• 26.08.2017, 13:32

MY EVERYDAY MAKE-UP


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


My everyday makeup products..

Urban Decay All nighter - makeup setting spray: min avhengighet! Denne sprayen bruker jeg over hele ansiktet før jeg legger sminken, og av og til etter. I tillegg er det super til å freshe opp looken iløpet av dagen.

L'oréal true match foundation: denne foundationen han jeg brukt i litt over ett år nå og jeg er veldig fornøyd. Jeg kjøpte meg nylig en lysere farge og synes den er mye finere enn de mørke de har, da de fort har en veldig oransj-tone over seg.

Mac concealer: jeg bruker denne concealeren under/rundt øynene, under nesen og på haken. 

Zoeva concealer spectrum: her bruker jeg den guleste creamen til å dekke over mørke ringer under øynene, elsker fargene i dette palettet!

The balm Sexy Mama: dette er en transparent settingpudder som jeg synes holder huden matt og fin over lengre tid. I tillegg er den veldig billig i forskjell til andre puddere jeg har prøvd ut.

The balm Bahama Mama: bronzeren fra samme merket. Denne bruker jeg som regel i pannen, kommer tilbake til det!

Too Faced candlelight glow: min første highlighter, som fortstat ikke har blitt brukt opp. Den er såååå fin og jeg skjønner ikke hvordan den ikke har fått mer attention på markedet. Halve er hvit, mens andre halvdelen er en annen farge.. Dere er nødt til å søke opp for å forstå, men jeg anbefaler den på det sterkeste!

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade: Jeg har den i fargen dark brown og er det eneste jeg bruker på brynene. Skulle helst investert i en av brynspennene deres, men synes denne funker veldig fint og er lettere å jobbe med enn mange andre dipbrows.

Urban decay naked 2 basics: disse øyenskyggene er veldig nøyrale i forskjellige brun-nyanser, så de funker veldig bra til hverdags.

House of lashes: disse vippene får jeg såå mange spørsmål om her på bloggen. Jeg bruker temptress-vippene, til alle som har spurt om det! I tillegg bruker jeg vippelimet fra samme merke, eneste jeg ikke er allergisk mot da det er veldig allergivennlig. Holder også kjempe godt!

Inglot lipliner: jeg bruker denne liplineren i farge 74. Den er ikke heeelt lik leppefargen min, men jeg bruker den ofte over leppene slik at alt får den fargen. 

Clarins lipgloss: jeg eeelsker denne! Det er i fargen 01 og den er så sinnsykt fin og lys.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til kontur varierer jeg ofte en god del, men jeg bruekr veldig ofte den nest-mørkeste fargen i Douglas sitt kontur palett til å markere kinnbenene. Ellers bruker jeg den mørkeste fargen i Zoeva concealer spectrum til å konturere nesen. Too Faced chocolate soleil og Bahama Mama bytter jeg hele tiden på, så vil si jeg bruker begge like mye. Ellers bruker jeg veldig ofte rosa øyenskygge dersom jeg skal noe litt mer spesielt, men det er fra et merke jeg ikke aner hva heter og er nok ikke engang på markedet lenger, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dette innlegget har vært veldig etterspurt, så jeg håper dere likte det! Er dere noe dere lurer på så fyr løs, ellers setter jeg stor pris på tips dersom dere har noen andre sminkeprodukter dere anbefaler! 

  • 14.08.2017, 17:56

EMMA S.


Inneholder annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma S. treatment enzyme peel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma S. dere! Fler av dere har helt sikkert allerede hørt om dette merket for det har jo blitt veldig populært. For en stund siden var jeg på showrommet til Vass PR og da fikk jeg med meg blant annet denne peelingen hjem. Dette er en ansiktspeeling som inneholder AHA- og BHA-syrer som effektivt fjerner døde hudceller og hudormer. I tillegg gir den en veldig fin glød og og forbedrer fuktbalansen i huden! Jeg har brukt den èn gang i uken over en periode nå og jeg synes den virker veldig effektivt! Gleder meg til å kunne teste ut fler produkter fra dette merket, men nå er det denne jeg ønsker å anbefale til dere! Slik gjør jeg:

Rens ansiktet grundig og legg deretter et ganske tykt lag med peelingkremen.

Unngå å få noe på området rundt øynene.

La den virke ca 1 minutt.

Skyll nøye bort med lunkent vann.

Den kan blant annet kjøpes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 08.06.2017, 17:17

6 MÅTER Å BRUKE KOKOSOLJE PÅ


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øyenbryn - den gjør så øyenbrynene vokser fortere og mer. Jeg har sett mange før/etter bilder og dette er virkelig redningen dersom du har korte eller tynne bryn eller ønsker dem fyldigere! Bruk enten fingrene eller en q-tips til å påføre der du ønsker mer hår og pass på å få det ordentlig "inn" i bryna dersom du har lengre liggende bryns-hår.

Shave/aftershave - denne funker som både barberolje og fuktighet etter barbering! Leggene mine blir helt silkemyke dersom jeg spruter litt varmt vann på leggene for så å smøre inn med oljen både før og etter barbering.

Øyevipper - denne er fantastisk til øyevippene! Akkurat det samme som med brynene, så får du fler vipper, de blir lengre og de vokser fortere! Ta litt på en q-tips og påfør langs vippekanten.

Fjerne sminke - denne er såå god til å fjerne mascara med. Det går av utrolig lett dersom du bruker denne oljen, så her trenger du ikke skade vippene dine ved å gni så mye som du kanskje ellers ville gjort. 

Slitte tupper - dersom du sliter med at håret er slitt i tuppene burde du prøve dette. Jeg bruker i tillegg olje fra Moroccan oil, men iblant velger jeg heller å bruke denne. Bare påfør olje med fingrene der håret er slitt, akkurat som du ville gjort med andre oljer som er laget for det. 

Bodyscrub - blant den med sukker og skrubb kroppen med den når du dusjer, resultatet blir bra og i tillegg lukter det såå godt!!

Det kan brukes til utrolig mye mer, men dette er det jeg selv har prøvd og synes funker. I tillegg kan den brukes i mye mat og kosttilskudd! Jeg anbefaler den virkelig og den er mye billigere enn mange andre produkter som skal ha samme effekt. Du kan få kjøpt den på Sunkost.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 14.05.2017, 17:16

MUST-HAVE TIL HUDPLEIERUTINEN


Annonse

Jeg har vært så heldig å få teste Foreo LUNA mini 2, som virkelig er tiidenes must-have til hudpleie-rutinen. Jeg har alltid synes det har vært viktig å fjerne sminken før jeg legger meg (selv etter fest) og smøre inn med fuktighetskrem morgen og kveld, men ellers er ikke hudpleieprodukter noe jeg har lagt så mye penger og tid i. Men etter å ha testet Foreo LUNA mini 2 og night cleanseren til Foreo så skjønner jeg viiirkelig hvorfor folk investerer i dette. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foreo LUNA mini 2 er veldig enkel å bruke. Det eneste jeg gjør etter å ha ladet den opp og skrudd den på er å påføre night cleanseren ved kinnbena, nesen og pannen for så å bløtlegge LUNA mini 2 og aktivere rensemodusen. Deretter masserer jeg inn renseproduktet med LUNA mini 2 i ca 1 minutt før jeg vasker det av, tørker og bruker en fuktighetskrem. Så enkelt er det, og resultatet er såå digg. Den lukter sykt godt, gir en veldig smooth finish på huden og gjør så huden holder seg jevn og fresh. I tillegg synes jeg huden har fått en mye finere glød etter å ha brukt denne. Dersom du bruker den jevnlig vil den redusere aldringstegn, og hvem sier vel neitakk til det, haha! Den passer forresten til alle hudtyper og du får den i 5 forskjellige farger. Prisen er 1295,- og det er sooo worth it! Du kan bruke et valgfritt renseprodukt, men jeg anbefaler virkelig Foreo Night Cleanser. Du kan gå til shopen her

Fredrikke Gustavsen

Hei! Mitt navn er Fredrikke og jeg er 18 år. Jeg blogger for det meste om mote, skjønnhet og hverdagen min. Instagram: @fredrikkegustavsen Kontakt: fredrikkegustavsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits