2017, 14:25

Thoughts during breakfast


Heii kjære dere! Nå er jeg hjemme i Norge og her har jeg vært siden sent i går kveld. Bloggingen ble ikke helt som planlagt og det beklager jeg veldig masse, men nå sitter jeg med masse inspirasjon og motivasjon til nye blogginnlegg! Skal blant annet noe gøy i morgen som jeg kommer til å blogge om, så dette blir bra. Så sinnsykt deilig det er at det er fint vær her hjemme også, er så mye mer å finne på når sola skinner enn når det bare er grått og trist! Værsyk??? aaaldri! Ettersom det er så fint vær nøt vi frokosten ute idag, og sjekk denne eggkokeren, haha! Alle som er glad i egg trenger denne, flere forskjellige innstillinger på den så den er perfekt!! Uansett, vi snakkes veldig snart. Ha en fin dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 • 26.06.2017, 12:00

MATCHING


Reklame

Hallo dere! Husker dere jeg skrev om Ideal of Sweden for ikke så lenge siden? Nå har de endelig lansert sin Norske side, og i den forbindelsen har jeg en kode å gi til dere! Koden "NORWAY" gir deg 20% avslag frem til 30.juni! Jeg synes dekselen deres er så fine og de ser alltid bra ut til antrekket. Jeg har allerede to deksler herfra, men jeg venter på nye treasures i postkassen fra sommerkolleksjonen deres som dere forresten må sjekke ut. Såå mye fint!! For å komme til siden deres kan du bare trykke HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Dette dekselet heter carrara gold og er lett et av mine favoritter derfra! 

 • 24.06.2017, 20:17

POOLHANG


Heii! I dag har vi vært ved bassenget hele dagen, og for et fint bassengområde det er her! Jeg pleier alltid å trives best på stranden og er sjeldent ved bassenget når jeg reiser, men nå har vi faktisk ikke badet i havet i løpet av de to hele dagene vi har vært her. Bassenget er fint, det er en bassengbar her, bra musikk, biljard og ja you name it. Veldig, veldig fint hvertfall! Har rukket å få en real rødfarge også, faktor 15 er visst for dårlig når det er sol og 33 grader. I never learn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Har vært litt lazy på bildefronten hittil, så nå må jeg virkelig step it up!! 

 • 23.06.2017, 21:35

WATERMELON COCKTAIL


Halloooo dere! Gran Canaria er såå fint! Vi kom hit igår og siden det har vi badet, solet oss, sett oss litt rundt og ofc rukket en tur ut på kvelden, haha. I dag prøvde vi å mekke sammen denne cocktailen og den ble sååå god! Eneste vi gjorde var å blande appelsinnektar, sitronsaft, sitroner, sprite og vodka and it's delicious! Nå skal vi bare sitte ute å nyte denne og se hva som skjer videre, vi snakkes senere!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 22.06.2017, 08:00

UKENS SPØRSMÅL


Hvis det er en ting vi lesere aldri kommer til å se deg i, hva er det? Haha, dette spørsmålet er skummelt å svare på! Er så mye jeg synes ser fælt ut, for så å endre totalt mening og bruke det selv. Men jeg tviler sterkt på at dere får se meg i de populære Birkenstocks altså sorrynotsorry

Håper du kan svare på hvor den sølve loose-fit paljettkjolen din er fra i ukens spørsmål! Ofccc honey <3 den er fra Zara og jeg fikk den av ei venninne, den er såå fin!!

Hvor lenge har du vært i et forhold? 1.Juli har vi vært kjærester i 1 år og 7 måneder 

Hva er bakgrunnen på macen din? Jeg har denne!


Hvis du kunne dratt på konsert til hvem som helst, who would it be? Nå har jeg jo allerede vært på Bieber og Miley Cyrus, så utenom de -Ed Sheeran, Nicki Minaj, Beyonce og The Weeknd.

Hvordan holder du sminken din så ren? Bruker du ikke sminkepung? Jo, det gjør jeg! Jeg er ganske freak når det kommer til å holde sånne ting rene. Jeg er sånn som holder ting i boksene sine lenge etter jeg har kjøpt og brukt de, tror jeg fortsatt har boksen til Tangle Teezeren min som er kjøpt for fler år siden liksom, haha! Etter jeg har pumpet ut foundation tørker jeg alltid rundt, og som regel er det denne og consealeren som gjør at det blir skittent i sminkepungen, så that's a good tip!

Hvor er sminkepungen kjøpt? Ser den er fra lulu's men finner ikke i den fargen! Den er fra Coverbrands!

 • 21.06.2017, 14:31

ONE DAY LEFT


Heii! Ettersom det var noen som spurte etter en pakk med meg video og det ikke ble noe av tenkte jeg å gi dere en liten smakebit på noe av det jeg tar med meg her. Liiiitt tilbaketrukken ettersom jeg ønsker å vise flere antrekk der nede, så det var en god del treasures jeg droppet å ta med på bilde. Jeg er som alle andre som pakker med meg alt for mye! I påskeferien var jeg på en hyttetur og jeg tror jeg hadde med typ 8 overdeler og endte med å bruke 2 av de, haha. Jeg reiser i morgen tidlig, så når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg begynne å svare på ukens spørsmål som kommer tidlig i morgen mens jeg er på flyet, så skal jeg se om jeg får oppdatert dere noe senere i morgen også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 • 20.06.2017, 15:23

TOPP 3


Hei dere! Tenkte å vise dere mine tre favoritt youtubere i dette innlegget. Det var faktisk et av spørsmålene som ikke ble besvart etter spørsmålsrunden jeg hadde en tid tilbake, så da får dere heller svaret på det nå. Jeg synes ofte filmer kan bli for lange dersom de ikke er interessante nok og jeg finner så og si aldri serier som fenger meg, så litt kortere klipp på youtube passer fint for meg, haha! Janni og Kenza sine travel-vlogs er så lett å drømme seg bort i, så jeg håper dere liker de as much as I do. 

Janni Delér
 
 
Sarah Ashcroft
 


Kenza Zouiten


 • 19.06.2017, 11:35

SOMMERFERIE


Herreguuuud nå er glad! Gjett hvem som ikke kom opp i eksamen? Det vil si at jeg endelig har sommerferie. Forresten så må jeg bare si tusen takk for alle tips jeg fikk i går, ser ut som det er Aloe Vera som hjelper så jeg får bare fortsette med det og håpe på det beste! I går kveld lå jeg å så gjennom bilder fra forrige sommerferie, så tenkte å dele noen bilder fra good memories med dere her. Denne sommeren skal det bli tatt 100 ganger så mange bilder, that's for sure! Håper alle får en suuuper fin sommerferie og at dere som holder på med siste eksamen nailer det :*

 • 18.06.2017, 17:03

JEG TRENGER RÅD


Dagens lærdom: ikke undervurder norsk sol. Dette er flaut å komme med dagen etter man anbefaler en solkrem, haha! Må bare starte med å si at jeg brukte ikke noe form for solfaktor i går, så har ingenting med solkremen jeg anbefalte dere å gjøre! Aner ikke hvordan jeg skal forklare uten at det høres skikkelig ekkelt ut, men det er ikke sånn typisk soleksem. Det er blankt/gulaktig og det er i hudoverflaten. Er som blemmer av noe slag, tror jeg? Nei, nå skal jeg ikke si mer hahaha, sitter her å grøsser mens jeg skriver, men eneste jeg vil fram til er at jeg trenger tips!! Jeg reiser jo til Spania om bare 4 dager (alle bare KAN du slutte å nevne det i hvert innlegg) og er lite gira på å tilbringe hele ferien i skyggen. Jeg har smurt på med Aloe Vera gel, men om noen har noe mirakelkur som fungerer så let me know asap!! Fra nå av skal jeg hvertfall være kjempe flink med å ta vare på huden min i solen, bare synd jeg måtte feile for å lære. Nå bare ber jeg til høyere makter om at dette er over innen jeg reiser!!


Skal spare dere for synet av dette, så slenger med en throwback to smarter days hvor jeg brukte solfaktor:(

Noen som har noe råd??

 • 17.06.2017, 18:37

BEACHREADY


Inneholder annonselenke

Heii dere! I går hadde jeg det så travelt at jeg ikke rakk å få oppdatert dere. Først var jeg på skolen, før jeg dro å fikk satt på vippeextensions som tok litt over 3 timer!! Etter det var det rett hjem å ordne seg for så å reise på vors med noen venninner før vi dro videre til byfesten som er i Lillestrøm denne helgen! Er liitt usikker på hva jeg tenker om vippene enda, så jeg kommer tilbake til det senere. I dag har hele dagen gått med til å ligge i sola, været i dag har jo vært såå digg.

Ellers! Jeg teller fortsatt ned dager til Spania og nå det bare 5 dager igjen! Jeg bestilte hjem denne solkremen som er oil-free med tanke på vippeextensions. Jeg virkelig elsker lukten av solkrem og har lett i evigheter etter duftlys med samme lukt uten suksess, haha. Uansett - tenkte bare å anbefale denne til dere med vippeextensions, for selv om du ikke smører vippene dine så har det veldig lett for å renne på dem i løpet av dag ute i solen! Du kan få kjøpt den HER hvor den også har gått ned i pris!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 • 15.06.2017, 19:03

4 TANKER


 WHAT'S ON MY MIND? 

1. Jeg skal få vippeextensions! Imorgen skal jeg teste vippeextensions for første gang og trooor dere jeg gleder meg eller? Skal bli så utrolig deilig og slippe all den jobben på morningen som går med til løsvipper osv. Ikke minst skal det bli fint å kunne føle seg litt freshere uten sminke, spesielt i syden! Jeg skal ta volumvipper, ettersom jeg er vandt til å bruke løsvipper tror jeg ikke klassiske holder for meg, hihi!

2. I sommer skal jeg si ja til så mye som mulig! Jeg er ikke så veldig gira på det neste skoleåret, så denne sommerferien skal nytes til det fulleste. Jeg ønsker å sitte igjen med så mange fine minner som overhode mulig, så da skal jeg ha i tankene at jeg skal si mer ja til å bli med på ting. Såklart også ta initiativ til å gjøre noe, i håp om at andre også er litt ja-mennesker i sommerferien!

3. Jeg er endelig ferdig med tverrfaglig eksamen! Det er jo eksamen i programfagene, så nå gjenstår det bare å se om jeg kommer opp i muntlig eksamen i et av fellesfagene på mandag. Fingers crossed for at jeg slipper unna.. Etter det er det endelig sommerferie!!

4. Det er bare en uke til jeg reiser! Idag er det akkurat èn uke til jeg reiser til Spania. Jeg tror aldri jeg har hatt så reisefeber som nå! Har laget pakkeliste, bestilt nye sommerklær, solkremer osv. Er så gira på sol og ordentlig syden-livsstil i en uke nå!!

 • 14.06.2017, 18:04

SCHOOL ESSENTIALS


reklamelenker

Heii babes! Nå er det jo ikke lenge til dette skoleåret finally er over og det er sommerferie, men jeg tenkte alikvel å vise dere hva jeg som regel har med meg på skolen. Jeg driver med tverrfaglig eksamen nå, så det er jo skole jeg fokuserer mest på om dagen så da passer jo dette bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg bruker denne sekken fra Day Birger et Mikkelsen som jeg fikk i vinter. Jeg synes den er såå fin og absolutt verdt prisen! Dersom dere ønsker å ha plass til pc/mac i den anbefaler jeg den største modellen. Den kostet 999kr og ble kjøpt på Boozt, men den er dessverre utsolgt der nå.. HER har dere link til samme sekken bare i en annen farge og størrelse som også er billigere + den er på 25% akkurat nå! Men de har bare èn igjen, så hurrrry! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne laptop-vesken har vel de fleste sett, men den er hvertfall fra Marc By Marc Jacobs + min kjære Macbook Air. Jeg har pc-mappen i en størrelse større så jeg får plass til alle ark og de holder seg overraskende rette - just a little tip

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dersom jeg skal noe etter skolen pleier jeg ofte å ha med meg litt refreshing essentials. Urban Decay sin all nighter settingspray er et must for å friske opp sminken. Du vet når du redigerer et bilde så kan du redigere lys, kontraster osv, eller du kan bare trykke autoforbedre? Jeg liker å tro at denne er som autoforbedring på sminkelooken, altså den fikser opp litt generelt, haha! Ellers er Sexy Mama fra The Balm superfin til å matte ned skinnende hud i løpet av dagen og skulle det duse ut konturen så har jeg Bahama Mama solpudder (her) til å fikse opp. Ellers har jeg alltid med en hårbørste og fuktighetskrem, ofte denne fra Marc Jacobs som du kan finne her.

 • 13.06.2017, 18:02

UKENS SPØRSMÅL


Dette blir en litt forsinket ukens spørsmål, men det går vel bra. Her er hvertfall svarene på noe av det som er blitt spurt om i det siste!

Kan du lage "pakk med meg"-video når du skal til Spania? Da blir jo det meste jeg viser klær, men jeg tenker heller å vise en del antrekk der nede, noe som blir litt kjedelig om dere allerede har sett alt på forhånd i en pakk med meg-video!

Hvor høy er du? Målte meg faktisk nå nettopp og jeg er visst 175cm.

Hvem er ditt girlcrush? Girlcrush og girlcrush, men jeg har alltid noen jeg synes er beyond pretty og jeg beundrer dem til tusen men disse varierer litt. Nå er jeg helt frelst av alle de sosiale mediene til Sarah Ashcroft, altså hun er så sinnsykt pen, tar så kule bilder, har skikkelig fin stil (hun kom også nettopp ut med sin egen kleskolleksjon) og hun gjør det bra på YouTube i tillegg! 

Har du en serie å anbefale? Jeg finner sjeldent serier jeg liker altså! Nå følger jeg bare med på Home & Away, selvom jeg fortsatt leter etter en serie som vil kunne måle seg med Gossip Girl.. Never gonna happen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Har du betalt for designet ditt? Ja, det har jeg. Det kostet vel 179kr om jeg husker riktig og er laget av kvdesign.

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden? Dette varier så mye! I April tror jeg faktisk ikke jeg kjøpte et eneste klesplagg om jeg husker riktig, mens en annen måned kan jeg kjøpe fler. Da jeg hadde jobb brukte jeg mye mer penger på klær enn hva jeg gjør nå. 

Hvor tok du nesepiercingen din? Tattoo Tom på Strømmen!

Hvilke løsvipper bruker du? Jeg bruker alltid fra House of Lashes. Gud vet hva som har skjedd med de, husker første gangen jeg kjøpte så var de helt perfekte, har hele tiden kjøpt nye av akkurat samme modell men når jeg ser tilbake på bilder så ser det jo ut som helt andre vipper enn hva jeg bruker nå??? De må ha endret modellen eller noe, så de jeg bruker nå synes jeg egentlig er litt for "lite".

 • 12.06.2017, 17:25

LYVE ELLER VÆRE ÅPEN OM PLASTISK KIRURGI


Jeg føler meg ganske alene med denne tankegangen, men jeg ønsker alikevel å få det frem for å forsvare de som ellers blir tatt. Det finnes så mange blogginnlegg som handler om hvor fælt det er at store bloggere skriver om de plastiske inngrepene sine og "bretter ut om det" til de yngre leserne sine. Men virkelig dere, hva er egentlig det riktige å gjøre her?

Skal man late som at den opererte rumpa er naturlig, slik at yngre jenter tror at det faktisk er mulig og normalt å oppnå den rumpa så lenge de spiser riktig og trener? Skal de si at rumpa ikke er operert slik at gutter forventer at rumper skal se slik ut fordi det er det som er nomalt? Er det ikke bedre at de innrømmer hva som er operert, slik at ikke yngre jenter jobber seg i hjel for å oppnå det umulige? Den rumpa trenger man penger for, så slutt å tren deg i hjel for å oppnå den. Er du et bedre forbilde dersom du innrømmer dette eller om du lyver om det og setter et umulig ideal for de yngre bloggleserne? Svaret er ganske enkelt spør du meg, og jeg skjønner ikke hvordan det kan bli sett på på noen annen måte. Jeg skjønner heller ikke hvorfor folk bryr seg så utrolig mye og hvordan det kan irritere et menneske så masse at et annet menneske har lagt seg under kniven? WHO CARES om Isabel Raad har fillers når hun ser så smashing ut som det hun gjør, hun har jo vært åpen om dette? Hva så om Sophie Elise har silikon i puppene så lenge hun er fornøyd med de? Slutt å dra ned hverandre og dra heller hverandre opp. Det er kult å være naturlig pen, det er kult å bruke sminke for å se freshere ut og det er kult å fikse litt her og der dersom det hjelper på selvtilliten din. Do whatever makes you happy sier jeg bare og hva haaaar det å si hva de rundt deg gjør? You do you and I'll do meJeg synes egentlig alle meninger om dette temaet er greit og klarer å se det fra de fleste sider, men for at det ikke skal bli noe misforståelser så var dette et forsøk på å få folk til å bry seg litt mindre om hva andre gjør og ikke kritisere alt som er. Dette er også relatert til dersom inngrepene allerede er gjort, så om det er galt/rett å faktisk utføre plastiske inngrep blir litt en annen sak. 

Hva mener du?

 • 11.06.2017, 13:31

KODE TIL VIP-SALG HOS NELLY


Inneholder adlinks

Heii dere! Tenkte bare å tipse dere om at nå har Nelly salg på flere varer med opptil 50%. For å åpne vip-salget må du skrive koden 'FIRST' and you're good to go. Jeg har valgt ut noen av mine wants for sommeren og et par av dissse klærne er faktisk å finne på salget nå! Det gjelder å være rask, for det var veldig mange andre plagg jeg gjerne skulle hatt med i denne kollasjen men som ble utsolgt. Det er jo forståelig med tanke på hvor mye fint Nelly har tatt inn i det siste, spesielt fra Missguided. Salget åpner egentlig ikke før på Onsdag så nå har du muligheten til å få tak i noe av det før mange andre! Happy shopping

Du kommer direkte til VIP-salget HER og husk å skrive inn koden FIRST for å få adgang. 


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // overdel HER, underdel HER

 • 10.06.2017, 19:28

TANKER OM FREMTIDEN


Hei dere! Jeg har fått en del spørsmål om hva jeg vil jobbe med, hva jeg vil utdanne meg som og lignende. Jeg tenkte derfor å skrive litt mer tanker rundt det nå. Jeg går Salg, service og sikkerhet vg2 nå og til høsten skal jeg gå påbygg for å kunne få generell studiekompetanse. Etter det har jeg veldig lyst til å gå Motekonsultent studiet ved School Of Fashion Industry som ligger i Oslo. Derfor tenker jeg å flytte til Oslo, eller hvertfall nærmere Oslo, for å studere dette. Jeg bor på et ganske lite sted og jeg har alltid bodd her, så det å flytte til Oslo og starte et nytt kapittel der blir jo som å jump in to the big world. Jeg har alltid hatt veldig lyst til å studere mote i USA, men ett år uten familien og kjæresten min er ikke heelt hva jeg har lyst til nå. Man må jo se for seg at ting er som de er nå, ellers ville det vært umulig å planlagt noe som helst. Etter å ha studert Motekonsulent er det en god del veier å gå, så dersom jeg har mulighet vil jeg kanskje vurdere å studere videre i utlandet på et eller annet tidspunkt senere. 

Akkurat hva jeg vil ha som yrke er jeg litt usikker på. Jeg vet jeg vil jobbe med noe innenfor mote, men akkurat hva har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Som sagt er det mange forskjellige muligheter etter endt studie. Jeg regner med det blir lettere å se hva jeg virkelig vil jobbe med i løpet studie-tiden min når jeg får et innblikk i de forskjellige områdene. Det jeg tenker en del på nå er å jobbe som stylist eller innenfor PR. Jeg kan også bli medarbeider/butikksjef i motebutikker noe som passer bra med tanke på utdanningen min på videregående. Jeg kunne også tenkt meg å drive noe eget så kanskje det å starte og eie en egen nettbutikk med klær ville vært noe for meg? Hvem vet, jeg gleder meg til å finne ut hva jeg ender opp med. Bare all fingers crossed for at jeg kommer inn når det er min tur til å søke.

Noen som tenker samme retning?

 • 09.06.2017, 17:25

IDEAL OF SWEDEN


Sponset produkt og innlegget inneholder affilateslinker

Hei dere! Jeg har ganske lenge brukt et slitt By Malene Birger deksel på iPhonen min, så at jeg var så heldig å få to deksler fra Ideal of Sweden var virkelig right on time. Hvor fint er ikke dekselet da? Jeg synes marmor-design er såå fint og dekselene deres er ingen unntak. Forresten så har de veldig rask levering, hvilket alltid er et stort pluss for oss som ikke takler å vente lenge på pakker i posten haha! Her ser dere ett av dekslene jeg fikk, elsker hvordan det matcher så mange av antrekkene og tilbehørene mine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har 'black marble' modellen, så gå inn på hjemmesiden deres her å søk det opp så velger du størrelsen du trenger! De har såå mange andre fine design  -med bra kvalitet også, så jeg anbefaler virkelig å sjekke det ut! 

 • 08.06.2017, 17:17

6 MÅTER Å BRUKE KOKOSOLJE PÅ


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øyenbryn - den gjør så øyenbrynene vokser fortere og mer. Jeg har sett mange før/etter bilder og dette er virkelig redningen dersom du har korte eller tynne bryn eller ønsker dem fyldigere! Bruk enten fingrene eller en q-tips til å påføre der du ønsker mer hår og pass på å få det ordentlig "inn" i bryna dersom du har lengre liggende bryns-hår.

Shave/aftershave - denne funker som både barberolje og fuktighet etter barbering! Leggene mine blir helt silkemyke dersom jeg spruter litt varmt vann på leggene for så å smøre inn med oljen både før og etter barbering.

Øyevipper - denne er fantastisk til øyevippene! Akkurat det samme som med brynene, så får du fler vipper, de blir lengre og de vokser fortere! Ta litt på en q-tips og påfør langs vippekanten.

Fjerne sminke - denne er såå god til å fjerne mascara med. Det går av utrolig lett dersom du bruker denne oljen, så her trenger du ikke skade vippene dine ved å gni så mye som du kanskje ellers ville gjort. 

Slitte tupper - dersom du sliter med at håret er slitt i tuppene burde du prøve dette. Jeg bruker i tillegg olje fra Moroccan oil, men iblant velger jeg heller å bruke denne. Bare påfør olje med fingrene der håret er slitt, akkurat som du ville gjort med andre oljer som er laget for det. 

Bodyscrub - blant den med sukker og skrubb kroppen med den når du dusjer, resultatet blir bra og i tillegg lukter det såå godt!!

Det kan brukes til utrolig mye mer, men dette er det jeg selv har prøvd og synes funker. I tillegg kan den brukes i mye mat og kosttilskudd! Jeg anbefaler den virkelig og den er mye billigere enn mange andre produkter som skal ha samme effekt. Du kan få kjøpt den på Sunkost.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 02.06.2017, 17:29

UKENS SPØRSMÅL


Hei babes! Her kommer svarene på noe av det som har blitt spurt om i det siste. Håper alle får en kjempe fin langhelg, så snakkes vi senere!

Hvor er kimonoen fra? Den er fra Bikbok, men jeg kjøpte den for et par år siden så tviler på at den er å få tak i lenger. 

Er du naturlig blondine eller brunette? Jeg er naturlig blondine! Er faktisk bare litt over 3 måneder siden jeg farget håret mørkt. Jeg har alltid hatt veldig lyst hår, men det begynte plutselig å komme en liiitt mørkere ettervekst så da kjørte jeg på med den mørkeste fargen frisøren hadde, haha. Det var også veldig spontant, at jeg tuuurte! Jeg er veldig fornøyd da, eller i det siste har jeg tekt på at jeg kunne likt at det var i en bittelitt lysere brunfarge nå mot sommeren, men vi får se.


Nå tenker jeg bare HVA har jeg gjort med håret mitt, men jeg får prøve å tenke at jeg husker jeg var ganske heldig med de bildene der og at håret sjeldent hadde like good hairday som den dagen:(

Hvor tok du piercingen du har i nesen? Den tok jeg på Tattoo Tom! Husker jeg synes det var helt sykt vondt og hun som tok piercingen på meg var ikke spess fornøyd med at jeg ikke klarte å ligge stille, haha.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser så mange blogger og listen over de jeg følger på bloglovin er evig lang. Favorittene mine nå for tiden er vel Isabel Raad og Andrea Badendyck. Jeg er superfan av kjempe mange andre, spesielt en del svenske bloggere (Angelica Blick osv) men det er disse to jeg alltid går inn for å lese innleggene til uansett hva det handler om.

Hvor er den rosa bodyen på Instagram fra? Hvis du mener den velvet-bodyen, så er den fra Nelly! 

Reiser dere alene til syden? Ja, vi reiser bare oss to <3

 • 01.06.2017, 20:04

TING JEG VIL GJØRE I SOMMERFERIEN


Heii! Lengter så mye til sommerferie nå så jeg tenkte å lage et innlegg med ting jeg vil gjøre i sommer. Håper bare at det blir skikkelig fint vær, fordi da bli jo alle disse punktene enda bedre!

Reise til syden. Selvføøølgelig haha! Jeg skal jo til Spania, så det håper jeg og vet at blir en fantastisk tur!!

Dra på Findings. Dette vet jeg jo at jeg skal! 18-19.August er det Findings Festival og jeg gleder meg så mye!! Jeg og kjæresten min tenker å booke hotell i Oslo denne helgen, slik at vi slipper å dra frem og tilbake ettersom vi har helgepass. Her ser jeg for meg å spise en god frokost, gå i Karl Johan og titte i butikker på dagen, spise middag på Aker Brygge, vorse på hotellrommet for så å stikke på Findings! Høres ikke det herlig ut?? Blir en helt fantastisk måte å avslutte sommerferien på hvertfall!

Være mer sosial. Ifjor sommer husker jeg at jeg så for meg tidenes summer-parties med grilling osv, men det skjedde veldig lite. Det håper jeg det blir en forandring på! 

Ta masse bilder. Dette blir nok lettere å huske på nå som jeg har blogg! Gleder meg til å ha masse herlige sommer-bilder å se tilbake på.

Bli kjent med nye mennesker. Altså jeg elsker elsker elsker å bli kjent med nye folk! Jeg synes det er såå gøy å bli kjent med nye folk og heldigvis har jeg veldig lett for å gå ut til folk og i tillegg bli kjent med dem. Denne sommeren håper jeg på mange nye bekjente<33

Oppgradere sommergarderoben. I fjor rundt disse tider hadde jeg jobb og en del penger og kjøpte derfor en del. Alikevel føler jeg at jeg må oppdatere garderoben litt da det er mye av det jeg kjøpte i fjor som jeg ikke liker like godt i år (the struggle). Nye sommertopper er et must å få tak i!

Sole meg masse. Hver gang jeg får anledningen! Jeg har heldigvis ingen problemer med å bli brun, men nå er jeg så blek at det er helt krise. Vi har jo ikke fått så mye naturlig sol før nå i det siste og jeg har ikke hatt mulighet til å ta solarium, så nå gleder jeg meg skikkelig til å kunne bli brun igjen! Man føler seg jo såå mye bedre.

Ta ny tatovering. Jeg har såå lyst på en ny tatovering og det står mellom 3 forskjellige ting. Tenker å se an prisen i Gran Canaria da ingen av de er så kompliserte!

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits