• 30.08.2017, 14:54

I FOUND THE PERFECT SCARF


Ahh, jeg har funnet det perfekte skjerfet, dere! Skjerf er noe jeg virkelig har likt de siste to årene og noen av skjerfene mine er blant de dyreste plaggene jeg eier. Jeg finner faktisk ikke så veldig ofte skjerf som bare skiller seg skikkelig ut som jeg faller helt pladask for, men this time.. Åh - må ta meg en réal runde å skaffe litt ekstra selvkontroll før utstyrsstipendet mitt kommer slik at jeg ikke bruker opp hele greia på dette skjerfet. Det er jo såå fint! Elsker den lille rosa detaljen som gjør at det blir litt mer unikt. FWSS har jo så mange andre fine skjerf også!

Dette er ikke reklame og inneholder heller ikke noe form for adlinks, jeg bare elsker å dele inntrykk av stilen min og ting jeg liker med dere. Jeg så dette skjerfet først på hjemmesiden til Kristina Andersen i går, og siden det har jeg bare tenkt på alle antrekk jeg kunne laget ut av dette skjerfet, haha! 
 

Som sagt er skjerfet fra FWSS.

 • 29.08.2017, 16:26

LIFE LESSONS


Jeg tenkte å dele et par ting jeg har lært i løpet av mine 18 (og et halvt) år, så gleder jeg meg til å lage en ny liste om 10 nye år. Dette ble jo egentlig en blanding mellom ting jeg har lært og i tillegg et par tips, men her skrev jeg egentlig bare rett fra hjertet, så håper dere liker litt slike innlegg. 

Det er bedre å være alene enn i dårlig selskap. Jeg føler at folk er så utrolig redde for å være alene. Så mange forhold som egentlig bare er i live fordi den ene parten ikke ønsker å være helt alene? Ikke vær med "venner" bare for å ikke måtte være alene. Er de ikke gode venner, så er du en bedre venn mot deg selv alene. Du må først og fremst være din egen beste venn og trives i eget selskap. Det må være på topp 3 beste egenskaper man kan ha, spør du meg. Så utrolig mye lengre man kommer med det enn frykten for å være alene.

Handlinger betyr mer enn ord. Tenk mer over tingene folk gjør enn hva de sier de vil gjøre.

Tenk over om du faktisk kommer til å bruke den toppen før du kjøper den. Godt vi har apper som Tise osv!

Ikke gå å irriter deg over ting som er usnakket, få det ut av verden i stedet.

Vær snill med familien din. Jeg er så utrolig glad for at jeg aldri var i den fasen hvor jeg synes foreldrene mine var dødsteite, for da hadde jeg sittet med så dårlig samvittighet nå. Nå er jeg så glad for at jeg forhåpentligvis aldri har gjort noe som har såret dem på noen som helst måte. Jeg hører så ofte folk som snakker til foreldrene sine med null respekt, og jeg får bare lyst å dra hjem å gi foreldrene mine en klem for at de oppdro meg bra nok til at jeg aldri snakket slik til de. Folk er forskjellige når det kommer til samvittighet, men jeg anbefaler dere uansett å behandle familien som gull. 

Bruk tid på frokosten. Hele dagen blir bedre om du tar deg tid til å fikse en ordentlig frokost, enn å måtte løpe til bussen med en brødskive i hånda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltid vær hyggelig og snill mot alle. Å få høre at jeg er snill må være et av de komplimentene jeg liker best å få!

Foreldrene dine har så og si alltid rett. Hvertfall mine, og jeg håper at når jeg blir forelder selv så har jeg like mange gode råd og tips som de.

Ikke ta shit i fra noen. Dette punktet er  viktig. Ikke vær venn med venninnene du vet snakker negativt om deg. Et lite ekstra tips her; ikke vær i et forhold med noen som behandler deg dårlig. Ikke la noen dra deg ned på noe som helst vis. Jeg synes det å tilgi er en fin egenskap, men ikke alt burde tilgis og glemmes, spør du meg.

Gå for det alternativet du tror gjør deg mest lykkelig.

Og sist men ikke minst.. Be humble, but still let these bitches know.

 • 28.08.2017, 15:50

UKEN SOM GIKK


Ukens høydepunkt

Her klarer jeg ikke bestemme meg for bare én ting, men det er vel egentlig bare bra? Sier ikke neitakk til flere høydepunkter iløpet av en uke. Jeg fikk vite tid  og dato for oppkjøring og det går visst fortere enn jeg trodde. Jeg ble også innkalt på intervju til en jobb jeg har søkt på som jeg har veldig lyst på. Ellers var jeg i en bursdagsfest på Lørdag som var utrolig hyggelig og gøy. I går feiret vi bursdagen til faren min og det er alltid gøy å være med familien, så det var også veldig koselig!  

Ukens nedtur

Det må være at jeg har blitt syk. Har fått en kraftig forkjølelse som bare blir verre og verre. Dette har jo vært det første hele uken i påbyggs-året, hvilket er et skikkelig slit i seg selv, så det å bli syk nå gjør jo ting bare åttehundre ganger mer slitsomt. Krysser fingrene for at jeg blir frisk snart!

Ukens tanke

Denne posten kommer til å bli så vanskelig for meg å bestemme hva jeg skal skrive på. Altså, jeg har jo en million ting jeg går å grunner og tenker på i løpet av en uke, haha! Men denne gangen tror jeg jeg må rette denne posten til BI-studenten som er forsvunnet. Jeg synes den saken er så ufattelig trist og har et så stort ønske om at han skal bli funnet i god behold.. Ble så oppgitt da det var en haug av artikler om dommen til Johaug i alle nettaviser og man måtte bla langt ned for å finne etterlysningen av Rakavan. I tillegg synes jeg det er utrolig trist at de tror de har funnet Evje omkommet, for han var jeg virkelig sikker på at var i livet.. Ukens tanke går vel derfor til forsvunnede personer. Jeg klarer ikke engang tenke meg hvor fælt det må være for de pårørende når en person er forsvunnet og alt kan ha skjedd. Neste 'ukens tanke' lover jeg at skal være mer positiv!

Ukens craving

Riskaker!!! Hahaha, kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har smakt det før i sommerferien. Eller, jeg kjøper svenske da, så der heter de maiskaker. Synes det er så digg og har virkelig cravet det denne uken. Med ostesmak, vel og merke.

På toppen av ønskelista denne uken

Vil egentlig bare nevne den gule Gucci vesken hver uke, meeen jeg får vel droppe det. Jeg har utrolig lyst til å investere i et annet objektiv til kameraet, et som gjør at bakgrunnen blir mer blurry og fokuset blir skarpere. Jeg burde gjøre om denne posten til en wishlist istedet merker jeg for her har jeg en haug med ting jeg kunne skrevet opp, haha!


Hva synes dere om denne type innlegg? Jeg bare valgte ut et par poster fra andre blogger, så si ifra dersom det er noe dere synes mangler. 

 • 26.08.2017, 13:32

MY EVERYDAY MAKE-UP


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


My everyday makeup products..

Urban Decay All nighter - makeup setting spray: min avhengighet! Denne sprayen bruker jeg over hele ansiktet før jeg legger sminken, og av og til etter. I tillegg er det super til å freshe opp looken iløpet av dagen.

L'oréal true match foundation: denne foundationen han jeg brukt i litt over ett år nå og jeg er veldig fornøyd. Jeg kjøpte meg nylig en lysere farge og synes den er mye finere enn de mørke de har, da de fort har en veldig oransj-tone over seg.

Mac concealer: jeg bruker denne concealeren under/rundt øynene, under nesen og på haken. 

Zoeva concealer spectrum: her bruker jeg den guleste creamen til å dekke over mørke ringer under øynene, elsker fargene i dette palettet!

The balm Sexy Mama: dette er en transparent settingpudder som jeg synes holder huden matt og fin over lengre tid. I tillegg er den veldig billig i forskjell til andre puddere jeg har prøvd ut.

The balm Bahama Mama: bronzeren fra samme merket. Denne bruker jeg som regel i pannen, kommer tilbake til det!

Too Faced candlelight glow: min første highlighter, som fortstat ikke har blitt brukt opp. Den er såååå fin og jeg skjønner ikke hvordan den ikke har fått mer attention på markedet. Halve er hvit, mens andre halvdelen er en annen farge.. Dere er nødt til å søke opp for å forstå, men jeg anbefaler den på det sterkeste!

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade: Jeg har den i fargen dark brown og er det eneste jeg bruker på brynene. Skulle helst investert i en av brynspennene deres, men synes denne funker veldig fint og er lettere å jobbe med enn mange andre dipbrows.

Urban decay naked 2 basics: disse øyenskyggene er veldig nøyrale i forskjellige brun-nyanser, så de funker veldig bra til hverdags.

House of lashes: disse vippene får jeg såå mange spørsmål om her på bloggen. Jeg bruker temptress-vippene, til alle som har spurt om det! I tillegg bruker jeg vippelimet fra samme merke, eneste jeg ikke er allergisk mot da det er veldig allergivennlig. Holder også kjempe godt!

Inglot lipliner: jeg bruker denne liplineren i farge 74. Den er ikke heeelt lik leppefargen min, men jeg bruker den ofte over leppene slik at alt får den fargen. 

Clarins lipgloss: jeg eeelsker denne! Det er i fargen 01 og den er så sinnsykt fin og lys.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til kontur varierer jeg ofte en god del, men jeg bruekr veldig ofte den nest-mørkeste fargen i Douglas sitt kontur palett til å markere kinnbenene. Ellers bruker jeg den mørkeste fargen i Zoeva concealer spectrum til å konturere nesen. Too Faced chocolate soleil og Bahama Mama bytter jeg hele tiden på, så vil si jeg bruker begge like mye. Ellers bruker jeg veldig ofte rosa øyenskygge dersom jeg skal noe litt mer spesielt, men det er fra et merke jeg ikke aner hva heter og er nok ikke engang på markedet lenger, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dette innlegget har vært veldig etterspurt, så jeg håper dere likte det! Er dere noe dere lurer på så fyr løs, ellers setter jeg stor pris på tips dersom dere har noen andre sminkeprodukter dere anbefaler! 

 • 24.08.2017, 18:09

FALL IS RIGHT AROUND THE CORNER


Jeg har såvidt nevnt det her før, men denne høsten skal jeg virkelig nyte. Jeg har tidligere mislikt høsten og sett på det som en grå og regnfull årstid hvor alle er værsyke og smådeppa, men det trenger jo ikke være sånn! Før kunne jeg ikke skjønne meg på de som likte kleskolleksjonene på høsten best, for selv foretrakk jeg highwaist-shorts og slippe å bruke en jakke. Men altså, nå har jeg virkelig fått øynene opp! Nelly får jo inn flere sider med klær hver dag så utvalget er jo mye større, i tillegg er fargene så sinnsykt fine. Jeg har også begynt å like den lag-på-lag stilen folk kjører på høsten, det er jo dødsstilig. I tillegg har jeg allerede investert i et varmt plagg jeg gleder meg skikkelig til å ta i bruk, så det i seg selv er jo noe å se fram til. Hjelper med slike ting, haha! Jeg har såå mange høstplagg på ønskelisten min nå som jeg bare sikler etter. Gleder meg til å pakke meg inn i strikkagensere og store skjerf!

Processed with VSCO with f2 preset Processed with Snapseed.

Some of my favorites from my fall-closet

//jeg hadde tidenes not-my-day i går og klarte å miste løsvippene mine og får ikke tak i nye, så om noen har en supersmart spontanløsning setter jeg evig pris på det, ellers så får dere vente med å se tryyynet mitt til jeg har fått tak i nye vippsss:(

 • 23.08.2017, 16:59

UKENS SPØRSMÅL


Kan du ha videoblogg snart? Dette er jo såå etterspurt så det er klart jeg får lyst til å lage det. Det ser veldig gøy ut, men tror jeg ville gjort det når jeg faktisk skal noe spennende, så vi får se. Kanskje det plutselig dukker opp en perfekt videoblogg-mulighet!

Hvordan jobber har du hatt? Jeg har jobbet på bensinstasjon, også jobbet jeg for treningsfirmaet til søsteren min, der drev jeg for det meste med nettsiden hennes og vasket!

Har du noen bloggere å anbefale? Anneli Aaland!! Åååh jeg elsker stilen hennes. Hun er så flink med bloggen sin og tar utrolig stilige bilder! 

Spiser du veldig sunt? Ikke noe spesielt, men vil ikke si jeg veldig usunn heller. Spiser det jeg har lyst på, enten om det er kyllingsalat eller bøøørgerz & french fries.

Trener du mye? Nei, jeg trener hjemme når jeg har lyst til det. Jeg har det mye bedre når jeg har et mer avslappet forhold til trening. De periodene jeg har trent har jeg hatt dårlig samvittighet for alt jeg spiste og fått helt packern dersom jeg ikke kom meg på trening en dag. Ettersom jeg ikke merker noe spesiell forandring på kroppen utseendemessig fra når jeg trener og ikke så velger jeg å ikke trene så mye. Vet jo om mange som har det mye bedre med seg selv dersom de trener og får energi fra det, men det funker ikke for meg når jeg får et såpass anstrengt forhold til det. Juleferien i fjor fikk jeg dårlig samvittighet for hver marsipanbit jeg tok og det skal jeg ikke i år. Jeg har god forbrenning, så det skal jeg nyte mens jeg fortsatt har det. En god balanse er uten tvil det beste, men det får ikke jeg helt til. Å sjekke magen i speilet flere ganger daglig etter trening i håp om litt synlige muskler er ikke sunt, selvom man alltid tenker at trening er sunneste alternativ. 

Hvordan får du så fin hud? Takk som synes det! Min faste hudpleierutine er bare at jeg alltid fjerner sminken før jeg legger meg og tar på et godt lag med fuktighetskrem. Andre ting er ikke noe jeg gjør regelmessig, men tester jo ut noen produkter innimellom. 

Har du farget håret eller er det sånn naturlig? Det er farget, jeg er egentlig lyshåret!

Tar du sol? Nei, det er veeeldig lenge siden sist jeg gjorde. 

Hvem laget headeren din/ hvor er den laget? Jeg lagde den selv, men husker ikke helt hvilken nettside jeg brukte. Søkte hvertfall opp noe som "tattoo font" og fant en fin nettside og voila hahaha. Ikke noe avansert redigeringsteknikk her.

 • 22.08.2017, 17:42

PARIS GUIDE - WHERE TO SHOP?


Innlegg i samarbeid med Boon Edam

Hei dere! Etter jeg la ut innlegget <THROWBACK TO PARIS>  var det flere som ønsket en Paris-guide. Jeg elsker jo å lese slikt på blogger selv, så jeg tenkte det kunne være gøy. Ettersom det er en god stund siden jeg var der og jeg ikke blogget på den tiden, så husker jeg ikke navn på de forskjellige restaurantene og hotellene, så jeg tenkte å ta en forkortet Paris-guide der jeg gir dere mine shoppingtips.

Avenue des Champs-Elysées: Dette er nødt til å være den største turistgaten og det for god grunn. Her var det alle mulige butikker som Sephora, Zara, Abercombie & Fitch og Louis Vuitton. Alle butikkene ser såå fine ut og inngangen til A&F er grunn nok til å ta turen innom den butikken. Her ligger det også flere fine resturanger å velge mellom langs gaten. Øverst er jo også Triumfbuen som er verdt å se!

Chanel, 31 Rue CambonDette er den første Chanel-butikken som ble åpnet, så det er jo litt ikonisk. Det er også her den kjente glasstrappen her, så hit anbefaler jeg dere å ta turen innom typ bare for å ha vært der, haha!

Kiliwatch: Her var jeg ikke selv, men aaaalle er jo der! Det er en butikk som er blitt veldig kjent med masse vintageklær, så dersom du er interessert i det anbefaler jeg å ta turen dit. 

Galeries Lafayette: Tidenes kjøpesenter! Hit må alle dere shoppinggale. Her har du alt du måtte tenke deg; Acne Studios, Alexander Wang, Bobbi Brown, By Malene Birger, Isabel Marant, Marc Jacobs, MAC og massemasse mer! Som dere skjønner, litt av alt mulig, haha! I tillegg ser det sinnsykt fint ut der inne.

Når vi snakker om utseende på shoppingsenteret.. Legger dere noen gang merke til dørene? Altså, for ei som aldri vet hvordan dører skal åpnes og alltid står der som et spørsmålstegn i det døra ikke åpner seg av seg selv, så har det faktisk en betydning. Tenkte bare fortelle dere kjapt om Boon Edam som er ledende produsent av karuselldører for energibesparelse, samt sikkerhetssperrer og sluser for økt personkontroll som er superimportant spør du meg. Får jo helt noia om jeg ser noe på for eksempel en flylpass som får meg til å tenke at "shit, han der kom kanskje gjennom med et eller annet creepy" fordi du bare ser at sikkerheten ikke var "god nok". (Mest sannsynslig var det sikkert nok men I'm sure you get the point). De har som mål å utvikle verdens mest avanserte, nyskapende og funksjonelle inngangsløsninger. Du finner også disse inngangsløsningene på steder som blant annet flyplasser og hoteller. Noen av prosjektene de har utført er blant annet på Titanic Belfast og China World Trade Center. De er også opptatt av global miljøpåvirkning hvilket vi trenger mer av. Dere kommer til nettsiden deres ved å trykke her: Boon Edam.

Ellers anbefaler jeg dere å stikke innom Ladurée i Jardin Des Tuileries og kjøpe makroner! Vi tok de med oss til en utrolig stor park som lå i nærheten, så det er highly recommended. I tillegg er dere jo nødt til å se Eiffeltårnet. Vi var der på kvelden når det var mørkt ute, slik at vi så ekstra godt det glitrende tårnet. Anbefaler også å betale litt for å ta turen opp i selve tårnet, utsikten er såå fin! Håper dere likte denne lille miniguiden, neste gang jeg skal til en storby skal jeg definitivt skrible ned favorittstedene mine og lage en ordentlig guide!

 • 21.08.2017, 17:06

FINDINGS 2017


Heii dere! Jeg fikk ikke tid til å blogge i helgen, så jeg tar heller alt her! Jeg var jo på Findings festivalen i Oslo i helgen, og herregud for et show! Alt var så bra og gjennomført og det å avslutte hele festivalen med én og en halv time med Karpe Diem er jo bare top notch. Kjæresten min, noen kompiser av oss og jeg leide en leilighet i Oslo for helgen og vi hadde det såå gøy. Anbefaler virkelig alle å dra på Findings neste år, jeg skal hvertfall dit! Anbefaler dog ingen å lage moshpitter det er dødslame.

 • 18.08.2017, 10:23

NEW SHOES


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fine!! Som sagt dro jeg å kjøpte meg et nytt par sko som en liten feiring over at jeg besto teoriprøven, haha. Jeg er såå fornøyd med de! De er fra Roots og så sinnsykt behagelige å gå i. Synes det er så stilig med høy hvit såle og endelig eier jeg et par selv! Hva synes dere?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 17.08.2017, 17:44

FIRST DAY OF SHCOOL


Hey babes! I dag var det tilbake på skolebenken igjen og tilbake i rutiner. Jeg skal jo gå påbygg dette året og shit det virker som et stressende år! Jeg får bare do my best og tenke på at det blir verdt det når jeg kommer inn på det studiet jeg ønsker senere. Dagen idag var bare sånn typisk skolestartprogram, så jeg kjenner det skal bli litt digg å få startet opp ordentlig og få skikkelig fokus. Enough about that, resten av dagen skal jeg bare pakke og gjøre klart til Findingshelg som er mye gøyere å tenke på enn skole, wwwwoho!! 

 • 16.08.2017, 14:59

JEG KLARTE DET


Æææ! I går brukte jeg omtrent hele dagen og kvelden på å øve på teoriprøven og i dag dro jeg inn å tok den. Kan ikke huske sist jeg var så stresset! Gruet meg såå mye og var skikkelig redd jeg skulle stryke, men det gikk jo helt fint!! Etter prøven var bestått dro jeg å feiret ved å kjøpe meg et nytt par sko som jeg skal vise dere senere, haha! Jeg har besvart det før men jeg ser det er mange som fortsatt spør - jeg brukte teoritentamen til å øve med! Først bestilte jeg månedspakken som inneholder oppgaver, fasit og forklaringer. Etter det tok jeg en ekstra uke med det samme! Anbefaler å ta skiltprøvene også, selvom det er med et par skilt-spørsmål i de "vanlige" spørsmålene. Åhh nå er jeg SÅ lettet dere, så sinnsykt deilig å være et steg videre til lappen og i tillegg slippe å stresse mer over denne prøven, wii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 15.08.2017, 15:20

10 TING SOM GJØR MEG GLAD


People-watching på fremmede steder - hahah, i det siste har jeg lest hvor mange som faktisk gjør dette så jeg trenger ikke skamme meg lenger (sier vi). Jeg elsker å bare følge med på forskjellige folk og kan bruke evigheter på å finne ut relasjonen til de forskjellige folkene osv. Burde jo vært en sykt bra menneskekjenner egentlig. 

Bli kjent med nye mennesker - elsker elsker elsker!

Kjøpe noe jeg har hatt veldig lyst på - og fortsatt ikke ha dårlig samvittighet over pengebruken! Det er de beste kjøpene.

Når mennesker husker de små tingene - jeg snakker mye og det kan være vanskelig å få med seg alt jeg sier, så når noen husker de uviktige tingene blir jeg kjempe glad!

Bli smilt til av fremmede - det finnes så alt for mange jenter som ser stygt på alle andre, men å få et smil idet man passerer noen er så koselig. 

Å vite at jeg har planer - selvom det er gøy å gjøre spontane ting, elsker jeg å glede meg til noe jeg skal.

Nybarberte legger i nye sengeklær - enough said.

Når jeg er fornøyd med et blogginnlegg - har jeg tatt noen bilder jeg ble fornøyd med eller skrevet en tekst jeg likte blir jeg utrolig glad. Dessverre går dette også andre veien om jeg ikke skulle være fornøyd. Poste noe man ikke er fornøyd med er ikke gøy!

Sol og varme alt blir bedre med bra vær!

Å se folk få til noe bra - jeg synes mennesker ofte ikke unner andre mennesker suksess, men jeg synes det er så fint å se når noen får til noe skikkelig bra. 

 • 14.08.2017, 17:56

EMMA S.


Inneholder annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma S. treatment enzyme peel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma S. dere! Fler av dere har helt sikkert allerede hørt om dette merket for det har jo blitt veldig populært. For en stund siden var jeg på showrommet til Vass PR og da fikk jeg med meg blant annet denne peelingen hjem. Dette er en ansiktspeeling som inneholder AHA- og BHA-syrer som effektivt fjerner døde hudceller og hudormer. I tillegg gir den en veldig fin glød og og forbedrer fuktbalansen i huden! Jeg har brukt den èn gang i uken over en periode nå og jeg synes den virker veldig effektivt! Gleder meg til å kunne teste ut fler produkter fra dette merket, men nå er det denne jeg ønsker å anbefale til dere! Slik gjør jeg:

Rens ansiktet grundig og legg deretter et ganske tykt lag med peelingkremen.

Unngå å få noe på området rundt øynene.

La den virke ca 1 minutt.

Skyll nøye bort med lunkent vann.

Den kan blant annet kjøpes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 13.08.2017, 13:57

THIS WEEKEND


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Dinner at Casa Mia..


Heii alle dere! Jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere tidligere denne helgen, så jeg tenkte å gi et livstegn fra meg nå. På fredag hadde vi såå fint vær, så jeg og kjæresten min dro ut for å spise. Senere møtte vi noen venner og vorset før vi tok en spontantur på byen. Skulle ønske vi hadde hatt fler dager denne sommeren med det været, alt blir jo så mye bedre! I går var vi i Sverige ++ og var ikke hjemme før på kvelden, så derfor sparte jeg heller dette innlegget til idag. Håper dere har hatt en fin helg, vi blogges!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 • 10.08.2017, 15:46

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan har folk i nærområdet ditt reagert på at du blogger? Veldig greit, egentlig. Klart det sikkert er noen jenter som sitter en stusselig fredagskveld og sender screenshots av innleggene mine og rakker ned til hverandre men de er jo bare waaay behind me så de kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Ofrer de virkelig ikke en tanke engang når jeg skriver innleggene, haha! Mange som sender melding og bare gir masse ros så alle har egentlig bare vært kjempe koselige!! Man skal jo helst ikke stikke seg alt for mye ut her og det meste blir sett på som kleint, så man må egentlig bare ikke tenke så mye over hva andre synes og mener. 

Skal du på Findings? Jaaaa det skal jeg! Gleder meg så mye at jeg har ikke ord for det, anbefaler absolutt alle å kjøpe seg billetter!! 

Hvilken foundation bruker du? L'oreal True Match, men prøver å se etter en ny nå. Må ha en som er litt lysere mot vinteren og har brukt det samme merket så lenge nå. Vipper litt mot å prøve Mac Studio Fix Fluid, men vi får se! Skummelt å prøve ny, haha. Rop ut om du har noe tips!

Hvilket skjerf fra Ganni har du? Kan vise det til høsten, eeelsker det! Så varmt og fint.

Kan du legge ut antrekk oftere? Synes du har så fin stil, hvor får du inspirasjon fra? Elsker å legge ut antrekk, men da vil jeg ha en nice location som bakgrunn og det er ikke alltid like lett å finne på landet, haha. Elsker at dere liker stilen min da, det betyr kjempe masse!! Når det kommer til hvor jeg henter inspirasjon fra så tror jeg det er litt overalt. Mest bloggere og andre influencers, men ellers sjekker jeg "siste nytt" på Nelly, Gina Tricot og Bikbok hver eneste dag så jeg henter jo inn mye der og.

Hvor er hatten fra? Jeg kjøpte den på Bikbok, men det er jo en god stund siden så er ikke sikkert den er å finne lenger..

Hva synes du om alt rundt musikkvideoen til Sophie Elise? Trist, sykt og håpløst. At vi ikke har kommet lenger? Vi er i 2017 og mennesker med mørkere hud blir fortsatt kalt aper og det som verre er. Ble så lei meg av å lese alle kommentarene, stod jo tilogmed at de fortjente å bli kastet i gasskammer??? Sykt at noen mener det. Var noen som spurte etter et innlegg angående dette men jeg har virkelig ikke ord på hvor vanvittig og trist jeg synes det er. Anbefaler dere å sjekke videoen Fetisha la ut der hun snakker om dette, bare søk opp navnet hennes på YouTube.

Hva bruker du til å øve på teori til billappen og er du fornøyd med det? Jeg bruker Teoritentamen. Der får jeg spørsmål i tillegg til tilgang til fasit og forklaringer. Jeg er veldig fornøyd med hvordan den funker, men om den er bra å øve med vet jeg jo forsåvidt ikke før jeg har tatt teoriprøven - som jeg forresten skal om iiikke veldig lenge!Jeg må bare si tuuusen takk for all responsen jeg fikk i går, så utrolig gøy at dere likte innlegget! Vi snakkes senere :-)

 • 09.08.2017, 12:49

MIN FØRSTE GANG..


Mitt første møte med alkohol...

Jeg og ei annen var hos en venninne vi var på elevbedrift med i 9.klasse for å jobbe med elevbedriften. Hun spurte om vi hadde drukket før og vi svarte med et flaut lite nei da vi visste hun allerede hadde gjort det. Hun blandet sammen et glass til oss på deling for å kunne smake og that was enough, haha. Du vet den første gangen når du tror du er litt mer påvirket enn du er? Vi lo av alt mulig det neste kvarteret! Så yes, bra elevbedrift ;-) Første festen jeg var på var vel ikke før et år etter dette, så det var ikke på denne tiden jeg startet, haha!

Min første BH...

Hvor gammel jeg var husker ikke, men regner med det var rundt 5. eller 6. klasse. Jeg og noen venninner var på shopping med moren til hun ene da vi bestemte oss for å finne hver vår BH på Lindex. Vi var såå redde for at moren til hun ene skulle oppdage oss og da vi merket at hun var i samme butikk som oss fikk vi jo helt panikk. Det endte opp med en grå stoffbh med sommerfugler på i den minste størrelsen.

Min første SMS tabbe...

Gud vet hvor mange ganger jeg har snakket om en person og med et uhell sendt det til den personen, men for å komme med en spesifikk hendelse så må dette være en av de første jeg husker hvertfall. Jeg hadde nettopp sagt ja til å bli sammen med en gutt på barneskolen, to dager senere angret jeg meg veldig. Da skulle jeg sende melding til bestevenninnen min og fortelle at jeg ville slå opp med han, men den meldingen havnet jo ikke hos henne. Meldingen klarte jeg å sende til gutten det var snakk om. Han svarte med "Jeg slår opp", sånn at jeg ikke rakk å slå opp først. 1-0 til han.

Mitt første møte med sminke...

Første sminkeproduktet jeg eide var en eyeliner. Før jeg eide en mascara. Enough said.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Min første piercing...

Tells hull i ørene? Hvis ikke er det i nesen, som er den eneste andre piercingen jeg har. Det var helt sinnsykt vondt!

Min første tatovering...

Den tok jeg i Lanzarote i fjor da jeg var 16 år (skulle straks fylle 17). Han som tok den var helt sykt rask men shit så vondt det gjorde og herregud som jeg blødde, haha. Det var rosen jeg har på skulderen min. Husker jeg var livredd for hva Pappa kom til å si, men han tok det overraskende pent.


Ææ, håper dere likte dette innlegget, det var hvertfall veldig gøy å lage! Dette var et av tipsene jeg fikk inn igår og jeg har jo sett så og si alle bloggere gjøre det, så jeg tok challengen. Hva synes dere?

 • 08.08.2017, 19:03

BLOGGE OFTERE?


Heiihei dere! Nå kom jeg nettopp hjem fra en kjøretime og skal straks ut døren igjen for å hente en pakke på postkontoret. Jeg får så mange kommentarer om at dere vil jeg skal blogge oftere og poste fler innlegg om dagen, meeen for å få til dette så trenger jeg litt hjelp av dere. Kommer en tid der alle bloggere spør om dette and now it's my turn- hva vil dere lese om? Dagene i sommerferien har vært ganske like og da blir det etterhvert litt vanskelig å komme opp med noe å blogge om med mindre det har skjedd noe spennende den dagen. Jeg synes jo dette er kjempe gøy og vil egentlig komme med enda fler innlegg, men da lurer jeg på hva dere synes ville vært interessant å se. Nå hender det jo ganske ofte at jeg tar en day off noe jeg egentlig ikke vil, så pliiis gi meg noe respons her, haha! Vi snakkes senere med et forhåpentligvis liiitt mer interessant innlegg enn dette, ha en fin kveld!

Hva vil du lese om?

 • 07.08.2017, 14:14

THROWBACK TO PARIS


PARIS 2016

  <3 // Et finere måltid i kjærlighetsbyen // en av alle de fine shoppinggatene i Paris

Vi gikk opp i Eiffeltårnet like før 00:00, såå fantastisk // makroner straight from LADURÈE // shop shop shop

 • 06.08.2017, 15:00

AW:17 THE FANCY PANTS


Inneholder adlinks

THE FANCY PANTS....

En ting jeg prøver å bli flinkere på er å bytte ut den svarte jeansen iblant. Den passer til omtrent alt, så den er veldig enkel å ha som vane å bare slenge på seg og heller spille på at overdelen ser bra ut. Spør du meg, så kan buksa være like viktig! Tenk hvor mange hakk du løfter antrekket ved å bytte ut den jeansen av og til? Nå som vi går mot høsten er det jo såå fint med gode strikka-gensere og disse passer kjempe fint til litt løsere bukser! Dette er jo også noe Nelly vet at blir populært til høsten, så jeg tenkte å vise dere tre bukser som spriter opp antrekket litt mer. Dersom du vil ha de litt mer spesielle burde du absolutt sjekke ut buksekategorien på Nelly, såå mye fint der nå! Du kommer direkte dit ved å trykke HER.  

....SUNDAYS ARE FOR SHOPPING

HER / HER / HER

De røde her er jo liiitt scary, men altså tenk så kul med en hvit lett overdel eller en stor grå eller hvit strikka-genser og litt tilbehør! Spesielt nå mot sen-sommeren. Både den hvite og svarte er jo litt mer nøytrale, men de gjør en stor forskjell dersom du bytter ut jeansen med disse i ny og ne. Nå skal jeg lete internettet rundt etter et fint antrekk til Findings festivalen, vi blogges!

 • 05.08.2017, 17:38

10 SPØRSMÅL


Nattklubb eller fest? Jeg synes det er gøy å være på byen for da møter man så mange man ellers ikke ser så ofte, men har enda ikke opplevd en kveld der byen har vært bedre enn vorset! 

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? En compilation-video av menn som får adopsjonspapirer i jule-/bursdagsgave av barn, herreguuuud sånn gjør meg så svak!!

Foretrekker du å ringe eller sende sms? SMS!! Altså, jeg liker virkelig ikke å snakke i telefonen. Dessuten er jeg som regel rask på å svare så hvorfor ikke bare sende melding. Får jo helt noia om telefonen skulle ringe fra ukjent nummer, haha!

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 28 år gammel! Kanskje jobber jeg som stylist eller noe lignende, eier hus/leilighet og har kanskje en liten mini-me.

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år? Dette spørsmålet er så enkelt! Selvfølgelig et ungt sinn. Hva er poenget med et bra utseende om hodet ikke henger med? Tenk så mye mer man har å gi til seg selv og andre dersom man har et ungt sinn, i forhold til en ung kropp. Vil heller at barnebarna mine skal synes det er gøy å være med meg enn at de synes jeg er pen å se på. Klart det er et stort pluss om jeg er fornøyd med utseende som 90 år da, det sier jeg ikke noe på -hahah!

Hva bruker du helst penger på? Klær eller opplevelser/turer!

Hva er dine favoritt TV-serier? Ser veldig sjeldent på TV, men hvis jeg gjør det så er det for å se Helt perfekt, Neste sommer eller Keeping up with the Kardashians. I tillegg til det så er det alle de talentprogrammene som går på Fredager i perioder - Idol, The Voice osv.

Hvor vil du reise akkurat nå? Klarer ikke velge!! I det siste har jeg hatt veldig lyst til å reise til London for litt shopping, men vil også til Sydney, Los Angeles, Kroatia og så utrolig mange andre steder, haha. Håpløst å velge ett sted, ville reist overalt om jeg hadde hatt mulighet (aka penger).

Hva er viktig i et vennskap for deg? At man er til å stole på - dødskjedelig å måtte passe på hva man sier fordi man ikke vet hvor det kan ende opp. I tillegg synes jeg det er viktig at man har det gøy sammen!

Har du søsken? En storesøster og en storebror. <3

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits