• 31.07.2017, 13:30

BACK TO SCHOOL BAGS


With Malene Birger...

Sekk her, bag her, veske her

Nå er det bare litt over 2 uker til skolen starter igjen, så jeg tenkte å gi dere et par tips dersom dere trenger en ny sekk eller veske til høsten. Malene Birger har jo tiidenes fineste design og bagen derfra er virkelig høyt opp på ønskelisten min. Her har dere en stor veske, enda større bag og en litt mindre sekk - alt til en hver smak. De fåes også i brun og en enda lysere farge, men disse er mine favoritter.

 • 30.07.2017, 12:03

6 TING DU IKKE VISSTE OM MEG


Jeg starter hver morgen med den samme instastoryen. Det første jeg gjør når jeg tar opp telefonen på mornigen er å sjekke meldinger, snaps osv - men etter dette er det første jeg oppdaterer meg på snapstoryen til Madeleine Bitici. Hun har jo verdens søsteste lille baby og legger ut flere videoer av sin lille familie. Dette starter jeg alltid dagen med, haha. Veeldig beroligende måte å starte morningen på. 

Jeg elsker å planlegge ting. Hvis jeg vet om noe jeg skal i god tid planlegger jeg det til punkt og prikke. I tillegg ser jeg alltid for meg hendelsen og "dagdrømmer" om dette. Hva jeg har på meg, hvem som er der, hvordan stedet ser ut osv. Alikevel elsker jeg å være spontan, så dette er vel bare noe jeg gjør fordi jeg liker det og ikke fordi jeg blir helt stresset uten å ha planlagt.

Jeg er kresen i matveien. Hater det!! Så mye jeg har lyst til å like men som jeg bare ikke takler. Reker har jeg alltid synes ser så fint ut å spise ute på sommeren, men det funker jo bare ikke, haha. Smaksløkene mine og jeg samarbeider ikke.

Jeg kan leve lenge på materialistisk lykke. Selvfølgelig er alt annet viktigere og hele den regla der, men jeg kan være glad over materielle gjenstander lenge. Dette synes jeg er bare positivt, for skulle jeg ha det kjipt og plutselig bestille meg for eksempel en genser jeg har ønsket meg, så blir jeg skikkelig glad av det! I tillegg er jeg glad over noe jeg har kjøpt lenge, så det tar lang tid før jeg går lei av noe - hvilket alltid er et pluss.

Jeg klarer nesten ikke se filmer/serier alene. Jeg kjeder meg innen de første 15 minuttene og skrur av filmen eller sjekker mobilen for noe mer interessant hele tiden. Dersom jeg ser på med andre derimot går det helt fint! 

Jeg elsker å ha god tid om morningen. Her snakker vi ikke å slenge på seg det første man finner, droppe frokosten og løpe til bussen altså. Jeg finner ofte frem klær dagen før, sminker meg i god tid, dekker hele bordet for frokost og lager meg matpakke. Liker å ha orden, da. Haha!

 • 28.07.2017, 15:30

UKENS SPØRSMÅL


Hva synes du om at paradise-deltakerne havner på topplista? Hahah, dette spørsmålet har jeg ventet på. Jeg følger ingen av dem, men kan titte innom dersom det er en spennende overskrift. Noen av dem gjør jo en god jobb, så det eneste er jo at de på en måte får markedsføringen litt enklere. Altså, at de slapp å måtte slite med å bli oppdaget slik som de fleste andre bloggere. Jeg har faktisk ikke sett på en eneste Paradise Hotel sesong, men synes fler av jentene er flinke bloggere!

Kan du ha et nytt innlegg med 'ting dere kanskje ikke visste om meg'? Jaaa! Synes det innlegget var kjempe gøy å lage og har fått flere spørsmål om enda et innlegg som det så regner med det var noe dere likte også. 

Kommer du til å selge den grå fjærjakka? Hehe, nei - dessverre. Den eeelsker jeg!

Hva kjøpte du? Dette spørsmålet fikk jeg etter å ha nevnt at jeg for første gang hadde kjøpt noe brukt. Hva jeg kjøpte venter jeg med å skrive med til sesongen den kan brukes i kommer, hihi!

Hvorfor har du ikke ukens spørsmål hver uke? Iblant kommer det inn mindre spørsmål iløpet av en uke enn andre ganger, derfor sparer jeg de heller opp til et fyldigere innlegg. Det er fler av dere som spør om jeg kan ha det oftere, men disse kommentarene kommer fra IP adresser som aldri har stilt et spørsmål selv.. Så for at det skal bli slike innlegg oftere så er dere nødt til å stille spørsmål, haha!

Bruker du noe kosttilskudd for håret? Nope! Hørt mye bra om både SugarBearHair og Hair luxious, da.

Bryr du deg mye om merkeklær? Absolutt ikke, haha. Da er det isåfall fordi det er fint. Ta Gucci vesken jeg nevnte for eksempel, jeg synes selv den er finere enn Michael Kors sin, så det har ingenting med selve merket å gjøre men at denne bare var finere. Men jeg forstår meg godt på de som er opptatte av merket med tanke på at det ofte er mye bedre kvalitet. Selv kjøper jeg mest i de vanlige kjedebutikkene og bryr meg lite om hvilket merke det er så lenge produktet er fint.

Hva bruker du til kontur? Jeg bruker en concealer fra Mac, en gulere concealer fra consealer kittet til Zoeva (kun under øynene) og Bahama Mama bronzeren fra The Balm.

 • 27.07.2017, 12:47

STATEMENT BLOUSE


Processed with VSCO with c1 preset

Eeer ikke denne blusen fin?? Den er fra Gina Tricot og jeg eeelsker den!! Tenkte bare stikke innom å si hei før jeg drar. Jeg reiser på en sommerhytte vi har i Sverige i dag og blir der til i overimorgen, men jeg har forhåndsskrevet et par innlegg til dere - blant annet svar på ukens spørsmål. Vi snakkes!Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 • 25.07.2017, 18:36

TISE IT


Heiihei! I går kveld kjøpte jeg meg for første gang noe brukt. Jeg har lenge brukt appen Tise, men kun for å selge selv. I går derimot, fant jeg meg en skatt som jeg gleeeder meg til å få i posten! I dag har jeg lagt ut litt nytt i appen (må gjøre opp for pengene jeg brukte der inne igår, haha), så jeg tenkte å informere dere om hvordan dere kan finne meg der. Brukeren min heter @fredrikkegustavsen og jeg selger blant annet ting fra Ralph Lauren, Gant og Michael Kors + mange andre treasures. Dersom du ikke har testet ut appen før, så er det tidenes enkleste brukt-app. Bare last ned appen og lag deg en bruker, så kan du søke opp både ting og folk. Jeg følger en haug med bloggere og andre fashionistas der inne, og det er sykt hvor mye fine ting folk faktisk kvitter seg med! Husk å sjekke ut brukeren min for å se om det er noe du kunne tenkt deg der. Selger alt veldig billig :-)

Et par tips..

Svar kundene kjapt - da er de mest motiverte til å kjøpe produktet. Venter du for lenge kan interessen dems dale og de dropper kjøpet.

Ta ordentlige bilder - Hvis ikke kan du like så godt droppe.. Uansett hvor fin den Gucci vesken er så hjelper det ikke dersom den er fotografert i en hullete skinnsofa og mørkt lys..

 • 24.07.2017, 19:24

BEACH ESSENTIALS


Inneholder adlinks


Stråhatt, havaianas flipflops, laceup badedrakt, stripete kjole, strandnett, grå kjole, solbriller


God kveld dere! Tenkte å komme med litt tips dersom det er noen som ikke har fått tak i strandplaggene sine for sommeren enda, eller om det er noen som venter en sydentur mot slutten av sommerferien. Når jeg skal på stranden liker jeg å ha på meg noe jeg lett kan ta på igjen dersom jeg skal spise eller noe, som for eksempel en enkel sommerlig kjole. I tillegg er en stråhatt obligatorisk, både når ansiktet har blitt brent av solen og dersom du trenger skygge for å lese en bok. Make sure it matches your outfit!

 • 23.07.2017, 16:11

MISS INDEPENDENT


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MISS INDEPENDENT

Dere, jeg har ikke ord! Like før helgen mottok jeg endelig denne boken i posten og den ble utlest på et blunk. Jeg har vært trofast leser av bloggen til Eirín Kristiansen siden 2013, men har ikke hatt kjøpt boken hennes før nå (shame on me). Dette er nødt til å være en av de beste bøkene jeg har lest! Altså, den har alt jeg ønsker i en bok. Alt fra karriere og personlige, sterke historier til tips til bedre Instagram-bilder. Etter å ha lest denne boken sitter man virkelig igjen med en god selvfølelse og Eirín vet virkelig hvordan man skal heie og løfte opp andre! For et fint menneske hun er, og for en utrolig bra bok hun har skrevet. I highly recommend!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 20.07.2017, 11:25

AVOCADO N BOILED EGG


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

AVOCADO N BOILED EGG

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gooood morgen!! Det er så fint vær ute i dag, så nå skal jeg bare kjappe meg å bli ferdig for så å reise på stranda. Vi snakkes senere, ha en fiin dag alle sammen!

 • 19.07.2017, 16:23

YELLOW JACKET


Jakke zara // topp ginatricot // shorts ebay, lignende HER

 • 17.07.2017, 18:27

8 TING JEG VIL GJØRE I HØST


Hei dere! Hvert år lager jeg en liste med nyttårsforsetter, men av en eller annen grunn gjorde jeg ikke dette i år. Derfor lagde jeg meg noen høstforsetter jeg tenkte å dele med dere! Kanskje litt tidlig å komme med innlegget nå og ingen vil vel egentlig lese ordet høst helt enda, men jeg liker å være godt forberedt! I tillegg er det fint å tenke ut litt mål for høsten med tanke på at tiden vi er i nå ikke har så mye rutiner, selv om det også er veldig godt.

Gjøre det bra på skolen. Høsten betyr et nytt skoleår og for meg er dette det siste skoleåret på videregående og da skal siste innspurt være bra. For å komme inn på skolen jeg ønsker er jeg nødt til å ha bra karakterer, så dette blir motivasjonen min. Føler alle sier dette i sommerferiene uten at det egentlig blir noe forandring, men jeg pleier å være like skolelei i ferien som ellers dessverre, haha, så disse ordene hører man sjeldent fra meg. Jeg hadde ganske gode karakterer nå til sommeren men jeg ønsker dem enda bedre! Som sagt tidligere er ikke dette skoleåret noe jeg gleder meg så mye til, så da kan jeg ha all fokus på skole når jeg er der! 

Oppdatere høstgarderoben. Mot høsten starter jeg alltid supertidlig med vinterjakke for jeg er en frysepinne ute av like! I tillegg bor jeg i tykke strikkagenseren og svarte jeans, men nå er jeg nødt til å få inn litt farger i høstgarderoben også! Varme klær kan være fine Fredrikke!!!!

Ta billappen. Innen høsten er over skal jeg ha klart å ta lappen!

Holde motivasjonen til blogging oppe. På slutten av høsten går vi mot mørkere tider og kjenner jeg meg selv rett er jeg ganske så sliten etter en lang skoledag. Verken at jeg er sliten eller mørketiden skal få være en unnskyldning - ut å ta bilder!

Få solgt unna klær som bare henger der. Skal høstgarderoben oppdateres, må noe ut! 

Bli flinkere til å oppdatere Instagram. Etter jeg begynte å blogge legger jeg så og si bare ut det samme der som her og egentlig bare for å fortelle at det er et nytt innlegg på bloggen. Jeg ønsker å få en finere feed og legge ut mer passende bilder til Instagram, slik at den ikke bare er koblet opp mot bloggen.

Kjøpe nye sko. Converse skal ikke brukes daglig denne høsten, haha!

Dra på café. Café er egentlig perfekt for meg, ettersom jeg elsker brødmat! I tillegg er jeg en sucker for sjokolademilkshake og andre typer kald kakao (chocolate chip fra starbucks er heaven), men jeg er så og si aldri på café! Er man ute med noen stikker man liksom kun på restaurant. Joe and the juice har jeg faktisk aldri testet, noe jeg må!! I høst skal jeg prøve å få til noen cozy cafébesøk. Skriiiiik ut om noen vil på cafédate 

 • 16.07.2017, 21:14

UKENS SPØRSMÅL


QUESTIONS FROM THE LAST WEEK

Bruker du betakaroten? Faktisk ikke! Jeg brukte det i fjor og hadde igjen noen kapsler som jeg tok tidlig i vår/sommer, men nå er jeg dessverre helt tom.. Synes det funket veldig bra da!

Kan du ha et innlegg med dine favoritt Instagrammere? Slik du gjorde med youtubers? Absolutt! Dette er noe jeg faktisk har hatt lyst til å gjøre, men har ikke visst om det egentlig er interessant for dere. Derfor ble jeg veldig glad når dette spørsmålet kom! Si gjerne i fra om dette er noe fler av dere kunne tenkt dere.

Hva er favorittfargen din? Guuuul gul gul gul! Av alle farger i seg selv så er dette den fineste å se på og i tillegg synes jeg det er den fineste fargen på ting. Si det er en topp du kan få i alle verdens farger så kommer jeg til å synes den gule er den fineste, haha! Riktig gulfarge da, vel og merke. Typ knall gul, sånn lys og glaaad farge! Sikler etter en gul Gucci veske jeg har funnet, herregud det er kriise.. Dessverre koster den 14 000, rip den drømmen..

Hvor er bodyen fra? Den er fra Gina Tricot!Bruker du tumblr eller weheartit? Jeg bruker weheartit, eeelsker det! fredrikkegustavsen1 heter jeg der :-)

Hva heter løsvippene du bruker? Temptress! Vurderer å teste ut Iconic da jeg synes Temptress blir litt for lite i blant.

 • 13.07.2017, 15:48

MOTIVASJON FOR SMÅBLOGGERE


Hei dere! Jeg fikk et spørsmål i går som jeg synes var veldig interessant å ønsket å svare litt mer utdypende på, så da tenkte jeg å gjøre det her!

Hvordan klarer du å ha motivasjon til å blogge hver dag når du ikke er en stor blogger? Misforstå meg rett, du er veldig flink til å blogge og bloggen ser profesjonell ut, men hvordan orker du ta bilder og skrive hver dag når du tjener minimalt (tror jeg?) Må jo være mye enklere for store bloggere som får høye summer av å gjøre dette. Vil starte blogg selv, men er redd jeg kommer til å droppe mange ganger jeg ikke orker å sminke meg, ettersom det ikke er noen som forventer et innlegg, bortsett fra et par lesere? Håper ikke du tok dette ille opp, jeg er fast leser og synes du er utrolig pen og tar kjempe bra bilder samtidig som du skriver råbra!

For det første, tusen takk for siste setning der, det betyr kjempe masse! Jeg tok ikke dette ille opp i det hele tatt, for det er jo bare realiteten. Jeg har faktisk tenkt mye over akkurat dette siden jeg begynte å blogge. Svaret er egentig enkelt -jeg gjør dette for meg selv. Jeg gjør det fordi jeg liker det og synes det er gøy. Jeg elsker å skrive og ta bilder! Selvfølgelig ville det vært mer motiverende dersom man tjente en pengesum på det man liker å gjøre, men jeg synes det er viktig å holde motivasjonen oppe forde. Noe som hjelper veldig på det er å tenke at alle må begynne et sted! Toppbloggerne var ikke toppbloggere fra dag én (ikke de fleste i allefall) og de har jobbet seg opp de også. Ser du tilbake i arkivet deres kan man ofte se at de lå på samme nivå som deg en tid de også. Det gir meg mye motivasjon! Man er nødt til å starte et sted for å kunne utvikle seg til det bedre og det gjelder både i bloggverden og ellers her i livet. 


 

Til det du sier med å gidde, så tror jeg det kommer med hvor mye du vil det. Selvom jeg tviler på at det er noen som blir så veldig skuffet dersom jeg ikke blogger en dag, så har jeg på en måte skuffet meg selv? Skuffet og skuffet, men jeg kan hvertfall ikke gi meg en klapp på skulderen for noe. Jeg synes det er gøy å få til noe og dersom jeg har tatt noen bilder jeg er fornøyd med eller skrevet en tekst jeg liker, gir det meg mye motivasjon og glede. På den andre siden er jeg er veldig perfeksjonist og kan synes det er kjipt å måtte poste noe jeg ikke er 100% fornøyd med, men da hjelper det veldig å tenke at med læring kommer erfaring og at man er nødt til å starte et sted. Dette er hva jeg klarer nå, jeg ønsker kun å bli bedre og det vil jeg bli med tiden så lenge jeg ønsker det - and so will you!

 • 12.07.2017, 16:25

SEX AND THE CITY


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heiii huns <3 Denne serien, u guys.. Jeg er helt hekta! Jeg er bare på første sesong og har hørt at de andre sesongene er bedre, så jeg er veldig spent! Som jeg har sagt tidligere så ser jeg sjeldent på serier fordi jeg så og si aldri finner noen jeg liker. Har vel sett tre fjerdedeler av første episode av typ alle seriene som er, haha. Men denne, dere! Sex and the city er den perfekte serien for jenter som bare.. vil ha noe å se på? Den er typ som Gossip Girl. Eller, handlingen er ikke lik, men den type serie liksom -bare litt mer komedie. Veldig mange av dere har nok allerede sett den, men jeg hadde faktisk bare sett filmen. Nå er jeg helt frelst! Tenkte bare å komme med et lite tips dersom noen har mye tid til overs i ferien. Denne serien er GULL! Dere som liker The Carrie Diaries MÅ se denne, om dere ikke allerede har det. Jeg har fått låne dvd-ene av søsteren min, men mange av episodene er å finne på Popcorntime også! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 11.07.2017, 14:13

SQUAD GOALS??
Altså, jeg så ikke før jeg redigerte disse bildene at jeg faktisk går rundt med en SKAM-body????? Hahaha! Jeg har virkelig ikke lest hva som står rundt, noe som er ganske rart i seg selv. Skjønner ikke hvordan jeg ikke kan ha lagt merke til det, har brukt den flere ganger! I tillegg har jeg sett de første 2 sesongene så jeg er jo forsåvidt kjent med navnene, men neida.. Hahah, jaja! Kul er den, spør du meg. Forresten, la dere merke til den nye headeren? Det er fiine Lotte som har laget den til meg, soooo kind!!


Jakke zara // body ginatricot // jeans zara

 • 10.07.2017, 16:10

NEWDISCOVERED MOTEMEKKA


Inneholder adlinks

Mulig jeg bare henger skikkelig etter, men hvorfor har jeg ikke hørt om denne nettsiden før nå? De fører jo så utrolig mange fine klær! I tillegg har de masse tilbehør, sko, sminke fra mange forskjellige merker og ja - alt du måtte trenge! Tenkte bare å tipse dere in case det er noen der ute som fortsatt leter etter fashion-mekka og som heller ikke har funnet denne siden enda. I tillegg har de kjempe rask levering, noe som alltid er et skikkelig stort pluss! Klikk deg inn HER og shop till u drop

HER // HER // HER

HER // HER // HER

 • 09.07.2017, 17:33

COCO


Annonse

Heii! Vet det ikke er lenge siden jeg skrev om denne nettsiden, men altså. Nå har jeg en enda bedre kode som dere kan bruke hos Ideal Of Sweden! Jeg ser at flere av dere benyttet koden forrige gang, så da tenkte jeg dere ville være interesserte i et enda større tilbud på disse dekslene. Med koden "SOMMER2017" får dere hele 30%! Bare gå inn her og finn deg den størrelsen du trenger til det dekselet du ønsker. Koden er aktiv i 24 timer fra nå, så hurry up!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 

Husk koden "SOMMER2017" som gir 30% rabatt i 24 timer fra nå!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 • 08.07.2017, 14:01

UKENS SPØRSMÅL


Kunne du reist på en tur med noen du ikke kjente? Si dratt til et annet land med noen ukjente jenter? Absolutt! Eller altså, jeg ville jo ønsket å vite litt om de eller den jeg dro med, så jeg vet at vi kan trives i hverandres selskap og at vi har noe til felles. Jeg elsker å bli kjent med folk og har veldig lett for det, så det kunne jeg fint gjort! For eksempel hvis noen jeg hadde fulgt på Instagram hadde spurt etter en reisepartner på en spesifikk tur kunne jeg lett ha blitt med, om jeg hadde mulighet!

Hvor farger du håret ditt? Jeg farger det faktisk hjemme, haha! Er jo bare etterveksten jeg tar. I det siste har jeg hatt lyst på en litt lysere brunfarge, men det tør jeg ikke gjøre noe annet sted enn hos frisør. Skal si ifra dersom dette skjer!

Hvilket objektiv bruker du? Jeg bruker standardobjektivet! Veeeldig lyst på 45-mm-objektivet da.Hvor finner du inspirasjon til klær og bilder osv? Jeg følger veldig mange inspirerende influencers både på blogg og Instagram, så mye kommer vel derfra,  både når det gjelder bilder og klær.

Kan du fortelle hvordan det gikk med vippeextensions? Haha, nei altså.. Jeg skulle ha volumvipper, etter jeg hadde ligget der i godt over 3 timer fikk jeg beskjed om at det måtte bli klassiske fordi vippene mine var for svake (like hello you could've told me earlier okei). Men det var helt greit å ha når jeg var i syden, men det blir ikke noe mer fylling. Jeg venter heller til vippene mine har fått en pause og blitt sterke (og mange) nok til å tåle volumvipper. Det er jo såå fint!

Kunne du hatt blogging som jobb? JA! Det ser utrolig gøy ut å kunne leve av det, så det kunne jeg fint ha gjort. Om jeg noen gang blir god nok til det er vel et større spørsmål, haha, men man må jo begynne et sted!

Hvor mange seriøse forhold har du hatt? Kun det jeg er i nå :-)

Hva bruker du på bryna dine? Du er så vakker! Tuuuusen takk!! Jeg bruker Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i fargen dark brown.

Hvor fikser du brynene dine? Jeg fikser de selv, men napper de omtrent aldri, noe jeg absolutt burde.. Ups

 • 07.07.2017, 12:02

FØRSTE KJØRETIMENE


Processed with VSCO with f2 preset

Heii loooves! Det var noen som ønsket en liten update på øvelseskjøringen her og der, så jeg tenkte å komme med det nå! I overigår hadde jeg faktisk min første kjøretime hos en trafikkskole. Jeg hadde min neste kjøretime allerede idag og det har gått veldig bra begge gangene! Jeg øvelseskjører jo også en del her hjemme, så jeg har følt meg ganske forberedt begge gangene. I tillegg startet jeg å øve på teori her om dagen, så det er jo også et step closer! Jeg bruker teoritentamen til å øve og synes den funker veldig greit. Gleder meg så mye til å bli ferdig med alt dette og endelig kunne si at jeg har lappen.. Hvorfor startet jeg med dette så sent?? Ser så gøy ut å kjøre alene og bare ha evig høy musikk mens man synger med, haha! Leeeengter

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg hoppet over ukens spørsmål forrige uke, så nå skal jeg starte på innlegget der jeg skal svare på det som har kommet inn lately. Er det noe du ønsker svar på så er det bare å komme med det :-)

 • 06.07.2017, 14:47

RUFFLE SLEEVES

Her er kjolen jeg fortalte dere om fra Nelly for noen dager siden! Er den ikke fin? Jeg er såå fornøyd med den. Så komfortabel å bruke og i tillegg passer den jo til alt! Kan tone den ned litt ved å bare bruke kjolen, eller ta på et armbånd og en diamantchoker så ser den mye mer pyntelig ut. Kjolen er fra Missguided, men den er kjøpt på Nelly. Elsker at Nelly tar inn klær derfra, de fører jo såå mye fint! Anbefaler å kjøpe raskt dersom du også ønsker denne kjolen, er allerede et par størrelser som har blitt utsolgt igjen..

Kjolen kan du finne HER.

 • 05.07.2017, 17:58

WEBKAMERAET MITT HAR BLITT HACKET?


Hei dere! Herregud, jeg er nødt til å fortelle dere hva som skjedde i natt! I går kveld så jeg at det grønne lyset ved siden av webkameraet blinket, men det skjedde så fort så jeg trodde jeg bare hadde sett feil. Flere timer senere når jeg hadde lagt meg skjedde det igjen. Da blinket det ikke bare, det stod på! Jeg fikk ikke til å skru det av så jeg skrudde av hele Macbooken og slo den igjen, haha. Altså, dere skjønner ikke hvor stresset og redd jeg ble! Var tidenes skrekkfilm vibes over det, ligger der i mørket under dyna midt på natten og det eneste som lyser er lyset fra pcskjermen som lyser rett mot meg - pluss lyset som viser at kameraet er aktivert. Hvor rart?? Prøver å trøste meg med at det kan ha vært et lys som viste feil, selvom jeg selv hører hvor usannsynlig det er, haha.

Nettverden er skummel og det finnes så mange hackere som klarer det der så enkelt! Eneste jeg grunner på er jo at de som klarer å hacke en maskin og få tilgang til kameraet klarer jo veldig enkelt å få dette til å bli gjort uten at den som sitter på andre siden merker noe, så det at lyset faktisk ble aktivert gjør jo at det hele kanskje ikke virker så veldig kriminelt.. Ikke vet jeg! Etter å ha lest til rundt på nettet nå så har jeg tatt en teipbit og en lapp foran kameraet, haha. Tenker som så at dersom noen skulle hacke for å få tak på noe filer så er jo skaden allerede gjort, og det har ikke skjedd noe big deal som jeg vet av enda så jeg satser på at det går fint! Håper bare ikke at jeg plutselig finner noe privat liggende på nettet snart.. Huff!

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits