• 21.08.2017, 17:06

FINDINGS 2017


Heii dere! Jeg fikk ikke tid til å blogge i helgen, så jeg tar heller alt her! Jeg var jo på Findings festivalen i Oslo i helgen, og herregud for et show! Alt var så bra og gjennomført og det å avslutte hele festivalen med én og en halv time med Karpe Diem er jo bare top notch. Kjæresten min, noen kompiser av oss og jeg leide en leilighet i Oslo for helgen og vi hadde det såå gøy. Anbefaler virkelig alle å dra på Findings neste år, jeg skal hvertfall dit! Anbefaler dog ingen å lage moshpitter det er dødslame.

 • 18.08.2017, 10:23

NEW SHOES


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fine!! Som sagt dro jeg å kjøpte meg et nytt par sko som en liten feiring over at jeg besto teoriprøven, haha. Jeg er såå fornøyd med de! De er fra Roots og så sinnsykt behagelige å gå i. Synes det er så stilig med høy hvit såle og endelig eier jeg et par selv! Hva synes dere?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 17.08.2017, 17:44

FIRST DAY OF SHCOOL


Hey babes! I dag var det tilbake på skolebenken igjen og tilbake i rutiner. Jeg skal jo gå påbygg dette året og shit det virker som et stressende år! Jeg får bare do my best og tenke på at det blir verdt det når jeg kommer inn på det studiet jeg ønsker senere. Dagen idag var bare sånn typisk skolestartprogram, så jeg kjenner det skal bli litt digg å få startet opp ordentlig og få skikkelig fokus. Enough about that, resten av dagen skal jeg bare pakke og gjøre klart til Findingshelg som er mye gøyere å tenke på enn skole, wwwwoho!! 

 • 16.08.2017, 14:59

JEG KLARTE DET


Æææ! I går brukte jeg omtrent hele dagen og kvelden på å øve på teoriprøven og i dag dro jeg inn å tok den. Kan ikke huske sist jeg var så stresset! Gruet meg såå mye og var skikkelig redd jeg skulle stryke, men det gikk jo helt fint!! Etter prøven var bestått dro jeg å feiret ved å kjøpe meg et nytt par sko som jeg skal vise dere senere, haha! Jeg har besvart det før men jeg ser det er mange som fortsatt spør - jeg brukte teoritentamen til å øve med! Først bestilte jeg månedspakken som inneholder oppgaver, fasit og forklaringer. Etter det tok jeg en ekstra uke med det samme! Anbefaler å ta skiltprøvene også, selvom det er med et par skilt-spørsmål i de "vanlige" spørsmålene. Åhh nå er jeg SÅ lettet dere, så sinnsykt deilig å være et steg videre til lappen og i tillegg slippe å stresse mer over denne prøven, wii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 15.08.2017, 15:20

10 TING SOM GJØR MEG GLAD


People-watching på fremmede steder - hahah, i det siste har jeg lest hvor mange som faktisk gjør dette så jeg trenger ikke skamme meg lenger (sier vi). Jeg elsker å bare følge med på forskjellige folk og kan bruke evigheter på å finne ut relasjonen til de forskjellige folkene osv. Burde jo vært en sykt bra menneskekjenner egentlig. 

Bli kjent med nye mennesker - elsker elsker elsker!

Kjøpe noe jeg har hatt veldig lyst på - og fortsatt ikke ha dårlig samvittighet over pengebruken! Det er de beste kjøpene.

Når mennesker husker de små tingene - jeg snakker mye og det kan være vanskelig å få med seg alt jeg sier, så når noen husker de uviktige tingene blir jeg kjempe glad!

Bli smilt til av fremmede - det finnes så alt for mange jenter som ser stygt på alle andre, men å få et smil idet man passerer noen er så koselig. 

Å vite at jeg har planer - selvom det er gøy å gjøre spontane ting, elsker jeg å glede meg til noe jeg skal.

Nybarberte legger i nye sengeklær - enough said.

Når jeg er fornøyd med et blogginnlegg - har jeg tatt noen bilder jeg ble fornøyd med eller skrevet en tekst jeg likte blir jeg utrolig glad. Dessverre går dette også andre veien om jeg ikke skulle være fornøyd. Poste noe man ikke er fornøyd med er ikke gøy!

Sol og varme alt blir bedre med bra vær!

Å se folk få til noe bra - jeg synes mennesker ofte ikke unner andre mennesker suksess, men jeg synes det er så fint å se når noen får til noe skikkelig bra. 

 • 14.08.2017, 17:56

EMMA S.


Inneholder annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma S. treatment enzyme peel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma S. dere! Fler av dere har helt sikkert allerede hørt om dette merket for det har jo blitt veldig populært. For en stund siden var jeg på showrommet til Vass PR og da fikk jeg med meg blant annet denne peelingen hjem. Dette er en ansiktspeeling som inneholder AHA- og BHA-syrer som effektivt fjerner døde hudceller og hudormer. I tillegg gir den en veldig fin glød og og forbedrer fuktbalansen i huden! Jeg har brukt den èn gang i uken over en periode nå og jeg synes den virker veldig effektivt! Gleder meg til å kunne teste ut fler produkter fra dette merket, men nå er det denne jeg ønsker å anbefale til dere! Slik gjør jeg:

Rens ansiktet grundig og legg deretter et ganske tykt lag med peelingkremen.

Unngå å få noe på området rundt øynene.

La den virke ca 1 minutt.

Skyll nøye bort med lunkent vann.

Den kan blant annet kjøpes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 13.08.2017, 13:57

THIS WEEKEND


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Dinner at Casa Mia..


Heii alle dere! Jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere tidligere denne helgen, så jeg tenkte å gi et livstegn fra meg nå. På fredag hadde vi såå fint vær, så jeg og kjæresten min dro ut for å spise. Senere møtte vi noen venner og vorset før vi tok en spontantur på byen. Skulle ønske vi hadde hatt fler dager denne sommeren med det været, alt blir jo så mye bedre! I går var vi i Sverige ++ og var ikke hjemme før på kvelden, så derfor sparte jeg heller dette innlegget til idag. Håper dere har hatt en fin helg, vi blogges!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 • 10.08.2017, 15:46

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan har folk i nærområdet ditt reagert på at du blogger? Veldig greit, egentlig. Klart det sikkert er noen jenter som sitter en stusselig fredagskveld og sender screenshots av innleggene mine og rakker ned til hverandre men de er jo bare waaay behind me så de kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Ofrer de virkelig ikke en tanke engang når jeg skriver innleggene, haha! Mange som sender melding og bare gir masse ros så alle har egentlig bare vært kjempe koselige!! Man skal jo helst ikke stikke seg alt for mye ut her og det meste blir sett på som kleint, så man må egentlig bare ikke tenke så mye over hva andre synes og mener. 

Skal du på Findings? Jaaaa det skal jeg! Gleder meg så mye at jeg har ikke ord for det, anbefaler absolutt alle å kjøpe seg billetter!! 

Hvilken foundation bruker du? L'oreal True Match, men prøver å se etter en ny nå. Må ha en som er litt lysere mot vinteren og har brukt det samme merket så lenge nå. Vipper litt mot å prøve Mac Studio Fix Fluid, men vi får se! Skummelt å prøve ny, haha. Rop ut om du har noe tips!

Hvilket skjerf fra Ganni har du? Kan vise det til høsten, eeelsker det! Så varmt og fint.

Kan du legge ut antrekk oftere? Synes du har så fin stil, hvor får du inspirasjon fra? Elsker å legge ut antrekk, men da vil jeg ha en nice location som bakgrunn og det er ikke alltid like lett å finne på landet, haha. Elsker at dere liker stilen min da, det betyr kjempe masse!! Når det kommer til hvor jeg henter inspirasjon fra så tror jeg det er litt overalt. Mest bloggere og andre influencers, men ellers sjekker jeg "siste nytt" på Nelly, Gina Tricot og Bikbok hver eneste dag så jeg henter jo inn mye der og.

Hvor er hatten fra? Jeg kjøpte den på Bikbok, men det er jo en god stund siden så er ikke sikkert den er å finne lenger..

Hva synes du om alt rundt musikkvideoen til Sophie Elise? Trist, sykt og håpløst. At vi ikke har kommet lenger? Vi er i 2017 og mennesker med mørkere hud blir fortsatt kalt aper og det som verre er. Ble så lei meg av å lese alle kommentarene, stod jo tilogmed at de fortjente å bli kastet i gasskammer??? Sykt at noen mener det. Var noen som spurte etter et innlegg angående dette men jeg har virkelig ikke ord på hvor vanvittig og trist jeg synes det er. Anbefaler dere å sjekke videoen Fetisha la ut der hun snakker om dette, bare søk opp navnet hennes på YouTube.

Hva bruker du til å øve på teori til billappen og er du fornøyd med det? Jeg bruker Teoritentamen. Der får jeg spørsmål i tillegg til tilgang til fasit og forklaringer. Jeg er veldig fornøyd med hvordan den funker, men om den er bra å øve med vet jeg jo forsåvidt ikke før jeg har tatt teoriprøven - som jeg forresten skal om iiikke veldig lenge!Jeg må bare si tuuusen takk for all responsen jeg fikk i går, så utrolig gøy at dere likte innlegget! Vi snakkes senere :-)

 • 09.08.2017, 12:49

MIN FØRSTE GANG..


Mitt første møte med alkohol...

Jeg og ei annen var hos en venninne vi var på elevbedrift med i 9.klasse for å jobbe med elevbedriften. Hun spurte om vi hadde drukket før og vi svarte med et flaut lite nei da vi visste hun allerede hadde gjort det. Hun blandet sammen et glass til oss på deling for å kunne smake og that was enough, haha. Du vet den første gangen når du tror du er litt mer påvirket enn du er? Vi lo av alt mulig det neste kvarteret! Så yes, bra elevbedrift ;-) Første festen jeg var på var vel ikke før et år etter dette, så det var ikke på denne tiden jeg startet, haha!

Min første BH...

Hvor gammel jeg var husker ikke, men regner med det var rundt 5. eller 6. klasse. Jeg og noen venninner var på shopping med moren til hun ene da vi bestemte oss for å finne hver vår BH på Lindex. Vi var såå redde for at moren til hun ene skulle oppdage oss og da vi merket at hun var i samme butikk som oss fikk vi jo helt panikk. Det endte opp med en grå stoffbh med sommerfugler på i den minste størrelsen.

Min første SMS tabbe...

Gud vet hvor mange ganger jeg har snakket om en person og med et uhell sendt det til den personen, men for å komme med en spesifikk hendelse så må dette være en av de første jeg husker hvertfall. Jeg hadde nettopp sagt ja til å bli sammen med en gutt på barneskolen, to dager senere angret jeg meg veldig. Da skulle jeg sende melding til bestevenninnen min og fortelle at jeg ville slå opp med han, men den meldingen havnet jo ikke hos henne. Meldingen klarte jeg å sende til gutten det var snakk om. Han svarte med "Jeg slår opp", sånn at jeg ikke rakk å slå opp først. 1-0 til han.

Mitt første møte med sminke...

Første sminkeproduktet jeg eide var en eyeliner. Før jeg eide en mascara. Enough said.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Min første piercing...

Tells hull i ørene? Hvis ikke er det i nesen, som er den eneste andre piercingen jeg har. Det var helt sinnsykt vondt!

Min første tatovering...

Den tok jeg i Lanzarote i fjor da jeg var 16 år (skulle straks fylle 17). Han som tok den var helt sykt rask men shit så vondt det gjorde og herregud som jeg blødde, haha. Det var rosen jeg har på skulderen min. Husker jeg var livredd for hva Pappa kom til å si, men han tok det overraskende pent.


Ææ, håper dere likte dette innlegget, det var hvertfall veldig gøy å lage! Dette var et av tipsene jeg fikk inn igår og jeg har jo sett så og si alle bloggere gjøre det, så jeg tok challengen. Hva synes dere?

 • 08.08.2017, 19:03

BLOGGE OFTERE?


Heiihei dere! Nå kom jeg nettopp hjem fra en kjøretime og skal straks ut døren igjen for å hente en pakke på postkontoret. Jeg får så mange kommentarer om at dere vil jeg skal blogge oftere og poste fler innlegg om dagen, meeen for å få til dette så trenger jeg litt hjelp av dere. Kommer en tid der alle bloggere spør om dette and now it's my turn- hva vil dere lese om? Dagene i sommerferien har vært ganske like og da blir det etterhvert litt vanskelig å komme opp med noe å blogge om med mindre det har skjedd noe spennende den dagen. Jeg synes jo dette er kjempe gøy og vil egentlig komme med enda fler innlegg, men da lurer jeg på hva dere synes ville vært interessant å se. Nå hender det jo ganske ofte at jeg tar en day off noe jeg egentlig ikke vil, så pliiis gi meg noe respons her, haha! Vi snakkes senere med et forhåpentligvis liiitt mer interessant innlegg enn dette, ha en fin kveld!

Hva vil du lese om?

 • 07.08.2017, 14:14

THROWBACK TO PARIS


PARIS 2016

  <3 // Et finere måltid i kjærlighetsbyen // en av alle de fine shoppinggatene i Paris

Vi gikk opp i Eiffeltårnet like før 00:00, såå fantastisk // makroner straight from LADURÈE // shop shop shop

 • 06.08.2017, 15:00

AW:17 THE FANCY PANTS


Inneholder adlinks

THE FANCY PANTS....

En ting jeg prøver å bli flinkere på er å bytte ut den svarte jeansen iblant. Den passer til omtrent alt, så den er veldig enkel å ha som vane å bare slenge på seg og heller spille på at overdelen ser bra ut. Spør du meg, så kan buksa være like viktig! Tenk hvor mange hakk du løfter antrekket ved å bytte ut den jeansen av og til? Nå som vi går mot høsten er det jo såå fint med gode strikka-gensere og disse passer kjempe fint til litt løsere bukser! Dette er jo også noe Nelly vet at blir populært til høsten, så jeg tenkte å vise dere tre bukser som spriter opp antrekket litt mer. Dersom du vil ha de litt mer spesielle burde du absolutt sjekke ut buksekategorien på Nelly, såå mye fint der nå! Du kommer direkte dit ved å trykke HER.  

....SUNDAYS ARE FOR SHOPPING

HER / HER / HER

De røde her er jo liiitt scary, men altså tenk så kul med en hvit lett overdel eller en stor grå eller hvit strikka-genser og litt tilbehør! Spesielt nå mot sen-sommeren. Både den hvite og svarte er jo litt mer nøytrale, men de gjør en stor forskjell dersom du bytter ut jeansen med disse i ny og ne. Nå skal jeg lete internettet rundt etter et fint antrekk til Findings festivalen, vi blogges!

 • 05.08.2017, 17:38

10 SPØRSMÅL


Nattklubb eller fest? Jeg synes det er gøy å være på byen for da møter man så mange man ellers ikke ser så ofte, men har enda ikke opplevd en kveld der byen har vært bedre enn vorset! 

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? En compilation-video av menn som får adopsjonspapirer i jule-/bursdagsgave av barn, herreguuuud sånn gjør meg så svak!!

Foretrekker du å ringe eller sende sms? SMS!! Altså, jeg liker virkelig ikke å snakke i telefonen. Dessuten er jeg som regel rask på å svare så hvorfor ikke bare sende melding. Får jo helt noia om telefonen skulle ringe fra ukjent nummer, haha!

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 28 år gammel! Kanskje jobber jeg som stylist eller noe lignende, eier hus/leilighet og har kanskje en liten mini-me.

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år? Dette spørsmålet er så enkelt! Selvfølgelig et ungt sinn. Hva er poenget med et bra utseende om hodet ikke henger med? Tenk så mye mer man har å gi til seg selv og andre dersom man har et ungt sinn, i forhold til en ung kropp. Vil heller at barnebarna mine skal synes det er gøy å være med meg enn at de synes jeg er pen å se på. Klart det er et stort pluss om jeg er fornøyd med utseende som 90 år da, det sier jeg ikke noe på -hahah!

Hva bruker du helst penger på? Klær eller opplevelser/turer!

Hva er dine favoritt TV-serier? Ser veldig sjeldent på TV, men hvis jeg gjør det så er det for å se Helt perfekt, Neste sommer eller Keeping up with the Kardashians. I tillegg til det så er det alle de talentprogrammene som går på Fredager i perioder - Idol, The Voice osv.

Hvor vil du reise akkurat nå? Klarer ikke velge!! I det siste har jeg hatt veldig lyst til å reise til London for litt shopping, men vil også til Sydney, Los Angeles, Kroatia og så utrolig mange andre steder, haha. Håpløst å velge ett sted, ville reist overalt om jeg hadde hatt mulighet (aka penger).

Hva er viktig i et vennskap for deg? At man er til å stole på - dødskjedelig å måtte passe på hva man sier fordi man ikke vet hvor det kan ende opp. I tillegg synes jeg det er viktig at man har det gøy sammen!

Har du søsken? En storesøster og en storebror. <3

 • 02.08.2017, 12:52

THE PERFECT ACCESSORY FOR THE UPCOMING SEASON


Nå er vi allerede to dager inn i August og høstsesongen er ikke så altfor langt unna. Selvom sommeren er min favorittsesong, så gleder jeg meg til å kunne ta i bruk Acne og Ganni skjerfene mine som virkelig er de beste skjerfene, men også denne fine ullhatten. Jeg synes den har en såå fin form! Jeg kjøpte den for litt over et år siden, men jeg synes ikke den passet så bra til min daværende hårfarge - men nå derimot, haha! Så mye mer naturlig ut med litt mørkere hår under (my opinion vel og merke). Så og si alle motebloggere snakker jo om hvor mye de elsker høsten med tanke på klesutvalget i butikkene, så denne høsten skal jeg virkelig fikse en fin høstgarderobe. Som regel går jeg litt i dvale i høst/vinter-sesongene, but not this year! 

 • 01.08.2017, 12:19

TODAY'S LISTHer ser dere dagens liste! GJETT om det var vanskelig å stå opp tidlig idag da dere? Jeg våkner egentlig alltid tidlig, men i sommerferien har jeg klart å ødelegge døgnrytmen min helt! Dette må(!) fikses på før skolestart, for dette orker jeg ikke igjen, haha!

I hele sommer har jeg synes det vært så fint med solbrune hender og en fresh gulfarge på neglene, så i dag er jeg nødt til å skaffe meg dette! Kresen som jeg er så er det ikke hvilken som helst gulfarge jeg er ute etter, haha. Det passer jo like bra til grått og hvitt som til en rosa bluse - the perfect color! Vi snakkes senere, ha en fiiin dag.

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits