• 21.09.2017, 18:04

MITT SISTE INNLEGG HER INNE


Hei dere! Jeg har tatt et valg som etter planen skal åpne litt flere muligheter for meg, men disse mulighetene avhenger av at jeg blogger fra en annen plattform. Ettersom jeg allerede har tenkt på dette en god stund, tenkte jeg å kjøre på å gjøre det. Jeg har byttet bloggplattform til Nouw.com, som virkelig er oppe å går for tiden og bare blir større og større. Bildekvaliteten er bedre, designet er finere og dere utenlandske følgere blir også telt med i statistikken! Jeg gleder meg  masse, og håper virkelig dere vil fortsette å følge med. I redsel for å miste noen av dere trofaste lesere så kan jeg love dere et par spennende saker framover, så følg med! Jeg gleder meg kjempe masse, dette blir skikkelig, skikkelig bra!

Den nye bloggen min er nouw.com/fredrikkegustavsen. Klikk deg inn å les mitt første blogginnlegg!

 • 29.08.2017, 16:26

LIFE LESSONS


Jeg tenkte å dele et par ting jeg har lært i løpet av mine 18 (og et halvt) år, så gleder jeg meg til å lage en ny liste om 10 nye år. Dette ble jo egentlig en blanding mellom ting jeg har lært og i tillegg et par tips, men her skrev jeg egentlig bare rett fra hjertet, så håper dere liker litt slike innlegg. 

Det er bedre å være alene enn i dårlig selskap. Jeg føler at folk er så utrolig redde for å være alene. Så mange forhold som egentlig bare er i live fordi den ene parten ikke ønsker å være helt alene? Ikke vær med "venner" bare for å ikke måtte være alene. Er de ikke gode venner, så er du en bedre venn mot deg selv alene. Du må først og fremst være din egen beste venn og trives i eget selskap. Det må være på topp 3 beste egenskaper man kan ha, spør du meg. Så utrolig mye lengre man kommer med det enn frykten for å være alene.

Handlinger betyr mer enn ord. Tenk mer over tingene folk gjør enn hva de sier de vil gjøre.

Tenk over om du faktisk kommer til å bruke den toppen før du kjøper den. Godt vi har apper som Tise osv!

Ikke gå å irriter deg over ting som er usnakket, få det ut av verden i stedet.

Vær snill med familien din. Jeg er så utrolig glad for at jeg aldri var i den fasen hvor jeg synes foreldrene mine var dødsteite, for da hadde jeg sittet med så dårlig samvittighet nå. Nå er jeg så glad for at jeg forhåpentligvis aldri har gjort noe som har såret dem på noen som helst måte. Jeg hører så ofte folk som snakker til foreldrene sine med null respekt, og jeg får bare lyst å dra hjem å gi foreldrene mine en klem for at de oppdro meg bra nok til at jeg aldri snakket slik til de. Folk er forskjellige når det kommer til samvittighet, men jeg anbefaler dere uansett å behandle familien som gull. 

Bruk tid på frokosten. Hele dagen blir bedre om du tar deg tid til å fikse en ordentlig frokost, enn å måtte løpe til bussen med en brødskive i hånda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltid vær hyggelig og snill mot alle. Å få høre at jeg er snill må være et av de komplimentene jeg liker best å få!

Foreldrene dine har så og si alltid rett. Hvertfall mine, og jeg håper at når jeg blir forelder selv så har jeg like mange gode råd og tips som de.

Ikke ta shit i fra noen. Dette punktet er  viktig. Ikke vær venn med venninnene du vet snakker negativt om deg. Et lite ekstra tips her; ikke vær i et forhold med noen som behandler deg dårlig. Ikke la noen dra deg ned på noe som helst vis. Jeg synes det å tilgi er en fin egenskap, men ikke alt burde tilgis og glemmes, spør du meg.

Gå for det alternativet du tror gjør deg mest lykkelig.

Og sist men ikke minst.. Be humble, but still let these bitches know.

 • 23.08.2017, 16:59

UKENS SPØRSMÅL


Kan du ha videoblogg snart? Dette er jo såå etterspurt så det er klart jeg får lyst til å lage det. Det ser veldig gøy ut, men tror jeg ville gjort det når jeg faktisk skal noe spennende, så vi får se. Kanskje det plutselig dukker opp en perfekt videoblogg-mulighet!

Hvordan jobber har du hatt? Jeg har jobbet på bensinstasjon, også jobbet jeg for treningsfirmaet til søsteren min, der drev jeg for det meste med nettsiden hennes og vasket!

Har du noen bloggere å anbefale? Anneli Aaland!! Åååh jeg elsker stilen hennes. Hun er så flink med bloggen sin og tar utrolig stilige bilder! 

Spiser du veldig sunt? Ikke noe spesielt, men vil ikke si jeg veldig usunn heller. Spiser det jeg har lyst på, enten om det er kyllingsalat eller bøøørgerz & french fries.

Trener du mye? Nei, jeg trener hjemme når jeg har lyst til det. Jeg har det mye bedre når jeg har et mer avslappet forhold til trening. De periodene jeg har trent har jeg hatt dårlig samvittighet for alt jeg spiste og fått helt packern dersom jeg ikke kom meg på trening en dag. Ettersom jeg ikke merker noe spesiell forandring på kroppen utseendemessig fra når jeg trener og ikke så velger jeg å ikke trene så mye. Vet jo om mange som har det mye bedre med seg selv dersom de trener og får energi fra det, men det funker ikke for meg når jeg får et såpass anstrengt forhold til det. Juleferien i fjor fikk jeg dårlig samvittighet for hver marsipanbit jeg tok og det skal jeg ikke i år. Jeg har god forbrenning, så det skal jeg nyte mens jeg fortsatt har det. En god balanse er uten tvil det beste, men det får ikke jeg helt til. Å sjekke magen i speilet flere ganger daglig etter trening i håp om litt synlige muskler er ikke sunt, selvom man alltid tenker at trening er sunneste alternativ. 

Hvordan får du så fin hud? Takk som synes det! Min faste hudpleierutine er bare at jeg alltid fjerner sminken før jeg legger meg og tar på et godt lag med fuktighetskrem. Andre ting er ikke noe jeg gjør regelmessig, men tester jo ut noen produkter innimellom. 

Har du farget håret eller er det sånn naturlig? Det er farget, jeg er egentlig lyshåret!

Tar du sol? Nei, det er veeeldig lenge siden sist jeg gjorde. 

Hvem laget headeren din/ hvor er den laget? Jeg lagde den selv, men husker ikke helt hvilken nettside jeg brukte. Søkte hvertfall opp noe som "tattoo font" og fant en fin nettside og voila hahaha. Ikke noe avansert redigeringsteknikk her.

 • 15.08.2017, 15:20

10 TING SOM GJØR MEG GLAD


People-watching på fremmede steder - hahah, i det siste har jeg lest hvor mange som faktisk gjør dette så jeg trenger ikke skamme meg lenger (sier vi). Jeg elsker å bare følge med på forskjellige folk og kan bruke evigheter på å finne ut relasjonen til de forskjellige folkene osv. Burde jo vært en sykt bra menneskekjenner egentlig. 

Bli kjent med nye mennesker - elsker elsker elsker!

Kjøpe noe jeg har hatt veldig lyst på - og fortsatt ikke ha dårlig samvittighet over pengebruken! Det er de beste kjøpene.

Når mennesker husker de små tingene - jeg snakker mye og det kan være vanskelig å få med seg alt jeg sier, så når noen husker de uviktige tingene blir jeg kjempe glad!

Bli smilt til av fremmede - det finnes så alt for mange jenter som ser stygt på alle andre, men å få et smil idet man passerer noen er så koselig. 

Å vite at jeg har planer - selvom det er gøy å gjøre spontane ting, elsker jeg å glede meg til noe jeg skal.

Nybarberte legger i nye sengeklær - enough said.

Når jeg er fornøyd med et blogginnlegg - har jeg tatt noen bilder jeg ble fornøyd med eller skrevet en tekst jeg likte blir jeg utrolig glad. Dessverre går dette også andre veien om jeg ikke skulle være fornøyd. Poste noe man ikke er fornøyd med er ikke gøy!

Sol og varme alt blir bedre med bra vær!

Å se folk få til noe bra - jeg synes mennesker ofte ikke unner andre mennesker suksess, men jeg synes det er så fint å se når noen får til noe skikkelig bra. 

 • 09.08.2017, 12:49

MIN FØRSTE GANG..


Mitt første møte med alkohol...

Jeg og ei annen var hos en venninne vi var på elevbedrift med i 9.klasse for å jobbe med elevbedriften. Hun spurte om vi hadde drukket før og vi svarte med et flaut lite nei da vi visste hun allerede hadde gjort det. Hun blandet sammen et glass til oss på deling for å kunne smake og that was enough, haha. Du vet den første gangen når du tror du er litt mer påvirket enn du er? Vi lo av alt mulig det neste kvarteret! Så yes, bra elevbedrift ;-) Første festen jeg var på var vel ikke før et år etter dette, så det var ikke på denne tiden jeg startet, haha!

Min første BH...

Hvor gammel jeg var husker ikke, men regner med det var rundt 5. eller 6. klasse. Jeg og noen venninner var på shopping med moren til hun ene da vi bestemte oss for å finne hver vår BH på Lindex. Vi var såå redde for at moren til hun ene skulle oppdage oss og da vi merket at hun var i samme butikk som oss fikk vi jo helt panikk. Det endte opp med en grå stoffbh med sommerfugler på i den minste størrelsen.

Min første SMS tabbe...

Gud vet hvor mange ganger jeg har snakket om en person og med et uhell sendt det til den personen, men for å komme med en spesifikk hendelse så må dette være en av de første jeg husker hvertfall. Jeg hadde nettopp sagt ja til å bli sammen med en gutt på barneskolen, to dager senere angret jeg meg veldig. Da skulle jeg sende melding til bestevenninnen min og fortelle at jeg ville slå opp med han, men den meldingen havnet jo ikke hos henne. Meldingen klarte jeg å sende til gutten det var snakk om. Han svarte med "Jeg slår opp", sånn at jeg ikke rakk å slå opp først. 1-0 til han.

Mitt første møte med sminke...

Første sminkeproduktet jeg eide var en eyeliner. Før jeg eide en mascara. Enough said.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Min første piercing...

Tells hull i ørene? Hvis ikke er det i nesen, som er den eneste andre piercingen jeg har. Det var helt sinnsykt vondt!

Min første tatovering...

Den tok jeg i Lanzarote i fjor da jeg var 16 år (skulle straks fylle 17). Han som tok den var helt sykt rask men shit så vondt det gjorde og herregud som jeg blødde, haha. Det var rosen jeg har på skulderen min. Husker jeg var livredd for hva Pappa kom til å si, men han tok det overraskende pent.


Ææ, håper dere likte dette innlegget, det var hvertfall veldig gøy å lage! Dette var et av tipsene jeg fikk inn igår og jeg har jo sett så og si alle bloggere gjøre det, så jeg tok challengen. Hva synes dere?

 • 05.08.2017, 17:38

10 SPØRSMÅL


Nattklubb eller fest? Jeg synes det er gøy å være på byen for da møter man så mange man ellers ikke ser så ofte, men har enda ikke opplevd en kveld der byen har vært bedre enn vorset! 

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? En compilation-video av menn som får adopsjonspapirer i jule-/bursdagsgave av barn, herreguuuud sånn gjør meg så svak!!

Foretrekker du å ringe eller sende sms? SMS!! Altså, jeg liker virkelig ikke å snakke i telefonen. Dessuten er jeg som regel rask på å svare så hvorfor ikke bare sende melding. Får jo helt noia om telefonen skulle ringe fra ukjent nummer, haha!

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 28 år gammel! Kanskje jobber jeg som stylist eller noe lignende, eier hus/leilighet og har kanskje en liten mini-me.

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år? Dette spørsmålet er så enkelt! Selvfølgelig et ungt sinn. Hva er poenget med et bra utseende om hodet ikke henger med? Tenk så mye mer man har å gi til seg selv og andre dersom man har et ungt sinn, i forhold til en ung kropp. Vil heller at barnebarna mine skal synes det er gøy å være med meg enn at de synes jeg er pen å se på. Klart det er et stort pluss om jeg er fornøyd med utseende som 90 år da, det sier jeg ikke noe på -hahah!

Hva bruker du helst penger på? Klær eller opplevelser/turer!

Hva er dine favoritt TV-serier? Ser veldig sjeldent på TV, men hvis jeg gjør det så er det for å se Helt perfekt, Neste sommer eller Keeping up with the Kardashians. I tillegg til det så er det alle de talentprogrammene som går på Fredager i perioder - Idol, The Voice osv.

Hvor vil du reise akkurat nå? Klarer ikke velge!! I det siste har jeg hatt veldig lyst til å reise til London for litt shopping, men vil også til Sydney, Los Angeles, Kroatia og så utrolig mange andre steder, haha. Håpløst å velge ett sted, ville reist overalt om jeg hadde hatt mulighet (aka penger).

Hva er viktig i et vennskap for deg? At man er til å stole på - dødskjedelig å måtte passe på hva man sier fordi man ikke vet hvor det kan ende opp. I tillegg synes jeg det er viktig at man har det gøy sammen!

Har du søsken? En storesøster og en storebror. <3

 • 30.07.2017, 12:03

6 TING DU IKKE VISSTE OM MEG


Jeg starter hver morgen med den samme instastoryen. Det første jeg gjør når jeg tar opp telefonen på mornigen er å sjekke meldinger, snaps osv - men etter dette er det første jeg oppdaterer meg på snapstoryen til Madeleine Bitici. Hun har jo verdens søsteste lille baby og legger ut flere videoer av sin lille familie. Dette starter jeg alltid dagen med, haha. Veeldig beroligende måte å starte morningen på. 

Jeg elsker å planlegge ting. Hvis jeg vet om noe jeg skal i god tid planlegger jeg det til punkt og prikke. I tillegg ser jeg alltid for meg hendelsen og "dagdrømmer" om dette. Hva jeg har på meg, hvem som er der, hvordan stedet ser ut osv. Alikevel elsker jeg å være spontan, så dette er vel bare noe jeg gjør fordi jeg liker det og ikke fordi jeg blir helt stresset uten å ha planlagt.

Jeg er kresen i matveien. Hater det!! Så mye jeg har lyst til å like men som jeg bare ikke takler. Reker har jeg alltid synes ser så fint ut å spise ute på sommeren, men det funker jo bare ikke, haha. Smaksløkene mine og jeg samarbeider ikke.

Jeg kan leve lenge på materialistisk lykke. Selvfølgelig er alt annet viktigere og hele den regla der, men jeg kan være glad over materielle gjenstander lenge. Dette synes jeg er bare positivt, for skulle jeg ha det kjipt og plutselig bestille meg for eksempel en genser jeg har ønsket meg, så blir jeg skikkelig glad av det! I tillegg er jeg glad over noe jeg har kjøpt lenge, så det tar lang tid før jeg går lei av noe - hvilket alltid er et pluss.

Jeg klarer nesten ikke se filmer/serier alene. Jeg kjeder meg innen de første 15 minuttene og skrur av filmen eller sjekker mobilen for noe mer interessant hele tiden. Dersom jeg ser på med andre derimot går det helt fint! 

Jeg elsker å ha god tid om morningen. Her snakker vi ikke å slenge på seg det første man finner, droppe frokosten og løpe til bussen altså. Jeg finner ofte frem klær dagen før, sminker meg i god tid, dekker hele bordet for frokost og lager meg matpakke. Liker å ha orden, da. Haha!

 • 13.07.2017, 15:48

MOTIVASJON FOR SMÅBLOGGERE


Hei dere! Jeg fikk et spørsmål i går som jeg synes var veldig interessant å ønsket å svare litt mer utdypende på, så da tenkte jeg å gjøre det her!

Hvordan klarer du å ha motivasjon til å blogge hver dag når du ikke er en stor blogger? Misforstå meg rett, du er veldig flink til å blogge og bloggen ser profesjonell ut, men hvordan orker du ta bilder og skrive hver dag når du tjener minimalt (tror jeg?) Må jo være mye enklere for store bloggere som får høye summer av å gjøre dette. Vil starte blogg selv, men er redd jeg kommer til å droppe mange ganger jeg ikke orker å sminke meg, ettersom det ikke er noen som forventer et innlegg, bortsett fra et par lesere? Håper ikke du tok dette ille opp, jeg er fast leser og synes du er utrolig pen og tar kjempe bra bilder samtidig som du skriver råbra!

For det første, tusen takk for siste setning der, det betyr kjempe masse! Jeg tok ikke dette ille opp i det hele tatt, for det er jo bare realiteten. Jeg har faktisk tenkt mye over akkurat dette siden jeg begynte å blogge. Svaret er egentig enkelt -jeg gjør dette for meg selv. Jeg gjør det fordi jeg liker det og synes det er gøy. Jeg elsker å skrive og ta bilder! Selvfølgelig ville det vært mer motiverende dersom man tjente en pengesum på det man liker å gjøre, men jeg synes det er viktig å holde motivasjonen oppe forde. Noe som hjelper veldig på det er å tenke at alle må begynne et sted! Toppbloggerne var ikke toppbloggere fra dag én (ikke de fleste i allefall) og de har jobbet seg opp de også. Ser du tilbake i arkivet deres kan man ofte se at de lå på samme nivå som deg en tid de også. Det gir meg mye motivasjon! Man er nødt til å starte et sted for å kunne utvikle seg til det bedre og det gjelder både i bloggverden og ellers her i livet. 


 

Til det du sier med å gidde, så tror jeg det kommer med hvor mye du vil det. Selvom jeg tviler på at det er noen som blir så veldig skuffet dersom jeg ikke blogger en dag, så har jeg på en måte skuffet meg selv? Skuffet og skuffet, men jeg kan hvertfall ikke gi meg en klapp på skulderen for noe. Jeg synes det er gøy å få til noe og dersom jeg har tatt noen bilder jeg er fornøyd med eller skrevet en tekst jeg liker, gir det meg mye motivasjon og glede. På den andre siden er jeg er veldig perfeksjonist og kan synes det er kjipt å måtte poste noe jeg ikke er 100% fornøyd med, men da hjelper det veldig å tenke at med læring kommer erfaring og at man er nødt til å starte et sted. Dette er hva jeg klarer nå, jeg ønsker kun å bli bedre og det vil jeg bli med tiden så lenge jeg ønsker det - and so will you!

 • 13.06.2017, 18:02

UKENS SPØRSMÅL


Dette blir en litt forsinket ukens spørsmål, men det går vel bra. Her er hvertfall svarene på noe av det som er blitt spurt om i det siste!

Kan du lage "pakk med meg"-video når du skal til Spania? Da blir jo det meste jeg viser klær, men jeg tenker heller å vise en del antrekk der nede, noe som blir litt kjedelig om dere allerede har sett alt på forhånd i en pakk med meg-video!

Hvor høy er du? Målte meg faktisk nå nettopp og jeg er visst 175cm.

Hvem er ditt girlcrush? Girlcrush og girlcrush, men jeg har alltid noen jeg synes er beyond pretty og jeg beundrer dem til tusen men disse varierer litt. Nå er jeg helt frelst av alle de sosiale mediene til Sarah Ashcroft, altså hun er så sinnsykt pen, tar så kule bilder, har skikkelig fin stil (hun kom også nettopp ut med sin egen kleskolleksjon) og hun gjør det bra på YouTube i tillegg! 

Har du en serie å anbefale? Jeg finner sjeldent serier jeg liker altså! Nå følger jeg bare med på Home & Away, selvom jeg fortsatt leter etter en serie som vil kunne måle seg med Gossip Girl.. Never gonna happen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Har du betalt for designet ditt? Ja, det har jeg. Det kostet vel 179kr om jeg husker riktig og er laget av kvdesign.

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden? Dette varier så mye! I April tror jeg faktisk ikke jeg kjøpte et eneste klesplagg om jeg husker riktig, mens en annen måned kan jeg kjøpe fler. Da jeg hadde jobb brukte jeg mye mer penger på klær enn hva jeg gjør nå. 

Hvor tok du nesepiercingen din? Tattoo Tom på Strømmen!

Hvilke løsvipper bruker du? Jeg bruker alltid fra House of Lashes. Gud vet hva som har skjedd med de, husker første gangen jeg kjøpte så var de helt perfekte, har hele tiden kjøpt nye av akkurat samme modell men når jeg ser tilbake på bilder så ser det jo ut som helt andre vipper enn hva jeg bruker nå??? De må ha endret modellen eller noe, så de jeg bruker nå synes jeg egentlig er litt for "lite".

 • 12.06.2017, 17:25

LYVE ELLER VÆRE ÅPEN OM PLASTISK KIRURGI


Jeg føler meg ganske alene med denne tankegangen, men jeg ønsker alikevel å få det frem for å forsvare de som ellers blir tatt. Det finnes så mange blogginnlegg som handler om hvor fælt det er at store bloggere skriver om de plastiske inngrepene sine og "bretter ut om det" til de yngre leserne sine. Men virkelig dere, hva er egentlig det riktige å gjøre her?

Skal man late som at den opererte rumpa er naturlig, slik at yngre jenter tror at det faktisk er mulig og normalt å oppnå den rumpa så lenge de spiser riktig og trener? Skal de si at rumpa ikke er operert slik at gutter forventer at rumper skal se slik ut fordi det er det som er nomalt? Er det ikke bedre at de innrømmer hva som er operert, slik at ikke yngre jenter jobber seg i hjel for å oppnå det umulige? Den rumpa trenger man penger for, så slutt å tren deg i hjel for å oppnå den. Er du et bedre forbilde dersom du innrømmer dette eller om du lyver om det og setter et umulig ideal for de yngre bloggleserne? Svaret er ganske enkelt spør du meg, og jeg skjønner ikke hvordan det kan bli sett på på noen annen måte. Jeg skjønner heller ikke hvorfor folk bryr seg så utrolig mye og hvordan det kan irritere et menneske så masse at et annet menneske har lagt seg under kniven? WHO CARES om Isabel Raad har fillers når hun ser så smashing ut som det hun gjør, hun har jo vært åpen om dette? Hva så om Sophie Elise har silikon i puppene så lenge hun er fornøyd med de? Slutt å dra ned hverandre og dra heller hverandre opp. Det er kult å være naturlig pen, det er kult å bruke sminke for å se freshere ut og det er kult å fikse litt her og der dersom det hjelper på selvtilliten din. Do whatever makes you happy sier jeg bare og hva haaaar det å si hva de rundt deg gjør? You do you and I'll do meJeg synes egentlig alle meninger om dette temaet er greit og klarer å se det fra de fleste sider, men for at det ikke skal bli noe misforståelser så var dette et forsøk på å få folk til å bry seg litt mindre om hva andre gjør og ikke kritisere alt som er. Dette er også relatert til dersom inngrepene allerede er gjort, så om det er galt/rett å faktisk utføre plastiske inngrep blir litt en annen sak. 

Hva mener du?

 • 10.06.2017, 19:28

TANKER OM FREMTIDEN


Hei dere! Jeg har fått en del spørsmål om hva jeg vil jobbe med, hva jeg vil utdanne meg som og lignende. Jeg tenkte derfor å skrive litt mer tanker rundt det nå. Jeg går Salg, service og sikkerhet vg2 nå og til høsten skal jeg gå påbygg for å kunne få generell studiekompetanse. Etter det har jeg veldig lyst til å gå Motekonsultent studiet ved School Of Fashion Industry som ligger i Oslo. Derfor tenker jeg å flytte til Oslo, eller hvertfall nærmere Oslo, for å studere dette. Jeg bor på et ganske lite sted og jeg har alltid bodd her, så det å flytte til Oslo og starte et nytt kapittel der blir jo som å jump in to the big world. Jeg har alltid hatt veldig lyst til å studere mote i USA, men ett år uten familien og kjæresten min er ikke heelt hva jeg har lyst til nå. Man må jo se for seg at ting er som de er nå, ellers ville det vært umulig å planlagt noe som helst. Etter å ha studert Motekonsulent er det en god del veier å gå, så dersom jeg har mulighet vil jeg kanskje vurdere å studere videre i utlandet på et eller annet tidspunkt senere. 

Akkurat hva jeg vil ha som yrke er jeg litt usikker på. Jeg vet jeg vil jobbe med noe innenfor mote, men akkurat hva har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Som sagt er det mange forskjellige muligheter etter endt studie. Jeg regner med det blir lettere å se hva jeg virkelig vil jobbe med i løpet studie-tiden min når jeg får et innblikk i de forskjellige områdene. Det jeg tenker en del på nå er å jobbe som stylist eller innenfor PR. Jeg kan også bli medarbeider/butikksjef i motebutikker noe som passer bra med tanke på utdanningen min på videregående. Jeg kunne også tenkt meg å drive noe eget så kanskje det å starte og eie en egen nettbutikk med klær ville vært noe for meg? Hvem vet, jeg gleder meg til å finne ut hva jeg ender opp med. Bare all fingers crossed for at jeg kommer inn når det er min tur til å søke.

Noen som tenker samme retning?

 • 02.06.2017, 17:29

UKENS SPØRSMÅL


Hei babes! Her kommer svarene på noe av det som har blitt spurt om i det siste. Håper alle får en kjempe fin langhelg, så snakkes vi senere!

Hvor er kimonoen fra? Den er fra Bikbok, men jeg kjøpte den for et par år siden så tviler på at den er å få tak i lenger. 

Er du naturlig blondine eller brunette? Jeg er naturlig blondine! Er faktisk bare litt over 3 måneder siden jeg farget håret mørkt. Jeg har alltid hatt veldig lyst hår, men det begynte plutselig å komme en liiitt mørkere ettervekst så da kjørte jeg på med den mørkeste fargen frisøren hadde, haha. Det var også veldig spontant, at jeg tuuurte! Jeg er veldig fornøyd da, eller i det siste har jeg tekt på at jeg kunne likt at det var i en bittelitt lysere brunfarge nå mot sommeren, men vi får se.


Nå tenker jeg bare HVA har jeg gjort med håret mitt, men jeg får prøve å tenke at jeg husker jeg var ganske heldig med de bildene der og at håret sjeldent hadde like good hairday som den dagen:(

Hvor tok du piercingen du har i nesen? Den tok jeg på Tattoo Tom! Husker jeg synes det var helt sykt vondt og hun som tok piercingen på meg var ikke spess fornøyd med at jeg ikke klarte å ligge stille, haha.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser så mange blogger og listen over de jeg følger på bloglovin er evig lang. Favorittene mine nå for tiden er vel Isabel Raad og Andrea Badendyck. Jeg er superfan av kjempe mange andre, spesielt en del svenske bloggere (Angelica Blick osv) men det er disse to jeg alltid går inn for å lese innleggene til uansett hva det handler om.

Hvor er den rosa bodyen på Instagram fra? Hvis du mener den velvet-bodyen, så er den fra Nelly! 

Reiser dere alene til syden? Ja, vi reiser bare oss to <3

 • 31.05.2017, 20:11

TERRORFRYKT = REISEFRYKT


Hei dere! Etter gårsdagens innlegg hvor jeg fortalte at jeg skulle ut å reise til Spania fikk jeg flere spørsmål som gjaldt om jeg ikke var redd for terror. Altså, det er umenneskelig å ikke være redd for terror overhode mener jeg, for terror er dødelig og mennesker skal være redde for å dø. Selvfølgelig kan jeg være redd for det, sikkert mer enn en del andre også. Jeg er helt for at det ikke er lurt å dra dit UD anbefaler oss å ikke dra og jeg ser ingen grunn til å ta unødvendige sjanser. Men samtidig kan vi ikke tenke så mye på det og man er jo bare nødt til å leve som normalt. Jeg tror ikke jeg kommer til å være noe mer redd for terror der enn hva jeg er her, for selvom det er turiststedene de ofte tar så kan det virkelig skje overalt. For alt jeg vet kan det hende det er et terrorangrep i Oslo mens jeg er på Gran Canaria, og at jeg overlever nettopp fordi jeg dro. Det kjipeste noen sinne må jo være å droppe en tur i frykt for terror for så å oppleve det nettopp fordi man ikke dro?

Jeg virkelig hater terror og synes vi skal være forsiktige, og det er flere ganger jeg tenker at "shit, dette er jo et skikkelig terrortarget" til forskjellige steder, men uansett hvor sinnsykt det er så må vi kunne fortsette å leve som normalt. I fjor var jeg i Paris, og noen dager før jeg skulle dit ble det tatt en mann i Eiffeltårnet som hadde en selvmordsbombe på seg. Da den nyheten kom husker jeg at jeg ble ganske redd, men samtidig viste jo dette hvor godt sikret alt der var. Han fikk jo ikke gjennomført terroren han hadde tenkt til å utføre, nettopp fordi sikkerherten var for bra. Mens jeg var der ofret jeg ikke terror en eneste tanke og det er jeg veldig glad for at jeg klarer. Det jeg vil fram til er at jeg råder dere til å ikke reise til de mest utsatte stedene, men alikevel ikke være redde for å reise. De vil ødelegge land og flere land her i verden lever av turister, og dette klarer jo IS så godt. Vi avbestiller turer i hytt og pine akkurat som de ønsker. Det er så trist at flere mennesker i Tyrkia er arbeidsløse nå fordi det ikke er nok turister der som betaler for vannaktiviteter osv. Selvfølgelig kan det være risky å reise til de stedene vi vet det ofte er bråk, men til andre steder synes jeg vi skal kunne dra- for som sagt kan det hende det skjer her hjemme, og tenk så kjipt om du dør her fordi du ikke dro i frykt for å dø der?

Processed with VSCO with f2 preset
Bilde fra da jeg var i fine Paris forrige året og ikke ofret terror one single thought. 

 • 25.05.2017, 14:07

SVAR PÅ DET DERE HAR LURT PÅ


Har du gjort noen plastitske inngrep eller fillers osv? Jeg har ikke tatt noe som helst. Skulle meeer enn gjerne hatt fillers i leppene da! Hadde jeg hatt råd til det hadde jeg lett fikset det.

Er du med på russebuss? Nei :)

Hvor mye veier du? Vet du hva, jeg har ikke veid meg siden jeg gikk på barneskolen. I 8.klasse måtte jeg veie meg hos helsesøster, men da valgte jeg å ikke se på tallet, og ba henne om å sjekke det uten å si det høyt. Vekt er så mye mer enn fett og det tror jeg mange av oss glemmer, selvom du veier mer/mindre enn venninna di betyr ikke det at du automatisk er større/mindre enn hun av den grunn. Muskler og høyde veier også, vet dere. 

Hva heter du på snapchat? @gustavseen

Har du et godt forhold til moren din? Veldig! Man kan si at vi er gode venner samtidig som det er et klart skille på hvem som er forelder og hvem som er datter, noe jeg synes er veldig viktig.

Hva er øverst på ønskelista akkurat nå? Hvis vi tenker bortsett fra småting som sminke og klær osv så er det vel volum-vippeextensions, kameraobjektiv og leppefillers som er øverst på ønskelista nå

Hvis du måtte flytte til et annet land for ett år neste uke, hvor ville det blitt? Da ville jeg nok flyttet til Los Angeles eller Miami. LA-lifestyle tror jeg ville passet meg veldig godt så ett år der ville vært sykt gøy!

Processed with VSCO with c1 preset

Hvordan kamera bruker du? Jeg bruker Olympus pen e-PL7

Hvem av Kardashians-jentene liker du best? Queen Kim! Før var jeg veeldig fan av Khloe, men jeg må si jeg begynner å få mer sansen for Kim. Hun virker så utrolig snill, morsom og jordnær i de nyeste sesongene. Episoden der hun forteller om Paris-hendelsen er så sterk og alle som er uenige med meg i beskrivelsen min av henne kan se denne episoden, så endrer du nok mening.

Hva bestiller du oftest på restaurant? Pizza, pasta blolognese eller hamburger, mmmm.

Hvis du skulle tatt en ny tatovering nå, hva ville det vært? En bølge! Synes de typiske "strek-bølgene" er så fine og enkle.

Hva bruker du på leppene dine? Jeg er ekstrem på å bruke Carmex, i tillegg til det bruker jeg lipliner fra Inglot i fargen 74 og iblant lipgloss fra Clarins i farge 1.

Hvem er din favoritt instagrammer? For tiden må det nok bli Sarah Ashcroft. Hun er helt utrolig pen og legger ut skikkelig good-vibes bilder!

Hvor er de fleste klærne dine fra? Nelly tror jeg :)

 • 22.05.2017, 16:48

SPØRSMÅLSRUNDE


Etter at jeg postet ukens spørsmål så kom det inn en del nye spørsmål, så jeg tenkte jeg kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde. Jeg fikk heller ikke tatt med alle spørsmålene som hadde blitt stilt før ukens spørsmål, da ville innlegget blitt alt for langt. Var noen av spørsmålene jeg ikke fikk tatt med som jeg gjerne ville likt å få svart på så da passer jo dette bra! Er jo fortsatt ganske tidlig i bloggingen så da er det jo også en fin måte å kunne gi dere et litt mer inntrykk av meg på. Så spør om hva enn du måtte lure på, så svarer jeg senere! 

 

 • 20.05.2017, 13:16

UKENS SPØRSMÅL


Fester du mye og drikker du mye alkohol? Nå vet ikke jeg hva mye er, men jeg fester/drikker alkohol de fleste helger. Selvfølgelig er det noen unntak, noen helger drikker jeg ikke overhode mens andre ganger kan jeg feste både fredag og lørdag. Jeg drikker aalltid sprit med halvt glass Fanta Lemon og halvt glass Fanta strawberry & kiwi - test det ut og thank me later. 

Er økonomien din bra og hva bruker du mest penger på? Økonomien var bedre før når jeg hadde jobb. Pengene mine går for det meste til klær og festing. Alkohol er dyrt og det blir enda dyrere om man betaler både inngang og sjåfør. Jeg elsker å shoppe og det er alltid noe jeg trenger, så mye av pengene mine henger på klesstativet. Ellers går det med litt til resturangmat, buss, tog osv dersom jeg skal til Oslo for eksempel. 

Hvor er kjolen og korsettbeltet fra? Kjolen er fra Nelly og beltet er fra Bikbok.Har du vippeextensions? Nei, jeg bruker bare løsvipper. Har evig lyst på vippeextensions da, volumvipper vel og merke. Sååå fint og må være super deilig å våkne opp med fine vipper og slippe å bruke lang tid på løsvipper, hvertfall for oss som bruker det daglig.

Har du egen bil? Nei, tror jeg skal vente en stund med å investere i noe bil, uansett når jeg får lappen. Jeg kan ha bruk for bil mens jeg bor hjemme, men da kan jeg bare bruke mamma sin. Når jeg flytter ut flytter jeg nok mer sentralt og da blir det bare en kjip utgift dersom bilen bare står der og ikke blir brukt pga lett tilgang til ofentlig transport.

Hvordan prevansjon bruker du? Mtp alt som står i media om bivirkning av P-piller for tiden. Jeg bruker P-piller. Har lest veldig mye om folk som blir deprimerte, triste, får dårlig temperament osv. Jeg har det helt fint så om jeg kunne sluppet å gråte over den ene tingen den ene gangen er ikke noe jeg tenker på, om det er pga P-piller eller ei. Hadde jeg vært mye lei meg osv ville jeg helt klart tatt en pause og sjekket om det hjalp, så det anbefaler jeg alle. Kjipt å ha det fælt dersom du ikke trenger det, liksom. Jeg tror ikke jeg har fått noen psykiske bivirkninger :)

 • 16.05.2017, 17:25

Mine tatoveringer


Heii dere! Har fått et par spørsmål i kommentarfeltet om hva det står på tattoveringen min. Forresten så svarer jeg på spørsmålene deres i et eget innlegg senere i et "ukens spørsmål"- innlegg. Uansett, derfor tenkte jeg å vise dere begge tatoveringene mine nå.

Jeg tok rosen jeg har på skulderen i Lanzarote og jeg betalte 1000 kroner. Sjekket selvfølgelig ut studioet på forhånd osv, men man får jo det man betaler for haha! Husker en tatoverings-konto på Instagram med skikkelig mange følgere publiserte bilde av tatoveringen min og de fleste kommentarene var negative og det var tilogmed en som sa at bladene på rosen så ut som kjønnslepper, score Fredrikke hahah. Jeg er fornøyd og det er vel det viktigste. Jeg synes det var ganske vondt, men det kan komme mye av at jeg kan ha vært var solbrent ettersom dette var siste dagen i syden. Ellers har jeg hørt at skulderen skal være av de minst smertefulle stedene å ta.

Sitatet jeg har på kragebenet sier "We rise by lifting others" og den tok jeg på Tattoo Tom. Jeg betalte 1600 kroner for den og er veeldig fornøyd! Det var liitt ille da hun tatoverte nærmest kragebenet, men ellers gikk det fort og greit. Meningen bak det sier vel kanskje seg selv, men jeg synes det er såå viktig å hjelpe og heie hverandre opp. Det er alt for mye konkurranse her i verden og istede for å dra andre ned for reise seg selv synes jeg vi skal reise oss ved å reise andre.   

 • 15.05.2017, 17:52

5 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG


Jeg er en skikkelig paranoid person. Jeg har vært sånn så lenge jeg kan huske, når jeg var liten spurte jeg hver eneste kveld når mamma og pappa gikk å la seg om de hadde husket å låse døren. Jeg husker også at jeg ikke turte å lukke øynene mine lenge om gangen i tilfelle det skulle gå noen uønskede gjester forbi rommet mitt, haha! Så krise er det heldgvis ikke nå, men jeg synes det er sinnsykt skummelt å være alene hjemme når det mørkt, så det er jeg så og si aldri. Jeg går heller ikke ute alene i mørket frivillig. Tror greia er at jeg er redd for å bli tatt eller noe, for jeg får helt panikk dersom jeg føler at en bil senker farten mot meg eller noe - paranoid much haha!! Neida, men det er faktisk en skikkelig irriterende greie selvom det høres teit ut, ikke minst så er det jo veldig stressende og slitsomt.

Jeg snakker veeldig mye. Alle som kjenner meg vet nok dette already, men jeg kan være veldig skravlete av meg. Det har jeg hørt siden jeg var biitteliten så jeg har vel bare alltid hatt mye å si, haha. Velger å se på det positivt og at dette gjør at jeg lettere blir kjent med folk og slipper awkward silence. Så yes, jeg snakker mye, høyt og fort. Men det går litt inn i hverandre da, liksom skal jeg fortelle den bra storyen så må det gå fort så folk ikke kobler ut og bare teenk så krise dersom jeg snakket så lavt at noen andre overdøvet meg iløpet av storyen;) I'm extra 

Jeg trives godt i mitt eget selskap. Altså, jeg eeelsker å sosialiseres, men å være med meg selv er også veldig greit. Jeg kjeder meg omtrent aldri, enten synger jeg, snakker med meg selv, danser osv. Ser på det som en veldig god egenskap!

Jeg takler ikke smatting. Du vet de personene som klikker av den minste lyd, I'm one of them! Jeg klaaarer seriøst ikke å høre på smatting, og dersom du puster på en eller annen unormal måte får jeg helt packern. Altså hvor vanskelig kan det være å unngå å gjøre det. Har prøvd alle mulige tips jeg har lest meg opp på og det at jo mer smatting man hører jo mer takler du det er helt feil as.

Flyktningkrisen er min hjertesak. Alle som er venn med meg på Facebook får en liten dose flyktningartikler her og der, haha! Jeg diskuterer så mye i kommentarfelt på Facebook under artikler om flyktninger at jeg sikkert har dratt på meg en haug av haters blant menn 30-50 år, haha! Jeg klarer ikke å se hvordan mennesker ikke klarer å sette seg inn i flyktningers rolle og se dems side. Denne hjertesaken omfatter vel forsåvidt alt rundt terrorisme, mennesker som blir sendt ut av land, fattigdom osv. Jeg kan se artikler om dette og gråte meg gjennom hver eneste linje dersom det er noe som er helt fryktelig. Jeg synes det er så trist at verden selv i 2017 er  urettferdig og at det fortsatt er raseskille. Du kan si jeg er tiiidenes antirasist da<33

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits